Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı 20 bin dolar altında, FED kâbusu sürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin fiyatı 20 bin dolar altında, FED kâbusu sürüyor



    Global enflasyonun yükselmesi ile birlikte yılın başlarında sahneye çıkan FED adeta kripto para yatırımcısının kâbusu oldu. Neredeyse her hafta konuşma yapan ya da tutanak yayımlayan FED piyasaya nefes aldırmıyor.



    Bitcoin fiyatı hangi seviyede?



    Geçtiğimiz Cuma günü de bir açıklama yapan FED başkanı Powell agresif bilanço daraltma faaliyetlerine devam edeceklerini ve enflasyonla sert bir şekilde mücadele edeceklerini yineledi. Bu açıklama ile birlikte zaten zor direnen Bitcoin fiyatı 20 bin doların da altına indi. Ethereum da 1500$ altında işlem görüyor. Hatta stabil coinlerde bile zaman zaman düşüşler yaşanıyor.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin ATM’lerine siber saldırı



    FED faiz arttırımlarına rağmen Bitcoin fiyatı geçen ay 25 bin doları zorlamış ve bir nebze de olsa ümit vermişti. Ne var ki FED yetkililerinin sürekli olarak enflasyon korkusunu yayması ve adeta sıtmaya razı etmeye çalışması yatırımcıları da korkutuyor. Sadece Bitcoin değil dünya borsaları da ister istemez tepki veriyor.



    Bu süreçte haliyle en kârlı Dolar endeksi çıkıyor. Trump zamanında adeta diplere doğru seyreden DXY endeksi Biden ile birlikte 110 puan seviyelerini zorladı ki son 20 yılın en yüksek seviyesine geldi. Euro-Dolar paritesi de 1 ölçeğinin altına inmiş vaziyette. ABD hükümetinin güçlü Dolar arzusu uzun bir süre daha Dünya piyasalarını sallamaya devam edecek.




    Kaynak:https://www.marketwatch.com/story/bitcoin-slips-below-20-000-following-powells-hawkish-remarks-11661723691?siteid=bullytweet







  • alım fırsatı şuan.

  • Zaten hayal kuranların yüzünü güldürmezler

  • Aldın aldın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amerikada intiharlar oluyornus bite yatirim yapanlarin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi bit koyun 😃

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tekrar pandemi gibi birşey olur ve insanlar eve kapanasaksa, buna inanıyorsanız eğer alın tabi. Nasılsa yine hükümetler insanlar kapandığı yerde ölmesin diye para basıp dağıtacaklar ( güzide ülkemiz hariç ) ve bol gelen para kriptoya da kaçacak haliyle.

  • Eski ATH bölgesi olan yeşil banttan düşmediği sürece görünüm hala pozitif, hatta şu an alım tepkisi gelebilecek destek bölgesine tekrar sarkmış. Düşen kırmızı trend kırıldığında tekrar yukarı hamleleri başlatırlar.


    Bitcoin fiyatı 20 bin dolar altında, FED kâbusu sürüyor
  • balon çok şişmişti, coinler ekran kartlarını şişirmişti, ekran kartları çipleri, çipler de her şeyi şişirmişti. şimdi biraz iniyor. tamamen çakılmasın da altında kalmayalım

  • Yesinler coinini
    Para basmaya başlarlarsa alın ama yükselir büyük ihtimalle krize kadar

    Neyse

    Ekonomiyi bozanlar merkez bankaları zaten

    Bu korkaklar siyasi nedenlerle yine para basmaya başlarlarsa seyreyleyin siz cümbüşü, çok zevkli olacak dolar krizi

    Önünü alamayıp herkese maaş bağlasalar bari, daha da eğlenelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 29 Ağustos 2022; 15:56:38 >
  • Çevrede herkes bitcoin konuşurken, herkes şöyle para vurdum diye anlatırken bu işe girip batanlar, o vuranlar çıkarken değil böyle dipteyken alanlardı, bu işlere hiç girmedim ancak alacak olsam şimdi alırdım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı şu bu olmalı diyemem çünkü fiyatı serbest piyasa belirler. Ama bu kadar değerli olabilecek bir kullanımı var mı desem yok tabi ki de. Herkes ileri de fiyatı çok artacak diye elinde tutuyor. Bakalım ne olacak.

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    Fiyatının düşmesi bişeyi değiştirmedi hala mining yapanlar var. Bu işe kredi çekip girenler zor duruma düştü çünkü yüksekten giriş yaptılar. Unmineable sitesinden bakıyorum kazım yapan sayısı en fazla 110k kadar çıktığını gördüm şu an 69426 kişi hala kazım yapıyor. Üstelik bu sadece bir sitenin çalışan aktif workers sayısı dünya geneline bakınca sayı çok yüksek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatının düşmesi bi şeyleri değiştirmiş işte 110 binden 70 bine düşmüş ve bu sadece bir sitede, diğerlerinde kim bilir yüzde kaç azalmıştır miningçilerin sayısı..

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    Fiyatın tekrar yukarı çıkmasına bakar bu sayının yükselmesi. Btc 20k iken 3k indiğinde de aynı şeyler söyleniyordu. 60k 20k indi yine aynı şeyler söyleniyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

    elbette fiyatın tekrar yukarı çıkmasına bakar bu sayının yükselmesi. de.. yani? şu anda mining düşüş trendinde, bu gerçeği değiştirmiyor, ilerde çıkar mı yoksa daha da iner mi bakıp göreceğiz ama şu an durum bu. bunlar da elbette söylenecek

  • para dönüyor arkadaşlar. balinalar sadece kriptoda beklemiyor başka yatırımlarada yöneliyor. trendi yakalıyor adamlar. fırsat buldukları an geri dönüş başlayacaktır.

  • Umarım sıfırlanır.

  • Bu forumlar "Bitcoin 150.000 dolar olacak. alın" diyen yüzlerce yorum gördü. O arkadaşlar neredeler şimdi.

  • Benim merak ettiğim dünya ve özellikle Avrupa'nın enerji tasarrufu tedbirleriyle duş bile alamadığı bu zamanlarda yüksek enerji maliyetleri ve çevre kirliliği ve küresel ısınmayı körüklemesi ile bu kripto para dünyasına hala bir yaptırım kararı almamaları enteresan. Merkez bankaları gizli gizli kripto para mı basıyor acaba?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.