Şimdi Ara

Bisiklet Tavsiyesi maks. 1500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba salcano 24 jant bir bisikletim var onu satıp 26 ya da 29 jant bir bisiklet almak istiyorum corelli 4.0 buldum bir de buradaki bir yapı markette Tommy Bike riven var o nasıldır corelli 26 Tommy Bike 29 jant okula gitmek için kullanacağım ve okula gidip gelirken toplam 2 tane baya uzun dik çıkacağım ona göre olması lazım ve min sorunla kullanmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGraper -- 11 Ağustos 2021; 23:27:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Şehir bisikleti tavsiye ederim, dik yokuşlarda dağ bisikleti daha fazla yorucu olur. Bisiklet alırken de alüminyum kadro olmasına dikkat edin. Ayrıca aktarma sistemleri de tek tip olsun. Örneğin tüm aksamlar Shimano veya başka model olabilir ama karışık olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklette ağırlık çok önemli, hele yokuşta her 1 kg ağırlık eziyet haline geliyor. Ben olsam ince teker, heryeri aliminyum bol vitesli yarış tipi bisiklet bakardım. İkinci el bulabilirsiniz, dağ bisikleti pişmanlıktır, almayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir içinde mtb tarzı bisiklet binmenin tek akla yatan mantığı, hareketçi bir binici olmaktır. dirtjump alamayan kişiler, ortalama üzeri mtb alıp dirtjump gibi kullanabilirler. bunun dışında şehir içinde mtb alıp sadece düz yol yapmak evet gereksizdir. kimisi diyor "çukurları hissetmeyeyim, engellerden kaçabileyim" sanma ki bu fiyatlarda aldığın mtb, harika bir süspansiyona sahip. en dandiğinden zoom maşa takılıyor mtb'lere. benim 2017 yılında 0 olarak aldığım bisikletin üzerinde rockshox maşa varken, şuan aynı model bisiklet iki kat fiyatına çıkmasıyla beraber üzerinde ki maşa zoom'a kadar düşmüş. suntour bari olaydı...


    şehir bisikletleri de gayet stabil ve sağlamdır. düz maşalı bulunursa tadından yenmez. mtb alıp ince lastik takayım düşüncelerine girmeyin.


    profesyonel olmak istiyorsanız ve ortalama üzeri bisiklet tecrübeniz ve geçmişiniz; ve tabikide bütçenizi artırırsanız yol bisikleti tavsiye ederim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    şehir içinde mtb tarzı bisiklet binmenin tek akla yatan mantığı, hareketçi bir binici olmaktır. dirtjump alamayan kişiler, ortalama üzeri mtb alıp dirtjump gibi kullanabilirler. bunun dışında şehir içinde mtb alıp sadece düz yol yapmak evet gereksizdir. kimisi diyor "çukurları hissetmeyeyim, engellerden kaçabileyim" sanma ki bu fiyatlarda aldığın mtb, harika bir süspansiyona sahip. en dandiğinden zoom maşa takılıyor mtb'lere. benim 2017 yılında 0 olarak aldığım bisikletin üzerinde rockshox maşa varken, şuan aynı model bisiklet iki kat fiyatına çıkmasıyla beraber üzerinde ki maşa zoom'a kadar düşmüş. suntour bari olaydı...


    şehir bisikletleri de gayet stabil ve sağlamdır. düz maşalı bulunursa tadından yenmez. mtb alıp ince lastik takayım düşüncelerine girmeyin.


    profesyonel olmak istiyorsanız ve ortalama üzeri bisiklet tecrübeniz ve geçmişiniz; ve tabikide bütçenizi artırırsanız yol bisikleti tavsiye ederim.

    Peki mtbde amortisörlü maşayı düz maşaya çevirsek ve dişli lastiği şehir lastiğine çevirsek?





  • Bianchi bisikletlerinde kadro da belirtmiyor. 26 jant yazmış ama 1.86 boy için yeterlimi değilmi belli değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.