Şimdi Ara

BİZ ÇOCUKKEN YALAN SÖYLEDİLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
8.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • üretilmesi istenmiyor ki.Devletin desteklerine bakın hep partizanlara gidiyor.Kocaman çiftlik açacaktık projemizde nokta hata yok.Kabul edildi mi hayır.Neden partili değiliz diye.


    Bizden tam 25 gün sonra kangalda herkesin tanıdığı partili bir arkadaşın projesi o kadar komik ve aptalcaydı ki destek çıkması imkansız dedim adama.Herif güldü dediği şeyi aynen yazıyorum:

    -Celal yiğenim projeyi onaylamayacak Güven Özveri Tecrübe kimsede yok.



    Gülüp geçtim sonra biraz bekledik adam aldı desteği başladı işe.Şimdi kangalda x6 ile geziyor.Neden ben yapamadım partiden değilim.İş güç içinde aynı şey geçerli mülakat sistemi tamamen parti süzgeçi.Kurumlara gidin kurumlara yeni girenleri araştırın hep partizan insanlar.Bu yaklaşımlar bitmeden üretimde olmaz gelişme de.İktidarın bu işten vazgeçmesi lazım.
  • Kurak dediğiniz içanadoluyu geçin çöl olan güneydoğu anadolu da bile mercimek pamuk tarımı yapılır hale gelmiştir gerekli düzenlemelerle.Saçmalayın.Hiç bir şey bilmiyorsan buğday ekersin saçma sapan yerlerde ithat etmezsin.Kimse muz yetiştir demiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayayim sana



    1. Turkiye süper bir jeopolitik konuma sahip (balon)



    2. Dört mevsimin yaşandığı türkiye tarım cenneti potansiyeline sahip (balon)



    Türkiye de ne hayvancılık ne de tarım potansiyeli var. Topraklar verimsiz, araziler engebeli, taşımak yolda zarar. He şimdiki kadar kötü mü olmalı elbette hayır ama çok beklentiye girmemek gerek. Potansiyel yok çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phenx

    İroni olduğunu nerden anladınız. Bence ironi olduğuna dair herhangi bir işaret yok gerçek fikri de bu olabilir

    Sen yenisin galiba. Bu forumda 2023 süper güç bor lozan zafer değildir diyen çomarlarla ironi yaparak dalga geçilir. Özellikle bu bölümde çok fazla konuda da vardır bu, rastlamamış olman garip.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj 200 küsür beğeni almış. Bunun anlamı sevr' in ne olduğunu dahi bilmiyor insanlar demektir. Forumun yaş ortalamasınıda düşübürsek yeni nesile sevr'i öven bir anlayış yutturuluyor demektir. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki durumlar gerçekten kötü...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toprak Biterken / Erhan Ünal.
    Okuyun ve öğrenin.
    Bilgi güçtür.
  • Sebebi basit evet herşeyi üretebiliriz de 1980 sonrası Özal politikaları ile köşeyi dön de nasıl dönersen dön çalışmadan rahatça para kazan. Rant ekonomisi iyice içimize işledi. Çalışmadan kolay yoldan hepimizin içine köşeyi dönme isteği işlediler.



    Misal adam bal üretiyor yaptığı kovanları kışın ve yazın yer değişimi ve kışın aç kalmasınlar diye şeker şurubu vermek. Günlük en fazla yarım saat bir saat çalışacak istediği fiyat 70 tl. Neden çünkü çalışmak zor. Çiftçilik yapacak toplasan 3-4 ay çalışma kışın yatma isteği müdür doktor hayat standardı. Herkesin gözü aç üzerine hükümetlerin yanlış politikaları Büyük sermaye sahiplerini desteklerken çiftçiye tarımcıya ön ayak olmaması. Çiftçi de az çalışayım çok kazanayım hepsi benim olsun anlayışı. Halbuki birleşip tarım kredi kooperatifi hatta şirket kursalar Torku, Trakya Birlik gibi kendi ürettiklerini kendileri satsa aracılar komisyoncular kabzımallar haller vs yerine kendileri kazanacaklar ama gel de birlik olmalarını devletin de ön ayak olmasını sağla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Yeniyim sağolasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phenx

    Bu mesaja 98 Beğeni gelmiş bu forumda kimsede kafa yok mu?

    Yorum ironu sende kafa yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Meslek ya da bölüm neydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phenx

    Meslek ya da bölüm neydi?

    2 yıllık tıp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.