Şimdi Ara

Biotin hapı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
26.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba aranızda mutlaka kullanan araştıran vardır. Biotin hapı alıcam ama malumunuz birçok marka var. Bunların arasında hangisi daha iyidir tavsiye edebilecek var mı?



  • hangisi daha iyidir bilemem ama ben geçen hafta solgar 5mg biotin aldım
  • Planet13 kullanıcısına yanıt
    Bende HP 5mg aldım umarım faydası olur. Geçmiş olsun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

    Bende HP 5mg aldım umarım faydası olur. Geçmiş olsun .
    Ben de bu ürüne geçtim HP 5mg biotin. Fiyatıda uygun netten aldım daha ucuza ve 100 tablet
  • Galaksi. kullanıcısına yanıt
    Bende 1.5 aydır kullanıyordum her gün 1 tablet. Faydasını görmeye başlamıştım ki böbreklerimde ağrı felan olmaya başladı bende bıraktım şimdilik bi doktora görüncem. Biotinin öyle bir etkisi olabiliyormuş. Reçetede yan etkisi yoktur yazıyordu ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

    Bende 1.5 aydır kullanıyordum her gün 1 tablet. Faydasını görmeye başlamıştım ki böbreklerimde ağrı felan olmaya başladı bende bıraktım şimdilik bi doktora görüncem. Biotinin öyle bir etkisi olabiliyormuş. Reçetede yan etkisi yoktur yazıyordu ama.
    Benim kullandığım Xpecia hapında 2.5mg biotin vardı 5 ay kullandım, sonra Solgarın 5mg'lık kullandım
    Şimdi ise HP Biotine geçiş yaptım

    Senin bahsettiğin bir yan etkiyle karşılaşmadım. Neden ağrıyo böbreklerin tam nedenini öğren hemen doktora gitmelisin
  • Bende başladım biotine lakin siz hangi amaçla başladınız ve ne yararını gördünüz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RiorraW

    Bende başladım biotine lakin siz hangi amaçla başladınız ve ne yararını gördünüz?
    Saç için kullanıyorum ben. Saçım istediğim uzunluğa gelince bırakacağım şuanda çok kısa
  • Yeni markaya geçtim Biotin'de. Ben hep kahvaltı bittikten sonra 1 ya da 2 su bardağıyla birlikte alıyordum şimdi kutudan çıkan kağıtta yazan, yemek arasında yutulmalıdır yazıyor. Sence farkeder mi yemek arasında veya sonrasında?

    Şu da yazıyor 3-6 ay başlanılan dozda kullanılmalı devam eden süreçte elde edilen kaliteyi koruma amacıyla haftada 3-4 tabletle devam edilmelidir.
    Yani haftada 3'e kadar düşecekse acaba yakın zamanda bırakmasam mı acaba hapı saçım istediğim uzunluğa gelse bile, 3 tabletle bile yani 2 günde 1 kullanılarak koruma sağlanıyormuş

