Şimdi Ara

Bim superfresh 2,5 kg patates 59 lira , yaniyoooor koossss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
6.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzunmuş kısaymış bilmem neymiş bırakın bunları.

    59 liraya 2 buçuk kilo soyulmuş patates ya. Bir bulsam çuvala doldurup alıcam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 27 Nisan 2024; 12:48:34 >
  • Bu indirim mağazanıza özeldir, baksana piliç bonfile bile 35₺ daha ucuz. Bizim buradakilerde 195₺.

  • 2guyS kullanıcısına yanıt

    Farklı şehirden de aynı fiyata alan olmuş. İndirim dün bitmiştir.

  • dün bim de yeni mahsul taze patates kilo 17,50 liraydı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xweser

    İnce dilim de aynı fiyat mı?

    Parmak patatesi 2.5kg 130 lira civarındaydı

  • 2 BİM’e gittim 99.50 diyor pes dedim
  • Metro marketteki 6x6 mccain patates bunların hepsini ezer geçer. Ama fiyatı biraz yüksek maalesef
  • sanırım 99,5 çıkan şu. 60 lira olan başka mı acaba. ürün bu arada 30 nisan ürünü

    Bim superfresh 2,5 kg patates 59 lira , yaniyoooor koossss


    Bim superfresh 2,5 kg patates 59 lira , yaniyoooor koossss



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 29 Nisan 2024; 16:52:20 >




  • Kassady kullanıcısına yanıt

    form ile katkinin en alakasi var :) ulkede hhic bir konuda bilgisi oolmayip da her konuda fikri olmayan yok.

    hangi katki maddesi patateste formu koruyormus, soyleyin de bir gidaci olarak ogreneyim. hatta bos verin onu, hangi katki maddesi var bu urunde onu soyleyin? buzluktaki urun icin ne katki maddesinden bahsediyorsunuz ya.


    bu ulkedeki cahil insanlarin gida sektorune olan dusmanlarina iran'in israil'e karsi olan dusmanligindan bile fazla. surekli gida sektoru kendilerini oldurmeye calisiyor saniyor bu cahil kesim. evet, kendi musterisini oldurmek harika bir is modeli zaten.

  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

    Aynı ürün.Konu sahibi arkadaş Superfresh yazmış ama değil.Bimin bu pakette üretici ismi yazmıyor,işletme no var sadece (Sanpa gıda)...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 29 Nisan 2024; 19:53:41 >
  • Palm yağı var içinde
    Kanser başvurunuz kabul edilmiştir.
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

    bimin sarı etiketinde yazıyordu hocam , yarın bulursam atayım buraya yanlış yönlendırme yaptıysam affola, ben de alınca baktım üzerinde superfresh yazmıyordu

  • acar85 kullanıcısına yanıt

    Palm yağı konusuda iki önemli husus var; doymuş yağ içeriğinin yüksek olması kolesterol ile bağlantılı sorunlarda risk faktörü sebebi. Bir diğeri de koku ve tadını etkisiz hale getirmek ve rengini değiştirmek için yüksek ısılarda rafinasyon yapılması. Rafinasyon işlemi, sızma ve soğuk sıkım yağları hariç yemeklik yağların hepsinde olan bir işlem ama ısısı da önemli tabii. Bunun üreticiliğini yapan insanlar sadece bu yağdan tüketiyor mesela. Muazzam bir zararı varsa, en başta onların kanserden erken yaşlarda ölmesi gerekir bu durumda.


    Msg için de (sanırım geçen seneydi) tartışma çıkmıştı. O da bizde öcü gibi görülüyor ama Uzak doğu mutfağında peynir ekmek gibi tüketilen, bizdeki standart tuz gibi neredeyse her yemeğe katılan bir ürün. Ortalama yaşam süreleri de ortada.


    Ben son dönemde ara sıra hazır patatesleri tüketir oldum. Ayda 1-2 kez falan yapıyorum. Yapmadan önce temiz bir poşette sallayıp donmuş haldeki yağlarını poşetin dibine indirip arındırdıktan sonra pişiriyorum. Donmuş patates yiyormuş hissini hatrı sayılır oranda azaltıyor. İsteyen bu yöntemi uygulayabilir.





  • Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

    hocam bunlara bosuna bir sey anlatmayin. gecen bir gerizekali bir doktor da cikmis 10 sene oncesinde gluten yoktu, simdi gidacilar her seye gluten katiyor diyor. bu ulkedeki cahil orani baska ulkelerde az bulunur. gluteni katki maddesi saniyor. gluten dogal bir proteindir ve bir cok gidanin dogasinda bulunur. hatta unda gluten oranina bakilir daha kaliteli oldugunu gostermesi amaci ile.


    bu palm yagi tuketince kanser olacagini sanan cahil kesim de ayni. yag olarak cok da farkli degil diger yaglardan. bu kadar tepki sebebi ciftcilerin ormanlari yok edip palm agaclari tuketmesi. ama bunlar nereden bilsin. en uzun yasam omurlerine sahip japonlar surekli hazir noddle ve msg tuketir. bu bu sigirlara sorsaniz hazir noddle da msg da kanser yapar.


    hayatinda bilimsel makale okumamis ki. hayatindaki her sey kahvehane muhabbetinden ogrendikleri.

  • press-tij kullanıcısına yanıt

    paylastiginiz fotolarin gida sektoru ile ne ilgisi var? gida sektorunden olmadikalri icin zaten o sahtekarliklari yapiyorlar. daha gida sektoru nedir bilmiyorsunuz gelip gorum yapiyorsunuz. sizin kadar bilgiye sahip insanlarin birlesip dolandiricilip yapalim diye gerceklestirdikleri eylemler gida sektoru olmuyor. turkiye gida sektorunde dunyanin en iyi konumlarinda biri ve butun buyuk kuruluslar turkiye'deki fabrikalari satin alip yurt disina ihracat yapiyor. siz hala gidip gida alakasi olmayan uc bes fotoya bakip gida sektoru o sanin. sizin gibi kafadakiler eminim internet dolandicilarina bakip internet dediginzi sey dolandiriciliktir diyordur. cunku ayni vizyon.


    o bahsettiginiz deneyler fareler uzerinde yapilmis ve kanser hucreleri uzerinde yapilmis. yani kanser nedeni palm yagi degil. yag en buyuk enerji kaynagidir, esseger verseniz sismanlar zaten. bunun icin bilim insani olmaniza gerek yok.

  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Ona bakılırsa; beyaz ekmek de zararlı ama bunlara zararlı diyenler (zaman zaman ben de dahil olmak üzere) gidip alıyor. Palm yağı kalitesiz olduğu için ucuz sanılıyor ama esasında aynı alanda (diğer yağlık bitkilere kıyasla) çok daha fazla mahsül vermesi sebebiyle daha uygun fiyatlı. Asıl zararı; ormanlık alanlara ve doğal yaşam alanı orası olan nesli tehlikedeki hayvanlara maalesef.

  • Geçen hafta denk geldi bir bakayım bu patateslerin içeriği neymiş diye, donuk olanların tamamında koruyucu var, koruyucu olan herhangi bir gıda tüketmiyorum, siz de tüketmeyin. Bu aralar taze papates zamanı, alın mis gibi yiyin her türlü faydanıza.

  • robot216 kullanıcısına yanıt

    bugün bi daha bakma şansınız olabilir mi bakalmı bu sefer 99 tl mi. bana da bi kere sizinki gibi denk gelmişti . feast in patatesi aktüel de 59 olmasına rağmen 29 a almıştım. acaba önceki stokları mı tüketiyorlar yeni aktüel gelmeden. anlamadım gitti Bim superfresh 2,5 kg patates 59 lira , yaniyoooor koossss 

  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    Tamam dostum.

    Sen her şeyi çok iyi biliyorsun.

    Alıntı

    metni:
    ...sizin kadar bilgiye sahip insanlarin birlesip dolandiricilip yapalim diye gerceklestirdikleri eylemler...

    Burda zeka seviyeni göstermişsin zaten.

    Sana bol palm yağlı günler dilerim...Bim superfresh 2,5 kg patates 59 lira , yaniyoooor koossss 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.