Şimdi Ara

BİR ÖĞRETMENİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRMA ÇABASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yorumlarınızı alalım arkadaşlar



  • Bunun ne demek olduğunu bilirim. Bende öğretmen çocuğuyum 5 sene lojmanda kaldık babam okul müdürüydü o küçücük boyumla bende elimi kirletirdim ne günlerdi şöyle düşününce insan keşke tayini çıkmasaymış diyor.
  • Hayran kaldım size. Tebrik etmemek elde değil.
    Her zaman doğru olduğunu kanıtlayan bir iddia vardır ortalarda gezen; bu memlekette en çok hakkıyla iş yapan memurlar, öğretmenlerdir. Hele ki neredeyse en düşük maaşı öğretmenlerin aldığı, hatta ilkokul mezunu hizmetlilerle aynı maaşı aldığı bir dönemde bu videoyu izlemek beni bir öğretmen olarak gururlandırdı.
  • Öğretmen tadilatının sıradan bir tadilattan farkı nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Öğretmen tadilatının sıradan bir tadilattan farkı nedir?


    Tadilatta bir fark yok üstad. Ben tadilatı yaparken pekçok insan bir yıl için masraf yapmaya gerek olmadığını söylemişti. Kimseyi dinlemeyip yaşam kalitemizi imkanlar ölçüsünde arttırmaya çalıştık ve bizden sonra o lojmanda oturacak arkadaşlara da daha yaşanabilir bir lojman bıraktık. Olay bundan ibaret.
  • Ben de meslektaşınızım hocam. Ellerinize kollarınıza sağlık. Güzel evinizde mutlu günler yaşamanızı dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savanam -- 12 Şubat 2012; 22:20:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savanam

    Ben de meslektaşınızım hocam. Ellerinize kollarınıza sağlık. Güzel evinizde mutlu günler yaşamanızı dilerim.

    Hocam teşekkürler. O evde 2004 yılında bir yıl boyunca kaldık. Şimdi Ankara'dayız.
  • Yapılmış hali şirin ve sıcak bir haldeydi. Ellerinize sağlık. Sitemli ve doluyum bu dünya düzenine karşı,diyeceğim tek şey bu
  • Valla hocam helal olsun orada yaptığınız tadilatın aslında karşılanması lazımdı fakat siz kendi imkanlarınızla orayı güzel bir hale sokmuşsunuz tebrikler gerçekten.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Ülkemizde çok daha ağır şartlar altında çalışmak zorunda olan meslektaşlarım var. Bizim imkanımız ve azmimiz vardı birşeyler başardık. İmkanı ve azmi olmayanlara Allah kolaylık versin diyorum.
  • lojman tadilat yapıldı...
    ilk fırsatta oradan kaçıldı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogh

    lojman tadilat yapıldı...
    ilk fırsatta oradan kaçıldı...

    Zaten bir yıllığına öğretmen asker olarak oradaydım. İlk zamanlar alışmakta zorlansam da hayatımın en güzel tecrübelerinden bazılarını orada yaşadım. (İlk kez ata bindim, ilk kez kayak yaptım, ilk kez kaynağından maden suyu içtim, ilk kez doğal ortamında benekli alabalık yakaladım) Ayrıca eşimle birlikte oradaki öğrenciler için de zikretmeye gerek duymadığım bazı şeyler yaptık. Daha iyisi olabilir miydi? Evet mutlaka olabilirdi ama ben elimden geleni yaptım ve sizlerle paylaştım. Yoksa hata mı ettim paylaşmakla?
  • Öğretmenler kendi yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmamalı.Öğretmen olduktan sonra bu görevi devlet yerine getirmelidir diye düşünüyorum.Öğretmen derse gelir , aklında binbir sorun kendi derdinemi yansın yeni nesillerimi yetiştirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tonimotto

    Öğretmenler kendi yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmamalı.Öğretmen olduktan sonra bu görevi devlet yerine getirmelidir diye düşünüyorum.Öğretmen derse gelir , aklında binbir sorun kendi derdinemi yansın yeni nesillerimi yetiştirsin.

    Haklı olmakla birlikte maalesef gerçek hayatta karşılığını bulamayan bir temenni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_ogr

    Hayran kaldım size. Tebrik etmemek elde değil.
    Her zaman doğru olduğunu kanıtlayan bir iddia vardır ortalarda gezen; bu memlekette en çok hakkıyla iş yapan memurlar, öğretmenlerdir. Hele ki neredeyse en düşük maaşı öğretmenlerin aldığı, hatta ilkokul mezunu hizmetlilerle aynı maaşı aldığı bir dönemde bu videoyu izlemek beni bir öğretmen olarak gururlandırdı.

    Öğretmenler de bu memlekette en çok hakkıyla iş yapan memurlardandır.
  • Asıl sorunumuzu bence bu konuda görüyoruz. Öğretmenler, şartlarının ne kadar kötü olduğundan yakınıyor ve haklılar. Ancak asıl sorulması gereken soru, kim hakkını alabiliyor ki? Ya da şu şekilde sorayım; Kendi hakkınız dışındakilerin hakları sizin ne kadar umrunuzda ki, onlar sizin haklarınız için mücadele etsin?

    Bir toplum bu kadar bencil olmuşsa, yolda düşen birine bile sadece bakıp geçebiliyorsa, günün birinde kendisinin de düşebileceğini, düştüğünde ise aynı şeyi yaşama ihtimali olduğunu bilmiyordur.

    Bırakın öğretmenleri ya da başka bir meslek grubunu; bu ülkede hakkını alan kişiler sadece milletvekilleri ve onlara yakın olanlardır. Onların dışındakiler ise sadece sızlanmayı bilenlerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.