Şimdi Ara

Biotin hapı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
26.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ekim son çare hocam o da olmazsa zaten kafayı cilalamaktan başka çare yok.
    Hemen berberden kafayı usturalattıktan sonra casual kel kombinine geçip sahalara döneceksin. Beyaz gömlek, arasına bi' güneş gözlüğü, siyah-mavi-yeşil-bej şort, fiyakalı bi' saat, şık günlük ayakkabı en son da kelin ferahlığı esanslı musk, biberiye, sandal ağacı, narenciyeli fresh bi' parfüm sıkacaksın... Bence bi' kel anca böyle iş yapar tabii paralı bi' kel olursa ortamı daha iyi olur da inşallah saçlarımız dökülmez helalinden de bol parayı buluruz hocam.

    Hocam bir de; saç ekiminde benim bildiğim ensedeki saç kökleri önemli tepelerdeki kökler zaten gidik olduğu için kök aramıyorlar enseden alınan greftleri direk kafa derisine gömüyorlar. (Fue yöntemiyle)

    Neyse ya daha var 30'a, yaklaşınca istişare ederiz hocam ikimiz de aynı dertten muzdaribiz sonuçta zamanı gelince fellik fellik kaliteli saç ekimi yapan yer arayacağız.
    Arkadaşlık isteği attım kabul edin hocam zamanı gelince beraber güzel mekan bulup birlikte ektirelim.




  • Gaddar.Kerim kullanıcısına yanıt
    aslında sorun orda en son çare olarak görmemiz saç ekimini bak dünya para harciyorsun o yağları temizlemek icin dünyanın suyu gidiyor, saatlerce evde bekliyorsun :)

    hocam ben 27 yaşındayım şuan saçlarım cok yok ama tam kel degilim seyrek bide on taraf çekildi, kel olacaksak jason statham gibi olmak isterim sporda yapiyorum vucut yapmaya başladım bari burdan kazanalim degil mi :)
    valla hocam sac ekiminde nerden sac aliyorlar tam olarak bilmiyorum ama ekilen sac dokulmuyormus sadece eskiler dokuluyormus onun icinde 2.sac ekimi lazim aslında 2 seans olarak dusunmek lazim bu isi ama 2.seans 5 yada 10 sene sonra yada daha sonra ben bu ekim kasim aylarında ektircem büyük ihtimalle sana anlatirim gelişmeleri İstanbul'da yaşıyorum ben :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam before after yaparsan iyi olur bu gidişle bizde aynı yola girebiliriz 😁. Ama fazla da takmamak lazım sonuçta dünyanın sonu değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaparım tabiki önce ve sonra, hepimiz aynı yoldayız aslında :) fazla takmamak diyorsun ama kim daha fazla takıyor acaba ben hiç ilaç, sprey, özel şampuan, karışım yağ vs hiçbişey kullanmıyorum saç için sadece 2015 yılında 3 ay kullandım bunlardan etkisini görmeyince onlardan ümidimi kestim ve daha hiç bulaşmadım :) boşuna demiyorum ya bu ilaç, sprey, özel şampuan, karışım yağ vs harcadığınız parayla 2 kez saç ektirirdiniz çözümü kökünden halletmiştiniz çoğunuz :)
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ben o kadarda harcamadım ya 😁. Birde buradaki amaç daha çok dökülmeyi durdurmak bu sayede ektireceksende daha az ektirmiş olursun çünkü ektirmede de sıkıntı olabiliyor. Yeterli kök bulamıyabiliyorlar vs.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Natrol veya now
  • Merhaba son teknoloji bantlar var, 20 nin üzerinde sertifikası mevcut. İçinde vücuda lazım olan bileşenler var, takılı kalıyor istediği an deri yolu ile kana karışıyor, böylece sürekli vücut onarıyor kendini.mideyi böbreği vs. yormak yok. Hertürlü hastalığın iyileşmesini hızlandırarak, yüksek enerji veriyor.Bağışıklık sistemini ve Sinir sistemini sağlam tutuyor, Bileşenin biri GÜMÜŞ İYONU araştırın, Amerika da kanser hücresini yenmek için kullanılıyor. Hem iş imkanı, çünkü sonuçlar mükemmel. Birçok ünlü takıyor, 532 1610279 mesaj atarsan yardımcı olurum. Ve birçok doktor kendine ailesine kullanıyor. Video çok...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.