Şimdi Ara

BioNTech'den mRNA kanser aşısı için tarih geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BioNTech'den mRNA kanser aşısı için tarih geldi!
    Günümüzde kanseri yüzde 100 ortadan kaldıran kanser aşısı için bekleyen insanların sayısı her geçen gün artıyor. Bu durumun farkında olan BioNTech için zorlu bir süreç daha başlıyor. Kanser hücrelerini yok etmeyi hedefleyen Alman şirketin yeni planı belli oldu.



    Ayrıca Bkz.DSÖ: "Bu yıl 1 milyon kişi Covid-19 nedeniyle vefat etti"



    mRNA kanser aşısı veya mRNA Covid aşı teknolojisi olarak adlandırılan bir projenin üzerinde çalıştığını söyleyen Uğur ŞAHİN ve Özlem TÜRECİ birçok kişiyi kansere karşı umutlandıran açıklamalar yapmaya devam ediyor..



    mRNA kanser aşısı ne zaman üretilecek?



    Devrim niteliğinde olan bir mRNA Covid aşısı üretmek için Pfizer ile ortaklık kuran Alman firma, BBC'de çalışan Laura KUENSSBERG ile bir röportaj yaptı. İlgili röportajda BioNTech'in bundan böyle bağışıklık sistemindeki Covid-19 virüsünü yok eden mRNA teknolojisinin kanser hücrelerini temizlemede de kullanılacağı belirtildi.



    BioNTech'den mRNA kanser aşısı için tarih geldi!



    Pfizer ve BioNTech insanların bağışıklık sistemini kanser hücrelerini aramaya ve onları yok etmeye hazırlamak istiyor. Görünüşe göre sağlık sektöründe yeni bir devrimin ayak sesleri duyuluyor.



    ŞAHİN, mRNA tabanlı olan kanser aşılarının en geç 2030 yılında üretileceğini belirtti. Kendisine göre ise bu proje 2030 senesinden önce bitirilecek. mRNA kanser aşısı hakkında neler düşünüyorsunuz?




    Kaynak:https://www.theguardian.com/society/2022/oct/16/vaccines-to-treat-cancer-possible-by-2030-say-biontech-founders







  • Kansere çare haberi okumaktan yorulduk 40 senedir aynı masal , 4. evre kanserlerde yaşam süresi max. 8 ay , uyduruk bi coronavirüs"te bile aşı biçok bilinmez yaratırken 200 çeşiti olan kanser gibi hâlâ cözülememiş bi illette ne şekilde çare olacak , aşı olan kanser olmayacak mı yoksa tedaviye daha iyi mi cevap verecek yoksa belirli kanser türleri ile mi kısıtlı olacak hepsi bi bilinmez..
  • Bir yerden tedavi eder, diğer yerden hasta ederler.

  • Çip varmış içinde :P 5G yapay zeka. Zihin kontrol....

    Herneyse; sağlığın sektör olduğu bir dünyada milyarlarca dolar paranın aktığı kanser "sektörü" için yeni bir gelir kapısı olduğunu düşünüyorum.

    Dsö denilen melanet ortadan kalksa, hekimler bir araya gelip çalışma yapsa şifası olmayan hastalık kalmayacakta işte. Lanet olsun sağlığı sektörleştiren kapitallere....

  • bilim adamina giden para nereye akacak, tabi gene bilime akar. alip alabilecegi en luks ev, en luks araba ne kadar.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Kemoterapiden kötü olamaz. Açıkçası bu habere sevindim ama fiyat konusunda çok ulaşılabilir olacağını düşünmüyorum. Zaten buna mahkumlar deyip uçuk fiyatlara satacaklarını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 17 Ekim 2022; 08:52:15 >
  • Tamamen objektif yaklaşıyorum:

    Eğer böyle bir şey başarabilirlerse, dünya insanlık tarihine isimlerini Kalifornium harflerle yazarlar... Ama yarı ömrü 2,5 sene civarı olduğu için çabuk unutulmasın diye de altında altın yaldız eklenebilir.

    (1 gram Kalifornium = 27 milyon USD)

  • Eeee insan nüfusunun azalması gerekiyor o nasıl olacak, kaynaklar giderek tükeniyor nüfus artıyor.

  • Chip takiliyor igne ile sivi formda zerk edilebildigini zanan aymazlar ulkesinde veya dunyasinda bakalim kanser mesele olunca mRNA icin tu kaka diyebilecekler mi ? ...

  • Ben bu aşının yüzde yüz başarılı olacağını söyleyemem fakat bir başarıya ulaşacağını şimdiden tahmin edebiliyorum. Dilerim bu aşı kanser kastalığını kökten yok eder. Gelecekte keşke mRNA aşısı nasır için de üretilebilse. Nasırlarla çok büyük sorunum var. Senelerce uzun saatler boyunca ayakkabı ile ayakta durmak nasır problemimin çok fazla olmasına neden oldu. Çok zamandır nasır konusunda mRNA aşısı ile çözüm bulunabileceğine inanıyorum.

  • Kansere çare haberi okumaktan yorulduk 40 senedir aynı masal , 4. evre kanserlerde yaşam süresi max. 8 ay , uyduruk bi coronavirüs"te bile aşı biçok bilinmez yaratırken 200 çeşiti olan kanser gibi hâlâ cözülememiş bi illette ne şekilde çare olacak , aşı olan kanser olmayacak mı yoksa tedaviye daha iyi mi cevap verecek yoksa belirli kanser türleri ile mi kısıtlı olacak hepsi bi bilinmez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    fazla çocuk yapılmaması için sert kanunlar çıkarılmalı.

  • Bunlar daha çok kansere çare değil de hasta hemen ölmesin bir süre daha bu ilaçlara para verebilsin çözümleri oluyor genelde...

  • Utanmaz arlanmazlar, daha pıhtının ve kalp krizlerinin hesabını vermiş değiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateş düştüğü yeri yakar. Kanser zorlu bir süreç ve çeken bilir. Kanser hastaları ve yakınları için umut verici gelişmeler.

  • Ben kanser olsam ilaçlara para yatıracağıma param ile bir kaç hisse alıp Rusya'da kendimi dondurturdum, neden Rusya derseniz diğerinin yarı fiyatına yapıyor. Zaten ilaçlara bir ev parasından fazlası gidecek , bir araba parasına bu işlemi yapıyorlar diye hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 17 Ekim 2022; 18:29:37 >
  • Acaba yakın gelecekte kanserin tamamiyle hayatımızdan silindiğini görebilecekmiyiz.Belki benim yaşımdakiler görmez ama 20 li yaşlarda olanların şansı var.biontech aşıları sayesinde güzel geri bildirim almışlardır.

  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

    Yani Çin gibi cocuk sınırlaması getirile bilir avrupa birliği bu kararı aırsa zaten sorun çözülür

  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

    Kanser 40-50 yıl daha yaşar sonra biter artık max 7 yılda sorunları çözebiliyorlar

  • Sma hastalığına da bir çare bulunur umarım yani bu kadar pahalı bir tedavi olmamalı ,bebeklerin çocukların hayatı söz konusuyken.

  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Aşı bulunmasa kanser ilaçlarını satmak için bilerek bulunmuyor deniyor.


    Aşı bulunsa bakın yeni gelir kapısı yaratılıyor deniyor.


    İlla birşey deniyor yani :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.