Şimdi Ara

Bireysel Tüketici Heyeti Masraf Iadeleri Geri Alma Konusu (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
271
Favori
265.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SMDKSNGR kullanıcısına yanıt

    Bende hayat sigortası ve kazandıran tarife için başvurmuştum.Kazandıran tarife için kesilen miktarı iade edeceklerini ama bir daha kredi kampanyalardan yararlanamayacağımı söylediler..evet fişliyorlar yani :) ..sigortalı ve sigortasız iki kredi varken sigortalı kredi seçtiğiniz için hayat sigortası iade edilmeyecek dediler Bu konuda bilgisi olan varmı?

  • derkan14 D kullanıcısına yanıt
    Daha öncede konusu geçmişti evet kara liste gibi bişey yapıyorlar. İhtiyaç halinde şubeye gidip düzelttirenler vardı diye hatırlıyorum
  • ben vakıfbank'a bununla ilgili mail attım. şu an üzerimde 4 tane kredi var. vakıfbank'tan bugün sms geldi. sözleşmeniz var imzalamanız gerekiyor diye. ismi "kazandıran tarife masraf iade". ibranamede "ilgili bedel iade tarafıma ödenmiş/ödenecek olup başka bir hak talebinde bulunmayacağım" vs diyor. gelen giden para yok, ben bunu onayladıktan sonra mı para gelecek?


    evet onayladım sonrasında geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 6 Haziran 2023; 23:19:23 >
  • önceden kredi tahsis ücret, kredi hayat sigortası ve kazandıran tarife ücret tahsilatı yapıyorlarmış; 3 kalem. azdan çoka sıralı.


    son iki kredimde kredi tahsis ücret, kredi hayat sigortası ve sigorta poliçesi tahsilatı yapmışlar. yine 3 kalem; kazandıran tarife yerine sigorta poliçesi tahsilatı gelmiş; yine azdan çoka sıralı. isimler farklı doğru ama sanki sadece isim değişmiş gibi.


    bunun iadesini isteyebiliyor muyuz?


    menüden kredi altında çapraz satış seçeneği kalkmış, diğer işlemler kısmından aynı başlığı atarak istedim ve "menüden kaldırmışsınız" dedim. bakalım ne diyecekler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 6 Haziran 2023; 23:20:12 >
  • Vakıfbank'tan kazandıran tarifenin iadesi için bize yazın kısmından talep oluşturmuştum, talebimin durumunu sorgulamak için baktığımda şu anda herhangi bir talebimin olmadığı görünüyor. Başına gelen var mı acaba?

  • Taksitli nakit avans ciktigimizde alinan KKDF ve BMSF ile ilgili yapabilecegimiz bir sey var midir peki?

  • .
  • Arkadaşlar vakiftan ihtiyaç kredisi kullanmıştım. Halden anlayan paketin iadesi icin onay verdiler. Hayat sigortasını kabul etmediler. Mobilden ibraname gönderdiler. Bunu kabul etmelimiyim? Bundan baska alacağımın olmadigini taahhüt ve beyan ederim falan yazıyor. Hayat sigortasi icin hakem heyetine başvuracaktim. Bugun onay suresi sonmuş önerilerinizi bekliyorum
  • judger90 kullanıcısına yanıt

    Hocam 1 aydan fazla olmuş geri alabilir miyiz acaba?

  • Benimki 1 ayı geçmiş ne yapmalıyım acaba? (Cepteteb)

  • 1 ayı geçmişse almanız zor artık işler bankalardan yana cayma hakkınız geçmiş

    Eskiden 1 aydan sonra da iptal ediliyordu ama kesinti çok oluyordu mesela 12 aylık sigorta 1000 tl ise 2 ay sonra iptal olursa 500 tl gibi iade geliyordu. Ki şuanki yasalarda genelde bankadan yana bence 1 ayı geçmişse uğraşmayın boşa

  • judger90 kullanıcısına yanıt

    Ya sıkıntı şu,yazılı olarak cevap vermiyorlar, arayın diyorlar.

    Ben krediyi çektiğim gün aramıştım, şimdi de öyle bir kayıt yoktur diyorlar.


    Başka bir yerden yaptırın v.s demeye başladılar.


    Enpara 5 saniyede iade etti,Cepteteb uğraştırıyor, rezil bir banka gerçekten.


    Nereden sigorta yaptırabilirim acaba?


    Teşekkürler size de.

  • Cevap şu şekilde maille yada bize ulaşın kısmından yazın hem yazınızın hem de talebinizin alındığına dair bildirimlerin ekran görüntüsünü alın o yeterli bankalar birliği hakem heyeti o yazılı başvuruyu kabul ediyor 30 gün geçince başvurunuzu alıyorlar

  • Vakıfbank skylimitten kullandiğim 2 adet kredi için yapilan hayat sigortalari, ferdi kaza sigortasi ve kszandiran tarife için müşteri hizmetlerini arayarak cayma talebinde bulundum. Hayat sigortalari için cayma talebim alındı yalniz ferdi kaza ve kazandiran tarife için şubeye başvurmaniz gerekiyor denildi. Vakif syylimitten kullandiği kredi için masraf geri alma süreci farkli işleyen var mı?
  • Ziraat bankası için ne tür bir yol izlemeliyiz ?
  • ogzhngr O kullanıcısına yanıt

    online bankacılık bize yazın kısmından yazıp talep ettim. vermediler. bankalar biriliği hakem heyetine başvuru yaptım aldım.

  • rid.van R kullanıcısına yanıt
    Ben de ferdi kaza ve kazandiran tarifeyi şubeye başvurup iadesini aldım hemen. Hayat sigortalarini da başka bir şirketten yaptirip sundum bankayi daini mürtein olarak göstererek. Onun iadeleri ne zaman olacak onu bilemiyorum yalniz
  • arkadaşlar bankanın yapmış olduğu kredili hayat sigortasına muadil en uygun hayat sigortası teklifini hangi firma veriyor şuanda. Bu konuda araştırma yapan oldu mu ?

  • Merhaba;


    Bugün ev almak için 2.80 faiz oranıyla 500 bin tl kredi çektik. Banka, zorunlu olarak bireysel birikim sigortası yaptırdı ve aylık 55$ ödemesi olacağını söyledi.


    İptali halinde faiz oranının 3.37'ye çıkacağı ya da tüm kredinin geri istenileceği belirtildi.


    Bu durumun geçerliliği nedir? 6 Yıl boyunca her ay zorunlu olarak 55 dolar ödemek ileride büyük bir külfet yaratacak.


    Teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mew The Legend

    Merhaba;


    Bugün ev almak için 2.80 faiz oranıyla 500 bin tl kredi çektik. Banka, zorunlu olarak bireysel birikim sigortası yaptırdı ve aylık 55$ ödemesi olacağını söyledi.


    İptali halinde faiz oranının 3.37'ye çıkacağı ya da tüm kredinin geri istenileceği belirtildi.


    Bu durumun geçerliliği nedir? 6 Yıl boyunca her ay zorunlu olarak 55 dolar ödemek ileride büyük bir külfet yaratacak.


    Teşekkürler.

    Birikim sigortasını ilk defa duyuyorum. Üstüne her ay 55$. Dolar ne alaka onu anlayamadım. Hangi bankadan kredi çektiniz?

  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.