Şimdi Ara

biraz geç oldu belki ama ben de başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • belki diyeceksiniz age of conan çıktı kendisini kanıtlayamadı ve düşüşe geçti. hatta bu sebeple oyun yöneticisi değişti. neden age of conan? çocukluğumdan beri o dönemin hikayelerine bayılırım. etrafta bir çok kılıç-kalkan/büyü kullandığımız oyun var. ve ben artık bıktım orc, elf vb ırklardan. bu nedenle age of conan a bana daha bir hitap ediyor. hakkında bir sürü eleştiri olmasına rağmen başlamayı düşünüyordum. ve dün bir sitede oyunu dijital olarak 5£ gibi bir fiyata bulunca. denemek istedim. oyunda çok kötü dengesizlikler olmadığı sürece ben de age of conan oynayacağım. conan hikayesini, atmosferini sevdiğimden rp-pvp serverında başlamayı istiyorum.

    oyunu dijital olarak aldığımdan şu an da download la meşgulüm :) sanırım 13 gb bir download yaptıktan sonra bir bu kadar da yamalar için yapıcam :) bekleyene kadar neden kutulu almadın diyeceksiniz. çok da acelem yok başlamak için. umarım ayırdığım vakte yazık olmaz.

    mesaj atmamdaki amacım hem yeni bir oyuncu olarak size merhaba demek, hem de rp-pvp serverındaki arkadaşların düşüncelerini öğrenmek. mesela serverlardaki oyuncu sayısı çok mu az? Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

    edit: age of conan ı ilk kez kuracak biri olarak acaba yüklemem gereken patch boyutu nedir?
    İyi günler ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeanMachine -- 29 Eylül 2009; 12:01:51 >







  • Welcome to board :D Hosgeldin Age Of COnan dünyasina arkadasim. Umarim istedigin zebki alirsin. Pve de oynamayi düsünüyorsan benle iletisme gec yardimci olurum her konuda. Iyi gunler
  • teşekkür ederim :) ama ben rp-pvp de olmaktan memnunum. daha ilk şehirdeyim ama daha şimdiden insanlar gruplar halinde diğer oyunculara saldırabilecekleri her girişi tutmuş durumdalar :) komik değil mi :) ilk karakterimi cimmerian barbar açtım. kendimden yüksek lvl lı oyuncuları alabildiğim oldu. hatta 2 kişi arasında benden düşük lvl lı olanı yatırıp diğer oyuncu olan okçuyu da almak üzereydim ki diğer 1 okçu daha yetişip beni aldı.oyuna dün akşam başladım ve şu an 17 lvl ım. gangler şimdilik sorun değil de ben barbar featlerini nerelere dağıtacağımı bilemedim. berserker nedir reaver nedir? yukarıdaki yazıyı okusam iyi olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeanMachine -- 1 Ekim 2009; 17:01:01 >
  • Geçen yıl bu zamanlar tercümesini yaptığım bir barbarian guide vardı. Güncel değil ama fikir verir featlar hakkında.
    http://forum.donanimhaber.com/m_25670800/mpage_1/key_kenjitsu//tm.htm#25670800
  • beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa Aquilonia serverındayım. oyundaki adım Anramar barbar cimerian 26 lvl ım şuan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Geçen yıl bu zamanlar tercümesini yaptığım bir barbarian guide vardı. Güncel değil ama fikir verir featlar hakkında.
    http://forum.donanimhaber.com/m_25670800/mpage_1/key_kenjitsu//tm.htm#25670800

    yok yok emin ol acayip değişti. barbar ve bs için yeni kaynak bulmak oldukça zor. eskisiyle yenileri arasında dünya kadar fark var




  • ewt mesela orada tek el ile kullanılan silahlara hasar bonuslu feat yok. bir şey daha sormak istiyorum. ben 26 lvl ım dediğim gibi ama sanki 18 lvldan sonra yeni hiç bir kombo gelmedi :S açıp etrafı okuduğumda Cyclone of Steel 2, wreck armor 2 gibi comboların açılması gerekiyormuş. acaba bunları npc den mi öğreniyoruz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeanMachine

    ewt mesela orada tek el ile kullanılan silahlara hasar bonuslu feat yok. bir şey daha sormak istiyorum. ben 26 lvl ım dediğim gibi ama sanki 18 lvldan sonra yeni hiç bir kombo gelmedi :S açıp etrafı okuduğumda Cyclone of Steel 2, wreck armor 2 gibi comboların açılması gerekiyormuş. acaba bunları npc den mi öğreniyoruz?

