Şimdi Ara

Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Artık gerçekten bıkmış durumdayım şu ekran kartıydı oydu buydu mesellerinden evimde rahat rahat orutup bir cs:go , LOL oynayamayacakmıyım anasını satıyım he oynayamıyorummu oynuyorum ama enn düşük grafiklerde oynamaktan bıktım yaklaşık 5,6 ay önce yeni kasa aldım fakat hazır kasa ama çok bu konulardan anlamadıgım zamanlardı ekran kartı dandik kasanın yani arkadaşlar ben internet cafeye gidip 1 tl verip otuyorum lolde 200 fps cs go hiç ayarları ellemiyorum mükemmel grafiklerde çalışyor böyle 50 masa var adam ne yaptıda böyle oldu ben bu kadar çaba gösteriyorum bi bok oldugu yok adama sordum ekran kartı ne dedim öyle pahalı birşey degil 300 falan dedi.Ben niye bulamıyorum böyle bir şey arkadaşlar bana önerirmisiniz bir ekran kartı bundan öncede bir olay olmuştu onu anlatmak için konu açmıştım tüm gereksimlerin bu konuda yazıyor :http://forum.donanimhaber.com/m_99415724/f_//tm.htm#99495495
    bu konuda 300/350 diye belirtmiştim hatta 500 tl lik ekran kartı beyenmiştim ama bütçe konusunda sıkıntılar yaşamaktayım o yüzden 200 tl civarı alabilirim en falza
    Linki açamayacak olanlar için kısaca :
    (İşlemci :Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz (4cpus),~3.5GHz) Windows8.1 (Ekran Kartı : AMD Readeon HD 8350)

    He birde bundan önceki eski kasama bir erkan kartı almıştım yıllar önce daha bu konuları hiç bilmezken bilgisayarcıdan aldım o ekran kartı duruyor markasını falan bilmiyorum ama 200 tl ye almıştım herhalde tam hatırlayamıyorum onu yeni pc ye taktım ama açmadı pc yi neden oldugunu anlamadım.

    Birde bir arakdaş monitörümün büyük oldugundan kaynaklandıgını söylemişti (monitör gerçekten büyük)
    Mönitör :http://www.gearnuts.com/images/items/1800/LCD24WS-xlarge.jpg
    Dip Not : İnternetCafedeki ekran kartı :http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-hd6870-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html
    Arkadaşlar önerdiginiz ekran kartları 200 tl civarı olursa iyi olur bütçede sıkıntı var :(

    ARKADAŞLAR KONU HAKKINDA HERAHNGİ BİR FİKRİ OLAN LÜTFEN ÇEKİNMEDEN YORUM OLARAK YAZSIN ARTIK BIKTIM BU FPS Dİ ÇÖZÜNÜRLÜKTÜ SORUNUNDAN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER







  • İlk öncelikle fps düşük olması monitörün büyük olması ile alakalı değildir,çözünürlük ile alakalıdır.1920x1080 yaparsın fps düşük olur,1280x720 yaparsın deli gibi fps alırsın , kısacası monitörün büyük bundan dolayı fps düşük diyemeyiz.İkinci olarak güç kaynağınız nedir onu söylerseniz tavsiyede bulunabilirim.Max. bütçe nedir?
  • http://www.donanimcibaba.com/2015/04/league-of-legends-icin-ne-gerekli-abartiyormuyuz.html

    Lol oynamak cokda buyuk bir dert degil aslinda... Buyuk ihtimal dandirikten bir gt610 ekran karti var sistemi de onboard karttan bile kotu brlkide sokup islemcinin kendi kartiyla dusuk ayarlarda oynasan daha fazla fps alacaksin denemeni tavsiye ederim :) Edit dandirikten gt610 vardır demişim doğru tahmin hd8350 varmış :)

    Ekran kartinin calismamasi konusuna gelinceyse harici guc cikisi vardir ondan calismamistir yillar once aldigin 200liralik kart hd4850 falandir lolude o islemciyle 150fps civari oynamanincok rahat saglar eger dusundugum gibiyse :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 3 Mayıs 2015; 12:22:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    harici güç çıkışı derken yani alt tarafta ayrı bir çıkış var ordan denedim pc ye taktım çalıştırdım pc yi siyah ekran yani normalde casper yazısı çıkar bir şey çıkmadı :)
  •  Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum !

    Şöyle bir çıkış olmalı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 3 Mayıs 2015; 12:10:09 >
  • 6870 hem eski hem çok güç tüketen ekran kartı şu an alınmöası pek mantıklı değil.
    FPS düşmesşi ile monitörün büyüklüğüylke değil çözünürlüğüyle alakalıdır.
    Şimdi saant R7 265 filan önericem ama hazır kasan olduğu için muhtemelen PSU 300W bundan dolayı GTX 750 2GB olan modellere ikinci elinden bakarsan sanırım en iyi model bu senin için.Ayrıca cinayet13'ün de dediği gibi ONboard HD 4600 ile bile LoL'de güzel fpsler alabilirsin bi deneyebilirsin.Memnun kalırsan hiç masraf yapmazsın.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    eski pc ye aldıgım ekran kartı bu şekilde bi pc ye takıp deniyimmi ?
     Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum ! Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum ! Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum !




  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    usta bana bir link atabilirmisin 200 tl civarı ekran kartı birde kasayı açmıştım PSU bakmayı unutmuşum birdahaki açışımda onada bakıcam birde bu ekran kartını taksam çalışırmı ? çalışırsa rahat oynanırmı ?

     Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum ! Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum ! Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum !




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenevivcik

    usta bana bir link atabilirmisin 200 tl civarı ekran kartı birde kasayı açmıştım PSU bakmayı unutmuşum birdahaki açışımda onada bakıcam birde bu ekran kartını taksam çalışırmı ? çalışırsa rahat oynanırmı ?

     Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum ! Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum ! Bilgisayarıma adam akıllı ekran kartı almak istiyorum !

    Link atamam maalesef,ikinci elden araştırıp bakman gerekiyor model söçyleyebilriim ancak GTX 750 olabilir gibi sana .Onun da ikinci ellerine bakabilirsin.Ben link atarsam sıkıntı çıkarsa pek uygun olmaz.

    Ve öyle resimlerden ekran kartının modelini anlayamaıyız.Ekran kartı bozuk değilse çalışır.Çalışırsa nasıl oynatacağı modele bağlı modeli bilmiyoruz




  • Yüksek bir model gibi durmuyor bişey demek güç hd4550 falan olabilir... hiç ekran kartı takmadan anakartın üzerindeki ekran kartı girişlerine takıp oyunu oynamayı dene daha fazla performans alacağını garanti edebilirim :)

    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/point-of-view-geforce-gtx650-2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti---papvga02gtx650.aspx
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

    Bu nasıl başkan ? bir sıkıntı yaratırmı birde o ekran kartını takmadan anakart üzerindeki ekran kartı girişine takma mevzusunu anlamadım :D
  • Sorunu anlamadim fakat benim onerdigim daha iyiydi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenevivcik C kullanıcısına yanıt
    Sisteminizde toplam kaç gb ram var?Güç kaynağınız kaç watt?Bütçeniz ne kadar?Sıfır ya da ikinci el farkeder mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 4 Mayıs 2015; 1:51:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.