Şimdi Ara

----BİLGİSİNE GÜVENEN ARKADAŞLAR---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili arkadaşlar,yeni 6610 aldım.bir de usb data kablosu,kablonun kutusundan çıkan cd ile kabloyu ve telefonu tanıttım.fakat gprs'ye bir türlü bağlanamıyorum.bağlanmayı denediğimde sürekli telefonda veya başka bir bağlantı aygıtında donanım hatası oluştuğu uyarısı geliyor.modemi tanı dediğimde,modemle bağlantı kuramıyor.ama aynı kabloyla telefon rehberimi bilgisayarımda görebiliyorum.xp pro kullanıyorum.lütfen bana yardım edin.ne yapmam gerekir.şimdiden teşekkürler



  • dostum telefonun modemi ile ba?lanti kuramiyor,tani dediginde tanimiyorsa modemi yuklerken bir hata yapmissin.telefonun modemini tekrar yuklemeyi dene.
  • dostum telefonun modemi ile ba?lanti kuramiyor,tani dediginde tanimiyorsa modemi yuklerken bir hata yapmissin.telefonun modemini tekrar yuklemeyi dene.
  • arkadaşım hackerteam06' nın dediği gibi modemi yüklerken hata yapmış olabilirsin. Bir ihtimal daha var ki o da aldığın data kablosunun GPRS i desteklememesi. Bu durumda da tel. rehberine ulaşabilirsin ancak GPRS bağlantısı kuramazsın. Tavsiyem kablonun özelliklerine tekrar bakman....
  • DKU-5 kablon varsa sadece GPRS MODEM bağlantısı yapabilirsin....! Ok.
    Eger bunun dışında bir kablo ise, bağlantı OLAMAZ. [frndsp]
  • hayır daha dün kurdum aynı şekilde tanı dediin zaman görmüo ama modem çalışio...ve bu bendeki t200 sürüccü dosaysının içinde de yaziodu...xpde tanı derseniz görmez ama çalışır yine de diodu...ama taabi benim bahsettiim ercsson telefon...ama sen bağlanmayı dene tekrar tekrar..
  • PC den gprs ye girmek için ilk ve ana şart modemi tanıtmaktır.Modem sürücünü internetten tekrar yükle.Belki dosya zarar veya virüs görmüş olabilir.Modemi tanıdıktan sonra çevirmeli ağ ayarlarını tam yaptıktan ve cebin gprs özelliğini aktif ettikten sonra sorun çıkmaması lazım.Tabii baz istasyonu o an sorunlu değilse
    Kablonunda normal data kablosu değil gprs kablosu olması lazım
  • selam

    daha dün yükledim modemi. ama ben ırda ile bağlandım. "derin" aygıt yöneticisinden modemi görüyormusun? eğer görüyorsan com kaça yüklemiş bir bak ve o com portu açman lazım. bende 4 yükledi ama başka makinada com 16 ya yükledi. gördüğün zaman modemle haberleşme kurman gerekiyor. turkcell den bağlandım ve gayet hızlı bir bağlantı kuruyor. ama fazla kalmamak lazım...:) ırda ile böyle ama yan sanayi kablo ile bilemem. belki o sorunlu olablir. ama mutlaka aygıt yöneticisinden görmen ve haberleşmen lazım.
  • makine com16 ya yüklediyse zaten hayır olmaz demektir o makineden. ben yüklediğimde hep COM1 e yüklenir direk ve hiçbie sorun kalmaz. Sen en iyisi bi format at ve kablonun DKU-5 olduguna eminsen böylece sorunsuz bağlanacaksın. işletim sistemi bişi farkettirmiyor.!
  • önce modemini yeniden yükle daha sonra kablonu incele
    kablo üzerinde bir sviç olabilir iyi bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.