Şimdi Ara

BioNTech/Pfizer aşısının Delta varyantına karşı etkinlik oranı tekrar açıklandı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
18.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    Aşı olmaya gittim.
    Bunun ruhsatı var mı dedim? Yok dedi.
    Sorumluluk alıyor musunuz? Yok dedi.
    Corona olmam değil mi dedim? Yok dedi.
    Felç olsam Biontec e dava açabilir miyim? Yok dedi.
    Bakanlığa? Yok dedi.

    Aşı olacak mısınız dedi? Yok dedim.

    Alıntıları Göster

    Covidle beraber mutluluklar diliyorum bir yastıkta kocayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fizyoterapik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    ne yazdığın bir şey ifade etmiyor boşuna okumuşsunuz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    Anlamadım ki, yazı yazıyorsunuz, cevap vermemi niye engelliyorsunuz?
    Olun aşınızı, savunma sisteminize yerleştirin sentetik rnayı. Bakalım neye dönüşeceksiniz hepimiz göreceğiz.

    herkes yanılıyor bi tek sen biliyorsun dimi comolokko? herkes yanılıyor sen doğrusunu biliyorsun? aşı olmadan nasıl gecicek bu virus? herkesin bir sorumlulugu var. aklınca kendini uyanıkmı zannediyorsun. millet olsun aşıyı. ben olmayım ama virus bitsin. sen ve senin gibi yobazlar boyle düsündügü icin bitmiyor vaka.yobazlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    herkes yanılıyor bi tek sen biliyorsun dimi comolokko? herkes yanılıyor sen doğrusunu biliyorsun? aşı olmadan nasıl gecicek bu virus? herkesin bir sorumlulugu var. aklınca kendini uyanıkmı zannediyorsun. millet olsun aşıyı. ben olmayım ama virus bitsin. sen ve senin gibi yobazlar boyle düsündügü icin bitmiyor vaka.yobazlar.



    Alıntıları Göster
    Bir ton profun söylediğini alıntıladım. Aşı hastalığı iyileştrmiyor. Siz dinlediğiniz şeyi anlamıyor musunuz?
    Kafa tası kolyeli oğluna aşı yaptırmayan pofuduk Mehmet bile söylüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • dünya nufusu 8.5 milyar, salgından ölen geçen sene 4.5 milyon insan, 2019 da gripden ölen de bir o kadar :)) tüm yaygara buna yani, herşey kolpa, kanmayın kandırılmayın derim


    kronik sorunu olan gidiyor, sağlıklı herkes atlatabilir bu zıkkımı aşı ile amaçlanan insanların doğasını bozmak korkutarak yapmayacakları şeylere sizi zorlamak kimse demiyor artık özgürce uçamıyacaksınız gezemeyeceksiniz hadi bunları geçtim ulan işe gideceğim aşı yok diye otobüse binemiyorum

    kim kabul ederdi bunu 2 sene önce :) işte böyle yediriyorlar olayları size, daha bu başlangıç digital para saglık cüzdanı vb konular için şimdiden adım atıldı 1-2 seneye hepsi sanki doğalmış gibi uygulanacak 2-3 sene önce kim kabul ederdi bunları ama bir salgın ile diz çöktü koyunlar :))


    Aşı olsan bile yakalanıyorsun ee ne anladım aşıdan haa deniyorki hafif geçiyor birader aşı olmasanda zaten ölmüyorsun aşı yokken insanlara 14 gün git evine karantina uygula deniyordu neymiş zaten kendi kendine geçiyor :) verdikleri tonla ilacıda iptal ettiler şimdi ,o ilaçları alanlar zaten bu yüzden göğe çıktı hepsi zira ağır yan etkisi olan şeylerdi :)


    Hepsinden önemlisi bu kapitalist sistem sana günahını bile para ile satarken hele bu akape belası senden 5 kuruş bile istemiyorsa insan burdan uyanır zaten, büyük düzenin emrini uyguluyorlar para alınmayacak diye !





