Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı 21 bin dolar altına indi, Elon Musk haklı mı çıktı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kriptoları hala bir haftada bir ayda bir yılda köşe dönme aparatı zannedenler var. Milyar dolarları olan adamları buna burnunu sokmuş. Burdaki süper zekalar hala kripto paralar çocuk işidir diye gelip fikir beyan ediyorlar. Sorsan 100 dolarları yok borsada. Daha yeni devletiniz sizi dolardan silkeledi. Kaç yıllık kazancınızı şaaptı. Dolar içinde saflıktır salaklıktır diyin gidin forumlarda yiyorsa.



    Bebeler konuşa dursun piyasa güçlü ve zengini dahada zengin ederken zayıf ve eziği köle yapmaya devam edicek. Bunuda elin gevuru değil vergi verdiniz kurumlar yapıcak. Canlarım bayrak aç kaldınızda yenilmez. Bunu bilmeden ömür geçirip toprak olan ruhlar her yerde.

  • adam burada bitcoin fiyatlarini soylemiyor ki… karsi tarafa cevap veriyor ascii kodla;



    “haha true”



    diyerek… boyle habercilik olur mu ya?

  • Ekran kartı alınır mı ne dersiniz? Xbox satıp Pc toplayasım var inceden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayni texti arada boşluk olmadan ters işleme soktum.Yani Hahatrue yazdım.Çıkan sonuç:

    48 61 68 61 74 72 75 65

    Tam ortadaki 20 gitti :)

    Aynı mantıkla sıradaki hedef. (61+74)/2 olmasi lazım 😂

    67.5K lara dogru gidiyoz mu :)))

    Ha bide meraktan true yerine false yazın bide :)

    O zaman da tam ortadaki sayı tek çıkıyor
    48 61 68 61 66 61 6C 73 65

    Yani 66k :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaNCeR91 -- 16 Haziran 2022; 8:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madonos kullanıcısına yanıt

    Oyle olma ihtimali var ama suan 38 geri çikar kisa surede maliyet 38000$ suan en dusuk turkiyede 40k 100 u 2023 de gorebilri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15'e kadar yolu var.

  • DISTURBED kullanıcısına yanıt

    15den dönse iyi

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Bitcoin fiyatı 21 bin dolar altına indi, Elon Musk haklı mı çıktı?



    büyük konuşmamak lazım, gün gelir 80k üzerine de çıkabilir. o zaman mahçup olabilirsiniz...

  • srkn kullanıcısına yanıt

    Fakat burada "bitcoin asla 80 bin dolar olmayacak" gibi bir anlam mevcut değil ki?

  • zaten bu btc denen illeti coşturan musk un kendisi.

    sanki kendi bi şey görmüş de ona öngörüde bulunmuş gibi düşünmeyi kesin. musk en büyük btc balinalarından birisi ve kendi kontrol ettiği şeyin nereye gittiğni tabi görecek.

  • 770.000 TL yi gördüğünde sesin çıkmıyordu eko, sende bitcoin var demekki

  • Bitcoin' in 19 altına düşmesi fıtratına ters. Çünkü..


    Her 3-4 yılda bir pik yapan bitcoin, büyük yükselişlerden sonra bir önceki büyük yükselişin altına inmiyor.


    Yani 2017 yılındaki 19.700 dolardan aşağı inerse tarihinde görülmemiş bir şey olur. Bahsettiğim iddia diğer altcoin'ler için geçerli değildir.


    Bu mantıkla 2021 yılında 69.000 doları gören Bitcoin birdahaki yükselişinde (tahminim 2024) örneğin 105.000 dolar olursa, birdaha 69.000'in altına da inememesi lazım. Bu mantık hep gider mi bilemiyorum ama bugüne kadar hep böyle oldu..


    Büyük bi ihtimal 2023 yılının sonuna kadar sistemdeki yatırımcıları manipülasyonlarla silkeleyerek eritecekler ve yükseliş tekrar başlayacak. Tahminim bu yaz sonu 35-40'ı görüp tekrar 20 yi görecek ve tekrar 30-40 seviyelerine inip çıkacaktır 2023 yazına kadar. Ardından da 2024 başı gibi yeni büyük yükseliş başlayacak. Bu zaman içinde de birçok altcoin eriyip gidecek, yerine yenileri gelecek.


    Elon Musk asla gerçeği Tweet atmaz. Çünkü manipülasyoncuların başında geliyor.


    Anlatttıklarım kişisel görüşümdür. İlla hepsi çıkacak diye bir iddiam yoktur.





  • neden daha düşmesin ki. Ne temeli var ne de bir değeri var. 1000$ olsa bile almam.

  • ahmetkep kullanıcısına yanıt

    yalnız bi şeyi atlıyorsunuz. 2017 deki düşüşün sebebi 2011 deki sahte alış veriş olaylarının haberlerinin çıkması idi. bu milleti btc den soğutmamıştı pek.

