Şimdi Ara

Bize Yardım Edin! Sadece Paranızla Yatırım Yaparak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben kayseride yaşıyorum.

    Babam burda müteahhit, geçen sene durumu çok iyiydi taaaki 2 müşterisiyle birden mahkemelik olana kadar.Biri 70 bin tl diğeri 650 bin tl civarında.Biz bu paralarımızı alamadık ve gün geçtikçe elimizdekileri satıp bunlardan oluşan açığı kapatmaya çalışıyoruz.Ama en sonunda elimizde bir tek apartmanın son katında dublex 220m2 evimiz kaldı.

    Biz bu kişilere dava açtık ama en az 2 yıl sonra anca sonuçlanır.Biz o iki yıl boyunca bizi kurtaracak çözümler arıyoruz.Aklıma en son burası geldi şu kadar param var nasıl değerlendirebilirim gibi konuları görüyodum.Evimiz yaklaşık olarak 90 bin € değerinde, benim sizden istediğim biri bize bu parayı vererek evi satın alacak.Tapuyu vereceğiz alan kişini üstüne ev onun olacak yani ama bizim mahkeme sonuçlanana kadar o evde oturmamıza izin verecek.Böylelikle mahkeme sonuçlandığında kendisi isterse evi kendisinden geri alırız yada kendinize yeni ev bulun derse çıkar gideriz.Evi alma zamanında da ev ne kadar değerlenirse o fiyata geri alırız bize satığı fiyatın aynısına değil.

    Kısaca bi hesap yaparsam size 180 milyar paranız iki yıl içinde kesinlikle size geri 193.2 bin tl civarında geri dönecek.Ayrıca birde evi satarsa evin değerlenme durumundan gelen para var.Tabiki helal olarak kişinin parası değerlenmiş oluyor.

    Ayrıca hepsini herşeyi gerekirse noter tasdikli sözleşmelerle yapacağız.Dolandırma veya dolandırılma durundan söz edilemez bile, para ve tapu aynı anda verilip alınacaktır.Birde ben evinin 90bin€ ettiğini nerden bilebilirim derseniz gelirsiniz, gereken tüm araştırmaları yaparak gerçek fiyatını belirleriz.

    Yada başka bi çıkış yolu bulabilirseniz yine varız, çünkü ben 19 yaşındayım ve ilk defa babamın sıkıntıdan ağladığını, çıkış yolu bulamadığını gördüm.Bir şekilde bir el uzatan olsa bizede, bu aile dağılmasa yokolmasa.







  • Geçmiş olsun.
  • burda 90-milyarlik evi alcak kadar zenginlern oldugunumu saniyorsun acaba
  • evinizin yeri nerde?Zannediyorum ki talas. Çünki dublex 220 mt2 bi ev 90 bin € etmez. Daha fazla isteyin . Ek olarak emlakçılar bu işi yaparlar diye düşünüyorum
  • 13 bin lira için kim bu kadar zahmete girer?
  • 90 Bin TL mi yoksa Euro mu? Ayrıca evin yeri Kayseride nerede ilçe/mahalle
  • Öncelikle bu forumda bunu alabilecek kişiler olduğunu zannetmiyorum, sadece akrabalarından vardır diye düşünüyorum ayrıca para ile imanın kimde olduğu belli olmaz.Ayrıca 13bintl + evin satışındaki para, paranın cebinizde durmasından iyidir.Daire fiyatı 90.000€.Ayrıca bina Argıncıkta çevreyol üzerinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.