  • Dünyada sadece insanlar yaşamıyor yarasa(covid kökeni denmişti 2019~), deve (mers eski covid türü kökeni 2014~) diğer doğada yaşayan canlılar da aşı olmalı mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 25 Temmuz 2021; 18:4:26 >
  • Aşı olmayan 22 milyon kişi varmış. Devletin artık radikal kararlar alması gerekiyor. Aşı olmayanın tedavi masrafları karşılanmasın. Sana dünyadaki neredeyse tüm aşılar sunulmuş, istediğin zaman istediğin yerde randevu alabiliyosun, ortada devletin ekonomisini çökerten bi pandemi var, sonra Facebook dan fotoğraf altına yazılmış hurafeleri okuyup ben aşı karşıtıyım diyemezsin. Senin mankafalığını bu millet ödemek zorunda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinovacda durum nedir bilen var mı

  • man utd kullanıcısına yanıt

    Bak kardesim, mankafa derken dikkat et, hakaret bos insan isidir.


    22-23 milyon insan asi olmamissa, hepsi asi karsitligindan degil, sen ekonomini devam ettireceksin diye ben normalde 5-10 yillik sureclerde yapilan fakat uretim sureci 10 aya sigdirilmis bir asiyi olmak zorunda degilim. Ustelik, asi olunmasi bulasmayi engellemiyor, yani virus mutasyona devam edecek. Mutasyonlarin birisinde de mutlaka tum asilar etkisiz hale gelecek.


    İngiltere'de 19 Temmuzu da kapsayan son teknik brifinge göre: Delta varyantı ile hastaneye gelenlerin %52'si aşısız, %48'i aşılı. Olenlerin %48'i çift doz aşılı. Tek dozları da katarsanız ölenlerin %62'si aşılı.


    Bilginin kaynagi, Ingiltere devleti https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1005517/Technical_Briefing_19.pdf

    BioNTech/Pfizer aşısının Delta varyantına karşı etkinlik oranı tekrar açıklandı



    Tedavi masrafi falan karsilanmasinmis, o zaman vergi almayacaksin kocum. Bos bos konusmayin, insanin sinirlerini de bozmayin.



    Senin ekonominin batmasi ya da ac kalman beni zerre kadar ilgilendirmiyor, sen parasiz kalacaksin diye, tarihte esi benzeri gorulmemis bir hizda yapilan asiyi olmak durumunda degil kimse.


    Bunu yaptirmayanlar da mankafa degiller.


    Fransa`da en son, saglik calisanlarinin %30`u asilanmamisti, simdilerde zorlamaya calisiyorlar.


    Fransiz doktorlar , hemsireler mankafa mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 25 Temmuz 2021; 18:16:28 >




  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt

    Olay aslında bir takasdan oluşuyor.Korona olma riskine karşı tescillenmemiş aşı takası.Şimdi korona veba gibi çok bulaşıcı ve bulaştığını öldüren bir virüs olsaydı eyvallah aşımıız olalım, 5 sene sonra bilmem ne olabilir yan etkisi şöyle böyle olabilir diye aşı olmamak saçma olurdu sonuç da yakalanma ihtimalin daha yüksek ölme ihtimalin çok yüksek falan. Ama bakıyosun öyle bir durum yok,gençlerde ölüm çok çok az, ben hiç olmadım arkadaşlarımdan her gün dışarda gezen adamlar da olmadı bi tanesi oldu ayakta geçirdi gitti,bende 65 yaş üstü kronik kalp rahatsızlığı olan dayı olmadığıma göre tescillenmemiş acele aşıyı vurmanın mantıklı olmadığını düşünüyorum, benim acelem yok ha büyük şirketlerin devletlerin acelesi olabilir ama bizim için amannnn koşun aşı olun bosverin yan etkisini ne aşısı bulduysanız vurunluk bir durum yok yani.Gelirsin 70 yaşına, ulan 5 sene sonra ki yan etkiyi bırak bugünü kurtaralım dersin ama gençsen acele etmek saçma.





  • man utd kullanıcısına yanıt

    Devletin ekonomisi çökmüştü zaten bahane uydurmaya gerek yok.Pandeminden önce de bitikdi.

  • CaptainSon kullanıcısına yanıt

    70 yas ustu icin bile herkeste ayni sey olmuyor. 50 yas altinda ustteki tabloya gore %99.98 kurtulma orani var.


