Şimdi Ara

BİR FİLM İSMİ SORUCAM? (III)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu filmi tarif edebilecek kadar bile hatrı sayılır hafızada değilim

    Ortalığı tuhaf bir hava kaplıyodu bir nevi hsatalık gibi, film başlangıçta park gibi bir yerde başlıyor.

    Bankta oturanlar, köpeğini gezdirenler, yürüyüş yapanlar. Esen tuhaf hava bir anlık zamanı donduruyordu. Sonra herkes kendini elinde cebinde ne varsa onunla öldürüyordu. Örgü ören kadın şişi boğazına sokuyordu ve bunun gibi.

    Tuhaf bir filmdi. Herkes intihar ediyordu resmen. Sonunu bile hatırlamıyorum filmin ama birileri nereye kaçıcaksa artık kaçmaya çalışıyordu. Bu tuhaf insanları intihar ettiren hava dalgası da yayılıyordu.


    ________________

    İkinci soracağım film ;

    gölgeler vardı gölgeler yaşayan insanları gölgelerin arasına katıyordu. gölgelerden kurtulmanın tek yolu ışık kaynağıyla dolaşmaktı. Eğer ışıktan uzaklaşırsan ölürsün.

    gölgelere katılmış bütün insanların sadece kıyafetleri kalıyordu geriye. vücudu yok oluyordu. film sinema gibi bir ortamda başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. adamın kafasındaki kaskında fener vardı. uyya kalmıştı sanırım. projeksiyon cihazını kontrol eden bir çalışan gibi biriydi.

    uyandığında herşey yok olmuştu her yer kapanmıştı bir tek o adam yaşıyordu çünkü tesadüfen feneri hep açıktı. dışarda sokaklarda evlerde herkesin yalnızca geriye kıyafetleri kalmıştı.

    bar gibi bir ortamda birkaç insan bir araya geldi ve kaçış planı için pil, fener, ne varsa toplamaya başladılar. en son kiliseye doğru yola çıkmışlardı.

    not: barda çalışan bir jeneratör vardı ve çalışmaya devam etmesi için didiniyolardı.


    ________________

    üçüncü bir film ;

    film günümüz yıllarında belkide biraz daha ilersinde geçiyor fakat binaların ve yapıların durumu günümüz gibiydi.

    bir adam var, kendisi askermiş ve ölmüş. vücudu bir nevi deney altında kullanılıyordu. tarihin en büyük intihar bombacısı treni havaya uçuracaktı.

    adamın görevi bu trendeki intihar bombacısını bulmaktı. görevi zordu fakat bu görevi kendi seçmemişti. resmen devlet tarafından zorla yaptırılıyordu.

    ona neler olduğunu bu trende ne işi olduğunu ve oraya nasıl geldiğini vb. sorulara açıklama istiyodu ama sürekli ertelediler, filmin ortalarına doğru gereken açıklamayı onunla ekrandan konuşanlar yaptılar. bir nevi canlı yayın ile harabe trenin içinde sıkışmış vaziyette görevini dinliyordu.

    sonrasında bir çeşit ışınlama yada zaman geri alma gibi bir düğme yada makineyle görev trenine yolluyorlardı. tıpkı yarının sınırında filminde olduğu gibi görevi başarana kadar tekrar tekrar göreve yolladılar. adam 4-5 inci başarısızlıktan sonra trendeki birinden telefon istedi, internete girdi ve kendi hakkındaki gerçekleri gördü. kendisi ölmüştü.


    @obili



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Kangru -- 14 Temmuz 2016; 17:51:30 >







  • Birinci film: The Happeninghttp://www.imdb.com/title/tt0949731/
    Üçüncü film: Source Codehttp://www.imdb.com/title/tt0945513/
  • AH.C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • İkinci filmi bende izlemistim.merak ettim simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.