Şimdi Ara

Bir kulaklık girişi olmayan telefon da HTC’den geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    quote:

    Orijinalden alıntı: draconist

    quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    Apple'ın yanlış olan hareketlerine özenmeyin en azından ya, Apple ne yaparsa aynısını yapmak zorunda mısınız...
    Androide zaten yıllardır isteğe bağlı olarak micro usb portundan harici dac bağlanabiliyor, kulaklık girişinin ekstradan olması cihazınıza avantaj kazandırır, neden kaldırmak isteyesiniz ki?
    Umarım diğer üreticiler de Apple'ın trenine katılıp aynı hataya düşmez yeni cihazlarında.

    Bana mı yazdınız anlayamadım, üzerime alındım şimdi, ben Android telefon, IOS tablet kullanıyorum, her iki işletim sistemini de çeşitli açılardan seviyorum, birisine daha az veya daha fazla bir özentim yok ama telefon olarak asla IOS kullanmam, tablet olarak da asla Android kullanmam. Android camiasına Amplitube, BIAS FX gibi uygulamalar gelmedikçe tüm Android tabletler IOS tabletlerin ne yazık ki hep gerisinde kalacaktır.


    Kulaklık girişinin kaldırılmış olması da beni üzmüyor, çünkü olsa da olmasa da IOS telefon kullanmam, aynı şey bu girişi kaldırmış olan Androidler için de geçerli, kulaklık girişi olmayan bir cihazı kullanmam. Bu konuda size katılıyorum.

    Androidde yıllardır harici DAC bağlanabiliyordu yazmışsınız ama Appleda da bağlanabiliyordu zaten, hatta Androidden çok daha önceden beri iRig, Apoogee JAM gibi DAC üniteleri vardı, iRig için konuşuyorum, bu sistem Androide çok daha sonradan geldi üstelik tümüne de değil, sadece Samsungda kullanılabiliyor diye biliyorum, sonradan tüm Android sistemine bir destek verildiyse, o konuyu bir süredir takip etmediğim için haberim yok, tabi bu durum Androidden değil, bunları üreten firmaların verdiği destek ile alakalı, isteseler ilk günden itibaren Androide de ürünler çıkarabilirlerdi.

    Size yazmadım haber metnine yönelik yazdım yorumumu. Apple'da da dac bağlantı imkanı olabilir, kulaklık girişini kaldırması bu yüzden yanlıştı.
    Kulaklık girişinin orada olmasının bir zararı yok. Usb'den bağlanan harici dac'e sahip kulaklıklar için bir engel değil 3.5mm jakı.
    Android üreticilerinin de illa Apple'ı izlemek/ona benzemek zorunluymuş gibi aynı trene binip aynı yanlışı tekrar etmeleri oldukça saçma olacak bunu belirtmeye çalıştım.
    Müzik yazılımları konusuna birşey diyemeyeceğim, benim ilgi alanım dışında kalıyor.
    Benzer durumlardayız aslında ben de uzun süre android telefon ve ipad kullandım. Sonradan yazılım gereksinimim açısından ipad'den surface pro'ya geçtim.

    Aynen hocam, ben de gitar çaldığım için ve bana gitar efektleri, çeşitli kayıt imkanlarını ios tablet ortamı en iyi sağladığı için öyle bir tercih yaptım.
    Fazla kafaya takmamak lazım, firmalar çeşitli şeyler deniyor birileri birisini taklit ediyor, boşverin ne yaparlarsa yapsınlar olay bizde bitiyor, bana veya bize ne lazıma bakalım, kulaklık girişi lazım ise o girişi olan modelleri alacağız, istemeyen almayacak, sonuçta bu da bir değişiklik, bizim için kötü ise ve piyasada bizim için daha iyi olanı dediğimiz bir şey varsa bunu değilde onları alacağız, durumdan şikayeti olmayanlar da kulaklık girişi olmayanı alacak.

    Bu işleri şikayet etmeye kalksam konu bitmez, sözde teknoloji çağındayız, 2016 dünyasında daha istediğim gibi bir telefon dünyada kimse yapmamış veya yapamamış, bence teknolojinin emekleme çağındayız, daha pil sorunu halledilememiş, doğru düzgün işletim sistemleri kusursuz olarak yazılamamış, sözde güncellemelerle doğru düzgün çalışan uygulamaların her gün bozulduğu ve yeni güncelleme ile düzeltildiği, sonraki güncelleme ile tekrar bozulduğu günleri görüyoruz, donanımlar elimizden düştüğü anda pert olmaktan kurtulamamış, bizi renkli reklamları ile kandırmaya çalışıyorlar hepsi bu, sanırım adam gibi cihazları bizler dede olunca filan göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 25 Eylül 2016; 7:47:03 >




  • Yeni trend ekransiz cep telefonu olsun haydi bastırın gençler

  • Hiç bir kablosuz kulaklık, kablolu kulaklık kadar kaliteli ses veremez. Kablosuzda illa bir kalite kaybı oluyor. Onu geçtim 3.5mm jack'i kaldırmalarının tek sebebi aksesuar satmak. İşte bu firmalar bu kadar kan emici...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 25 Eylül 2016; 14:32:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZaferBiryol


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Infinitum

    Daha önce de yazdım, neden kimse bunu denemiyor, incelik bu kadar önemliyse 2.5mm girişi standart hale getirmek daha mantıklı.



    Ses kalitesi falan diyecek varsa çoğunluk müziği korsan indiriyor, yasal müzik servisleri de halihazırda çok büyük fark sunacak ses kalitesine sahip değil.



    Tahminimce VHS, Betamax, Disket, CD/DVD gibi standartlar nasıl azalarak bittiyse/bitiyorsa kulaklık girişi de aynı kaderi paylaşacak gibi.



    2,5mm muhtemelen nokiaya patentli veya patentliydi.Öyle hatırlıyorum.

    Öyle birşey varsa 2.6mm veya 2.4mm denesinler.Bence amaç kablolu kulaklıkları yok etmek.Daha önce şebeke üzerinden internetsiz görüntülü görüşmeyi yok ettikleri gibi...

    Hocam dikkatimi çekti, adınızda zafermiş. Siz Zafer Biryol musunuz?




  • bu şimdi amiral gemisi mi olacak ben htc 10 almıştım samsunga döndü firma

  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Değilim.Bir zamanlar severek izlediğim bir futbolcuydu.hayranıyım sadece. :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 25 Eylül 2016; 19:50:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.