    Bu asilarla ilgili uretici firmalar ve asiyi uygulayanlar sorumluluk almadiklari surece, kimseyi bir seye zorlayamazlar.


    Saglik calisani vs... onlarin yapacak bir seyleri yok.


    Bakin size daha enteresan bir sey soyleyeyim, asi olup agzindan maskeyi cikartip atanlar, bu hastaligi etrafa yayiyorlar. Bulasma devam ettikce de virus mutasyona ugruyor. Mutasyonlarin birisinde tum asilari etkisiz birakacak, o gun gorecegiz asiyi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 25 Temmuz 2021; 18:27:48 >
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt

    Uğur şahin 100 günde yeni mutasyonun aşısını yaparız demişti,adam bug'unu bulmuş mutasyon falan sökmüyor ona,keşke kanseri de yok etse böye :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainSon

    Uğur şahin 100 günde yeni mutasyonun aşısını yaparız demişti,adam bug'unu bulmuş mutasyon falan sökmüyor ona,keşke kanseri de yok etse böye :D

    Ben de o kadar para kazansam ben de asiyi boyle satardim, kendisi neden patenti kaldirmiyor ? Insanligi cok sevdigi icin mi ?


    Paranin oldugu yerde her turlu bok doner.

  • Şimdi aşı karşıtların en büyük sığınağı insan nüfusunu azaltacaklar falan ya , ve şüphe ile yaklaşılan biontech ABD, İngiltere, İsrail, Almanya gibi ülkelerde yapılıyor buradaki insan nüfusu , Çin , Pakistan, Hindistan vb. ülkelere göre 10/1 kadar ve buralarda bu aşı yapılmıyor. Şimdi Bill Gates ve rockefeller sanırım ağır bir mal nitelikli nüfusu azaltıp çin, pakistan , hindistan gibi niteliksiz insanlara bırakacak dünyayı..


    Eminim bu aşı karşıtları İlaç firmalarına hizmet ediyor farkında değil, neden mi ? şimdi aşı olmayan insanlar oldukça yeni varyantlar oluşacak çünkü konak sayısı artıyor toplum bağışıklığı az olacak, bu da her sene yeni aşı demek , grip virüsü gibi... Eğer yüzde 70-85 arasında aşılama olursa ( aşı yeri geldiğinde bulaşmayı engelliyor bazen de engellemiyor) , bulaş azalacak yeni varyantlar bulaşmak için konak zorluğu yaşayacak vs. yani aşı karşıtlığı arkasında İlaç firmaları var bence. Vitamin destek ürünleri satanlara hiç değinmedim daha...





  • Bende herkesi komplo teorilerinden uzak durmaya ve aşı olmaya naçizane davet ediyorum. Aşı olurken imza attırıyorlar vs ye lütfen gelmeyiniz. Her aşıda vardır bu imza. Ameliyata girdiğinizde de imzalatılır. Çocuk felci, kızamık gibi aşıları olurken de çocukluğum zamanı hatırlıyorum yok bunlar sakat bırakıyor, çocukların beyin sağlığında hasar oluşturuyor gibi ipe sapa gelmez, saçma sapan mesnetsiz iddialar havalarda uçuşuyordu. İnsanın olduğu yerde bunların önüne geçmek mümkün değil ne yazık ki.

  • Disarida maske takan kalmadi, saniyorlar ki asi olunca hastalik kaybolacak, oysa mutasyonlar devam ediyor ve bu maskeler takilmadigi icin grip sezonuyla birlikte bulas ve varyantlar iyice cosacak, varyantlardan birisi asilara tam direncli oldugunda, o asilari artik makattan da yapsalar bir seye yaramayacak.


    Once maskenizi takin sonra konusun, bir tane adam kalmamis maskeli.


    Ekonominiz benim umurumda degil, sen ekonomini devam ettireceksin diye senin riskini ben alacak degilim.

  • ingilizler astrazeneca sonrasi heryeri actilar, simdilik asi koruyor diyorlar ama varyantlar da devam ediyorlar, Avustralya`da asilanma orani cok daha dusuk ama tedbirler birakilmadi.


    Gorecegiz, ingilizler mi avustralya mi hakli cikacak...



    Mesele asi karsitligi degil, bu 10 ayda ortaya cikan seyin guvenilirligi.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.