Şimdi Ara

bitirmek için 11 ders aldım ve eğer veremezsem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • saygı değer arkadaşlarım kardeşlerim abilerim bitirmek için 11 ders aldım adam gibide çalışamadım ilk sınavlar tırıvırı geçti 30-35lerde süründü zaten 50den yukarı notum yok aralarından 1-2 tane FF gelirseki 11 tanede gelebilir ve eger veremezsem gno geçen dönem 2nin altındaydı bu dönemde altında olursa geçen seneden kalan 5 ders + bu dönem dersleri ve 2.sınıftan kalan 1 dersim var (benim için büyük teşkil eden ders) arkadaşlar 11 ders alarak büyük hata yaptığımın farkındayım eşeklik bende kendime deli gibi kzııyorum siz siz olun sakın benim gibi bi hata yapmayın arkadaşlar erken bitiricem diye senelerinizi uzatmayın ama merak etmeyin uzasın ama 1-2 tane ders kaldıysa bırakın seneye verirsiniz en azından kafanız rahat olur benim gibi sıkmayın demek istiyorum







  • Ben 10 adet ders aldim ve iki senedir hic ders birakmadim , bu final sinavindada baktigima gore hepsinden gectim , bir sene erken biticek Allah nasip ederse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

    Ben 10 adet ders aldim ve iki senedir hic ders birakmadim , bu final sinavindada baktigima gore hepsinden gectim , bir sene erken biticek Allah nasip ederse.

    Helal olsun hocam.
  • üstten ders alınabiliyormu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

    Ben 10 adet ders aldim ve iki senedir hic ders birakmadim , bu final sinavindada baktigima gore hepsinden gectim , bir sene erken biticek Allah nasip ederse.

    hocam çok zor geçti yaa bide tam çalışamadım gerçekten berbattı kesin kalıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

    üstten ders alınabiliyormu

    evet alınıyor kardeşim 4 yıllıgı 3 senede bitirmen mümkün her dönem 45er kredi alma hakkın var mesela 240 krediyle bitirmen gerekiyor 8 dönemi ve her döneme 30 kredi veriyor

    240/30=8 dönem
    240/45=6 dönem yani 3 senede bitirmek mümkün
  • Acikca soylemek gerekirse ben herzaman tembel bir ogrenci oldum ve halen dahada oyleyim , 10 derse son 10 gun kala basladim , hatta 3 tane derse sinavdan once erken gidip calistim , beni tamamen mikro iktisat zorlamisti fakat ondanda 55 almisim , nasil aldim bilmiyorum

    Yani soylemek istedigim biraz mantik , biraz calisma ile ders birakmadan gecebilirsiniz fakat soyle birseyde var , son hafta hic evden cikmadim , sinava bazen uyumadan gittim ve karsiliginida aldim , sinavdan once iki rekat namaz kildim tam nasil kiliniyor bilmiyorum ama bildigim butun dualari okudum Allah'ta yardim etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl üstten ders alabilirim.Şartları nedir ?
  • İlk sene üstten ders alınabiliyor muydu ?
  • İlk sene hiç bir üniversitede üstten ders alamazsın(2 sene önce durum buydu. Şu anki durumu bilmiyorum.)
    Alttan dersiniz yoksa üstten ders alabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında okulu uzatmamak için son senemde ilk dönem 10, ikinci dönem 11 ders almıştım birde bitirme tezi vardı. Alayını geçip bitirmiştim bölümü. Ölümüne çalış geçersin. Ama üni.yi bitireli 4 sene oldu şuanki aklım olsa kesin o kadar ders almaz okulu uzatırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xan7hos

    zamanında okulu uzatmamak için son senemde ilk dönem 10, ikinci dönem 11 ders almıştım birde bitirme tezi vardı. Alayını geçip bitirmiştim bölümü. Ölümüne çalış geçersin. Ama üni.yi bitireli 4 sene oldu şuanki aklım olsa kesin o kadar ders almaz okulu uzatırdım.

    okul aöf olsa yinede uzatırmıydın müdürüm




  • Max kredi sınırı yok mu?
  • kekikci K kullanıcısına yanıt
    Yok o zaman uzatmazdım

    Eğer mezun olabilme durumun var ise dönem başı 25kredi alabiliyordun benim zamanımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.