Şimdi Ara

Bir siteyi komple indirip kendime uyarlayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, açıkça biraz kolaycılık olacak ama bilgilerinizden istifade etmek isterim. İnternette beğendiğim bir siteyi indirip değişiklikler yaparak kendime uyarlamam mümkün müdür, databaseleri çok lazım değil, ama hiç olmazsa genel içerik ve çalışma tarzı olarak bunu gerçekleştirebilir miyim, malumunuz birçok html kodu ile uğraşmak biraz güç ama, böyle bir program var mı, teleportdan başka.. Şimdiden teşekkür ederim.



  • emege saygı gosterin lutfen baskasının sitesini kopya edip ben yaptım diyeceginize basit bir site yapıp ben yaptım demeniz daha etik olacaktır.
  • böyle bir şeyi ben de arıyorum fakat tamamen siteyi kopyalamak fln değil.mesela flashla yapılmış güzel bir menü oluyor.onu yapmam imkansız ama aklımda güzel fikirler var.yani içerik olarak güzel bi site yapabilirim fakat menü fln yapamıyorum.bu yüzden böyle bir program benim de çok işime yarar
  • ben biraz daha konuyu değiştirip şöyle sormak istiyorum... acaba beğendiğim bir sitedeki (ki bu sitede download yapılacak linkler olsa) dosyaları bir seferinde indirebilir miyim?? tüm siteyi indirebilir miyim? flashget ile o sayfadaki tüm dosyaları indirebilirim fakat. hiç uğraşmadan tüm siteyi indirebilir miyim? sayfayı değil siteyi? çok kolaycılık oluyor ama var mı bööle bi program?
  • quote:

    emege saygı gosterin lutfen baskasının sitesini kopya edip ben yaptım diyeceginize basit bir site yapıp ben yaptım demeniz daha etik olacaktır.

    Başkasının sitesini kopyadan, kendim yaptım demekten bahsetmiyorum, biraz iyiniyetli yaklaşın. Biz de birşeyler öğrenebilir miyiz, onun peşindeyiz. Hiçbir zaman bir şeyi birebir alıp ben yaptım demek bize yakışmaz, bunu nasıl düşünebiliyorsunuz. Hoşuma giden sitenin çalışma tarzı hakkında bilgi edinmek, tabii ki kendime bambaşka bir şekilde uyarlamaktan bahsediyorum. Ortaya çıkan yeni sitenin önceki ile alakası bile kalmayacak, benim muradım bu idi. html bilmiyorum, tabii öğrenmeye çalışıyorum, ne keşfedebilirim onun peşindeyim. Yoksa tabii ki emeğe saygılıyım. Yani Amerika'yı yeniden mi keşfedelim.
  • Offline-Explorer



    Download :http://tr-net.tucows.com/files4/opsetup.exe

    Bu konunun web tasarım bölümüne açılması gerekiyordu konu açarken biraz daha özen gösteriniz.
  • Web copier adlı programı öneririrm. siteyi tamamiyle indiryor. arattığında internetten rahatlıkla bulursun kullanmasıda gayet kolay.
  • baran özden kimin için dedin???
  • quote:

    Bu konunun web tasarım bölümüne açılması gerekiyordu konu açarken biraz daha özen gösteriniz.

    Doğru söylüyorsun Menalfa. Uyarın için teşekkür ederim, daha dikkatli oluruz. Ama bakın amaç hasıl oldu, işte yardımınız gerçekleşti.. Şimdi kendimizi biraz daha geliştirebiliriz. Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.