    şimdi ise ard arda büyük sorunlar çıkmaya başladı. hem patlayan altcoinler-ki bu saldırı ve hatta içerden yapılmış deniyor- ardından el salvador un bu işten zararlı çıkması-%50- elon musk un firmalarından teslanın bu işten 500 milyon dolar zarar etmesi, spacex in musk un twitter kullanımını kısıtlamaya çalışması vs vs.

    ki son btc yükselişinde yine aynı zatı muhteremin spekülasyonları etkili idi biliyorsunuz.

    bu arada. düşmez dediğiniz btc 2018 de 3 bin dolarları gördü.

  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt

    Kardeşim, bunların hepsi köpek dolabı. Bunların alayı üçkağıtçı. Bunlar savaş çıkıyor diye btc yi düşürürler, sonra yine savaş çıktı diye yükseltirler. Bunların sebep üretmesi çok basit.

    Asıl maksat insanların paralarını almak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DISTURBED kullanıcısına yanıt

    Ben sakinim paşa ayrıca kimseye de fakir demedim. Sadece lüks dedim

    Benimde şuan RTX 3090 Tİ alacak param var ama hayatımda ona vereceğim parayı yatırmam gereken daha önemli yerler var.

    Gidipte bi ekran kartına hadi buda yeni çıkmış bi alıp deneyeyim lüksüne sahip değiliz aynen anlattığın gibi 6 sene önce çıkan kartlara benim buyum var diyip 4 elle sarılıyoruz çünkü alacak gücümüzde olsa o kart bizim için lüks.

  • QueenOfPain kullanıcısına yanıt

    fakir desen ne oalcak arkadaşım?

    şu foruma girenlerin nerden baksan %75 i bu btc ye bi şekilde ya borsası ile ya da üretimi ile katkıda bıulunup bilgisayarcıların ekran kartı, otomobil almak isteyenlerinde çip krizi yüzünden kartlarının üretilememesi nedeni ile 10 yıllık araçlara bizleri mahkum eden kitle.

    hayır bizden fazla da hep bu bitcoin ile uğraşanlar ağlıyor. yok araç fiyatı şu oldu yok ekran kartının ucuzu olsa keşke.

    yaw sen olmsan, senin şu saçma işlerin olmasa zaten o kartın piyasası o olmaz ki. 4 yaşında kart sayelerinde oldu 12 gbin lira ve bunu hala ülke ekonomisi ile aynı sananlar var.

    1haftada 1080 ti 8 bin liradan 2500 e düştü. bunu anlatamıyorsun işte.

    senin o saçma işlerin olmasa bu gün 3090 ti 4090 ların gelişinin konuşulduğu yerde 10 bin liralara satılması gerektiği halde -2. elde- 70 bin den sıfır, bilmem kaç binden 2. el fiyatlarına sahip. anlatamıyorsun işte bunun dolar kuru ile alakası yok diye.

    işin en acı yanı bu bitcoin avrupada en üretilen, trade olaylarının döndüğü ülke bizim ülke ve en çok acı çeken de yine bizm ülke oluyor. ama anlatamıyorsun ki. kafaları almıyor.

    sen diyorum 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorsun. benim gibi telefonun belli özellikleri için değil. yenisine paran yetmediği için. ki ben de sen de bu gün telefon alsak sen fiyatlara saydıracaksın, ben ise çip krizi yüzünden arttığı için kriptoculara.

    enerji sorunlarına,

    bilmem nesine geçtim.

    yaw bu elon musk u kendine öğretmen addedip bu yola başkoyanların şunu anlamamasını ben anlamıyorum.

    senin elon musk dediğin adam kimseyi dinlemez, abd nin şımarık çocuğu. ve abd bu herif üzerinden parayı istediği gibi yönlendiriyor. normalde kendi alanı olmayan işlere bu kadar çok saldırması, başka bi isim söz konusu olsa ağır yaptırımlara bile uğrayabilirdi. bu herif sayesinde türkiye gibi 3. dünya ülkeleri ellerindeki avuçlarındaki 3 kuruşu kripto paraya yatırıp tüm servetin abd ye akmasına neden oluyor.

    bakın binance misal. son bi kaç gündür satış ertelemesi kararı çıkardı. ki kafasına göre bu kararları vermesi nedense hiçbir kurum tarafından da denetlenmmiyor. o kadar borsalarda o kadar kalem düşüş yaşadı. binance kadar kafasına göre satış ertelemesi yapan başka bir borsa yok.

    hadi yaptı. işi kitabına uydurdu diyelim. peki sanıyor musunuz herkese adil davranıyor? el altından balinaların ellerindekini satmasına sesini çıkarmıyor. yavaş yavaş satışlar hala yapılıyor. ama sizin gibi 3 5 bin doları olanlara değil. asıl parası olanlar paralarını çekti ve çekiyor da.

    sizin satışlarınız anca onlar parasını alıp kurtardıktan sonra gerçekleşir ki o da artık bitcoin 4 haneli rakamlara düşerse geçmiş olsun :D


    e bunu anlamayana fakir desen ne demesen ne. adamda gram kafa olas oturup bi şey üretmeden para kazanamayacağını bilmeli. bak ben 3 haftadır bi şey satmıyorum. pazartesi ilk satışımı gerçekleştireceğim inş.





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.