Şimdi Ara

Bina ankastre kutusu değişimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaşadığım bina 20 yıllık bir bina ve ankastre kutusu çok eski,internet hız değerlerimde çok kötü.Eğer ttnet müşteri hizmetlerini ararsam bu kutuyu değiştirmelerini istersem gelip yaparlar mı?



  • ankastrenin fotoğrafını ekliyeceğimde olmuyor.Ekle dememe rağmen yüklenmiyor.Sitede sorun var galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscarxXxdnm -- 5 Mayıs 2018; 1:46:42 >
  • Fotoğrafı hizliresim gibi bir siteye yükleyip atabilirsiniz, ayrıca hat değerlerinizi de atmanız iyi olur, bu arada tt ankastre kutusunu değiştirmez o bina sorumluluğundadır.
  • Öncelikle bu konudan bende müzdarip dim, yapmanız gerekenleri anlatacağım , ama buraya resim eklerseniz , hem daha iyi yardımcı olabiliriz , hem o resimler size de lazım olacak , internet üzerinden başvuru yapacaksınız ! Probleminizi görsel olarak anlatırsanız türk Telekom a daha hızlı , 1-2 gün de sonuç alırsınız !

    Şuan hali hazırda türk telekom dan hizmet alan, apartman vs bina bunların ankastre kutusu eski de olsa türk telekom degiştirmiyor , nereye müracat ederseniz edin bu kutuyu degiştirmezler ,sizi farklı yönlendirirler , elektirikçilere yönlendirir ler onlarda sorumluluk almaz , yapamıyoruz türk telekom yapıyor der geçer !

    Fakat konu ile ilgili ne yapabilirsiniz? Kablo toparlaması isteye bilirsiniz ! Eski ankastre kutusu dediginize göre bu kutunun için de, kalbloların uçları soyulu halde teller , vidalara sarılı sistem olduğunu sayıyorum!

    Kablo toparlaması talep ettiğiniz de türk Telekom ekiplerini yönlendirecek ama bu nokta da çok uyanık olmanız lazım ! Türk Telekom ekipleri yönlendirecek ve garanti gelip bakacaklar kesinlikle , siz bu esna da onları yakalacaksınız , çünki onlar biz türk telekomdan geliyoruz işlem yapıcaz , bakıcaz demezler , eski vidalı sistemdeki absürt paslanmış kabloları keserler giderler ellerini kirletmeden !

    Ama siz onları yakalarsanız derdinizi anlatırsanız , sistem çok eski , reglet koyun derseniz onların hazır malzemeleri var , başlarından da ayrılmazsanız , elektirik vs konusunda yardımcı olursanız inanın o kutunun içini düzgün pırıl, pırıl yaparlar!

    Umarım anlamışdırsınız kutu değişimi derseniz kendinize muhattap bulamazsınız tekrar söylüyorum , kablo toparlaması derseniz , ekiplerini yönlendirirler , kutu eski olabilir ama içini yeni sistem yaparlar :) başlarında durursanız tabiiki...

    Hatta ekipler kutunun içini yaparken kutu dan evinize gelen kabloyu da yenileyin tavsiye ederim , onlar da kablo mevcut dur cat5 - cat6! Bu özel oldugu için , 50 tl ye yaparlar , dışarıdan elektirikçi çagırsanız 100 tl gibi fiyat isterse :)

    Zaten kutunun kablo toparlanması için , hiç bir şekilde ücret ödemeyeceksiniz!


    Resimlerini çekin ankastre kutusunun içini düzgün bir şekilde , sonra bu resimleri , twitter dan türtekelom destek e mesaj ile yollayın kablo toparlaması istediginizi yazın , hat degerlerinin bu şekil de düşük oldugunu söyleyin , internetinizin sık sık kopmasına sebep oldugunu söyleyin ... sonra da telefondan türk telekom u arayın , dsl ışıgı yanmıyor menüsünden özellikle müşteri temsilcisine baglanın , kutunuzun çok eski oldugunu icindeki kabloların paslandıgını , bu sebeple hat degerlerinde düşük oldugunu , kopmalar yaşadıgınızı anlatın , kablo toparlaması istediginiz belirtin ...

    Sonra baglı oldugunuz , türk telekoma a gidin, ama şikayet kaydı oluştur gibi kayıt alan veznesine degil , genelde 2 veya 3 katlarında böyle yerlerin bu işlerle ilgilenen ekiplerinin birosunun oldugu yere çıkın! kafanıza göre , cep telefonunuza kutunun içinin resimleri olsun , böyle böyle probleminizi anlatın , içine reglet takılıp ,kablo toparlanması istediginizi belirtin :) Eger sizi muhattap almazlar ise , oranın müdürünün odasını bulun , kapıyı çalın girin , anlattıklarınızı bide anlatın ... 1.5 saat içinde bunların hepsini yaparsanız , ertesi gün öglen e kalmaz kutunuzu 2018 model hale getirebilirler !

    Dedigim gibi kutu degişimi dersen hiç kimse yüzünüze bakmaz ! Kutunun içinin kablo toparlanması , reglet takılması! Bunu diyeceksiniz , iyi şanslar , en kısa süre de probleminin çözülmesi dilegiyle...




  • Al eline bir balyoz vur gece karanliginda apartmana veya eve giren tinerciler yapti dersin olur biter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankastre kutusunu Türk Telekom koyuyor ama sonrasına karışmıyor garip olarak.

    İyi bir elektrikçi çağırıp yaptırabilirsin.

    Hatta bina çok katlı çok daireli bir binaysa, ortaklaşa para toplayıp tüm bina içi tesisatı yeniletin. Daha ucuza gelir belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.