    Bazı kombolar featlerle bazıları ise gerekli lvle geldiğinde otomatik olarak gelir.Npc den skill alınmıyor.''B'' tuşuna bas her lvl.Oradan bakabilirsin.Kolay gelsin.
  • peki siz oyuncu arkadaşlara sorsam barbarda pvp için berserker mı reaver mı diye cevabınız ne olurdu ? muhtemelen berserker diyeceksiniz ve haklısınız ama ben reaver a gittim. stun knockback gibi özellikler olmadan pvp de ne yapabilirim? ya da illaki berserker feat lerinden seçmen gerekiyordu diyorsanız, featleri nerede sıfırlatabilirim?
  • bence hemen barbarı bırak. eskiden çok güçlüydü herkes ondan açtı. şimdi güçsüz ve raidlerin hemen hemen hepsinde ilk dolan class barbar. yer bulman çok zor olacaktır. ben barbarı 50ye kadar kastım 50lvl bs açtım. şimdi 76 lvl çok memnunum.
  • Dogru featler ile barbar tam bir canavar. Takim kurtaricisi - Yetenkli bir oyuncu isende seni basariya veya hayatta kalmana yardimci olacak bir sürü crowd control yeteneklerin var. Barbar a kötü demek yanlis olur. Dogru featler ile eski halini arazmaz barbar öyle diyim sana. Benim zevkle oynadigim bir class . Oynayis olarak sevdiysen devam et derim

    Hybrid build pvp icin vazgecilmez.. R>eaverin in üstün gücü berserk tarafinin cc gücüyle birlestirip zamanlamaiyda iyi yaparsan tadidnan yanmez =)
  • işte kafamın karıştığı kısım :) barbarla oynarken 2 feat ağacına da vermişler. savaşırken silah mı değiştiriyorsunuz?
  • aynen öyle meanmachine. Silah degiserek oynuyorsun =) 2h yi cc olarak , cc den sonra degisip dual la dps.--
  • lvl 60 a kadar reaver o güzel dps inden pek yararlanamazsın barbarla oyuna başladıysan lvl kasmanın keyfine bak eskiden barbar hybird kusursuzdu şimdi hybirdi oldurmek istediler ama pvp de yine en iyisi hybird kaldı güzel bi hybird puanlaması ve pvp icinde 70 dotlarınla birlikde bi kac puanda generalde no escape ve exellnt balance tarzı pvp ye cok yararı olan şeyleri acman lazım su an cogu kişi two hand 80 de daha rahat edindikleri icin berserk acıolar ama adam kesemiolar full berserker la healin cc ler no escape in yanında yawaş kalan komboların ve düşük dot suz dps rakibini yatırmaya yetmio ben de su an bir t1 ve bir de t2 barbar epic axe var t1 ve t2 raidlerde dps sıralamasında cok iyi itemli demon vea necro olmadıkca 24 kişilik grubda en iyi dps i ben yapıorum bu da barbarın üst üste vurulabilen wreck armorlarından kaynaknaklanıo -4500 e kadar armor kırabiliosun pvp de ise unstable mind in reaver tarafına geçmesinden sonra full reaver + general feat no escape inden yararlanarak magelere cok guzel dps verebiliosun üstü başı cok iyi olmayan bi tos a %60 %70 hp si varken fatalty atabiliosun barbarian arkadaşların dedikleri gibi en kötü halinde sayısız nerf yemiş durumda ama serverlarda ki barbarian popilasyonu gosterio ki barbarian la oynamak ap ayrı bi zevk gerek kafa koparmalar gerek op liği ile olsun sana kısaca önermek istediklerim barbarian için 1.5 yamasından sonra pvp gear ve pve gear arasıda ki aşırı fark kalktı yani direk t1 ve t2 raidlerine girmen daha mantıklı pvp kasmakdan duşuk level e gelince elinde ki en iyi rare silahların çift el veya dual hangisiyse ona gore feat yap ama bence reaver la pve cok daha zevkli cok fazla kan ve fatalty demek barbarian feat agacını vermeye gerek yok eger inglizcen varsa kendin cozmen daha mantıklı cünki su an kime sorsan kesinlikle 1e1 aynı feat i iki kişi veremez cok fazla kombinasyon var ki itemlerine gore şekillendirmen cok daha mantıklı featlerini sonuc olarak pve de full reaver + general pvp de ısrarla hybird + general iyi eylenceler barbarların kanlı dünyasına hoşgeldin




  • reaver devam diyorsun yani :) wreck armor ile zırh parçala CoS ile DPSyi izle diyorsun. bir de kusura bakmayın yeniyim t1 t2 nedir?
  • t1 ve t2 24 kisilik dungeonlar olmak üzere ikiye ayrilir. Black Ring C. t2 raid itemlari düser. Kylikki - Yahkmar ve Vistrix t1 raid dungeonlaridir. t2 item özellikleri t1 den daha iyidir.
  • yine bir soru mesela 31 lvl cimmerian barbarım cimmeria da sadece paylaşılabilen grup questleri kaldı. ve yalnız oynadığım için tek başıma yapamıyorum. nasıl lvl kasılır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeanMachine -- 8 Ekim 2009; 21:41:52 >
  • Wild Land zelata ya orayi bitirdiysen Khopsef e gec. Dahasi old tarantia noble district 40- civari fiel of death 43 + gidersen rahat edersin
  • hala aynı mı bilmiyorum ama zamanında hybrid en iyisiydi. hatta gidip sidewinder mouse almıştım silah değiştirme olayını mouse tık ile yapam diye :D.
    ama assasin gibi solo yerine daha çok grup elemanı. ha soloda takılırsın o ayrı mesele.
    (bu arada değişmediyse barbar ilk lvllarda çok güçlüdür. herkesi rahat kesersin. )
  • oyuncu sayısı çok mu az? neredeyse kimseyi göremiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.