    @RiorraW
  • farego kullanıcısına yanıt
    Kullanıyor musun hocam, nasıl faydalı mı?
  • 1 sene kullandım pek bir faydasını görmedim saç için saçlarınız dökülecekse zaten dökülür. saç dökülmesine en iyi çare saç derisini canlı tutmakta hep masaj yapın kafanıza bu daha iyi sonuç verir ilaçlardan.
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Birçok çözüm var aslında ama en temelde sağlıklı olmak ve stresten uzaklaşmak gerekiyor. Dökülecek saç zaten dökülür genetik ise ama dökülme aşırı olursa erken yaşta başka bir sıkıntı var demektir. Bu ilaçlarla da ona bir fayda sağlanabilir. Doktora görünmek gerekiyor nihayetinde
  • ben 27 yaşındayım doktora gittim zamanında testler filan yaptı demir eksikliği vs vs saydı bazı ilaçlar verdi, alopecia sprey verdi, birde karışım verdi hepsini kullandım hiçbir faydası olmadı. hatta zarar verdi. verdiği ilaçlar bana 17 kilo aldırdı o yüzden doktor filan hikaye bence dökülüyorsa ve saçlarda seyrelme gördüysen yapacak bişey kalmadı demektir. kalıcı tek çare ektirmek. ektirmeden çare saç derisini canlı tutmak. zaten bu ilaçların spreylerin amacıda bu değil mi saç derisini canlı tutmak uyarmak? kısa en iyi ilaç hergün kafana saç derine sağlam masaj yapmak.
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir ilaç verdi de 17 kilo aldınız. Bu tarz ilaçların böyle yan etkisi olduğunu bilmiyorum. Bu arada bende ilaç kullanma taraftarı değilim. Daha çok doğal yollar ile tedavi olmayı tercih ederim. Ama bir zamanlar çok kansızlık vardı o dönem baya ilaç kullanmıştım.
  • e nabız dan recetemi bulmaya çalışıyorum bulursam hepsini aticam 2015 yili nisan ayında vermişti hatta bu ilaçlar bende halsizlik hareket etmeme isteği yapmıştı kiloyu atamadım ama 8 aydır spora gidiyorum kiloyu kasa ceviriyom o yüzden ilac konusunda dikkatli olmalısınız cogu doktor ilaclarin yan etkisine bakmadan veriyor mesela alopecia verdi o da cinsel istegi azaltan bi sprey bunları hic bilmiyordum
  • Saç dökülmesi için hp kullanıyordum bende sonra Aga E 60 tablet'e geçtim biraz tuzlu ama günde 2 tane atıyorum hem enerjik yapıyor hem de saçlar kendine geliyor şaşırtıcı derecede de biraz mutlu hissettiriyor adamı.
    Saç dökülmesi yaşayan arkadaşlar bunun yanında doktorlarına danışıp minoksidil kullanabilirler yanına da bioxin ya da ducray'ın sağlam bir besleyici şampuanıyla destek verdiler mi arada bir de ayrı aydı düzenli bir şekilde badem yağı, lavanta yağı, dövülmüş sarımsaklı zeytin yağlı karışımı sürerlerse kafalarına evelallah kellikten kurtulacaklar. (Yazarken İbrahim Saraçoğlu sesi yankılandı kafamda)

    İsteyen olursa konusunu açabilirim herkes before after yapar konu altında.

    <-Bu mesaj müstakbel kellere armağanımdır->




  • Gaddar.Kerim kullanıcısına yanıt
    heralde ayda 300-400 tl arası harcıyorsunuzdur üst tarafı nerdeyse kele yakın olan birine 4000 tl ye saç ekimi yapılıyor minoksidil xpecia gibi spreyleri kullandıktan sonra bırakmamanız gerektiğinide biliyorsunuzdur üstelik yan etkileride mağlum
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Maalesef o civarlarda harcıyorum hocam zaten aga e tablet 200 tl. Tipim saça çok bağlı olduğundan dolayı canımı biraz acıtsa da mecbur veriyorum o meblağları.
    Saç ektirmeyi düşündüm hocam ama 30 yaşıma gelmeden doktorum ektirme, dökülme artarsa prp uygularız dedi ben de tamam dedim minoksidilin yan etkilerinden de bahsetti hatta öncesinden sağlam bir kan tahlili aldı baktı öyle yazdı. Bende sivilce harici bir sıkıntı yaratmadı. Piyasadaki kısa zamanda en hızlı ve etkili sonucu veren ilaçtır minoksidil.
    İlacı bırakamama gibi bir şey benim bildiğim yok hocam. Ben 8 ay kullanıp bıraktım bakımlar sayesinde minoksidilin çıkardığı saçlar dökülmesi tekrar kullanmam gerekirken bakımlar sayesinde hepsi duruyor hatta minik minik filizlenmeler de oluyor tabii minoksidil kullandığım zaman kadar hızlı olmuyor da yine yetiyor.

    Kafa şekli:https://sketchtoy.com/68983993




  • Gaddar.Kerim kullanıcısına yanıt
    o doktorların ben neyse. 30 dan sonra olan sac kökleride zayiflayacak iyice valla ben 2015 te 300 tl ye yakın harcama yaptım ilac karisim sprey hicbir faydasını gormedigim gibi zararini gordukten sonra kendime o zaman dedim 28 29 yas gibi ektiririm hem o zamana kadar iyice gelisir ekme yöntemleri dedim o zaman dogruda dusunmusum patronun abisi tepe taraf nerdeyse komple yok medical parkta 4000 tl ye ektirdi cok iyi durumda şuan en kalıcı ve etkili çözüm ektirmek sadece iyi yeri bulmak en önemlisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.