Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
11.266
Cevap
527
Favori
1.130.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lionheart kullanıcısına yanıt

    Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum fakat reklamvari hareketler olabilir, bize gerçek kullanıcı incelemesi lazım ya.Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

  • Selamlar herkese,

     

    1 ay önce XDrive 15'li modelini satın almaya karar verdim. Ankara Altındağ'da yerlerine gidip denedim. Sancak modelini de denedim, orada hem yeni Sancak hem eski Sancak modeli vardı. Boyun yastığının ayarlanmasından dolayı 15'li yi tercih ettim şu ana kadar da bu tercihten pişman değilim ama Sancak alacak olsam eski Sancak modelini alırdım eski Sancak modelleri daha iyi neden yeni modele geçmişler anlamadım eskinin oturma yeri daha uzun.

     

    Ben normalde bilgisayar başında ortalama 8 saat geçiren bir insanım. Boy: 179 Kilo: 73. Hem incelememi hem de satış öncesi yaşadığım bazı problemleri anlatmak istiyorum.

     

    Öncelikle Hawk Fab ve Xdrive 15'li arasında çok kaldım. Ben son kararımı verirken 15li 1300, Hawk 1500 tl idi. İkisi arasında kalmamın sebebi 1500 tlye kadar olan bütçem ve araştırmalarımdı.

    Hawk kumaş olmasından dolayı çok çok büyük bir artıydı tabii, ancak Whatsapp hattından iletişime geçtim ve satış öncesi müşteri ilişkisinden hiç memnun kalmadım. "Alacaksan al kardeşim yoksa uza" tavrında tok satıcı olan Hawk, beni XDrive almaya zorladı. Buna ek olarak başka bir forumdaki incelemeden gördüğüm kadarıyla iskeleti pek sağlam değil ve son zamanlardaki üretimde bazı sıkıntılar var. En büyük gördüğüm sıkıntı ise koltuğun sırt kısmını şöyle bi itince hacıyatmaz gibi sallanması ve firmanın buna tepkisinin "bu doğal bir şey" olmasıydı.

     

    15'liyi incelemeye gittiğimde gördüm ki 15 li sağlam bir koltuk. Koltuğun özellikleri zaten sitesinde mevcut, her şey orada göründüğü gibi. Ancak pazartesi almaya geleceğim dediğimde bana cuma günü havaleye 1300 tl fiyat veren Ankara şubesi, pazartesi günü sözünde durmayıp 1450 tl fiyat çekince yollu siteden 1342 tl'ye almaya karar verdim.

     

    Ankara'ya Horoz Lojistik ile 3 günde ulaştı. Horoz Lojistik'in ne kadar bela olduğunu anlatmama gerek yok zaten bilen biliyor. Birkaç yıl önce beyaz eşyalarımızı gayet özenli taşımışlardı memnun kalmıştık, bu sefer 1 km'lik adres değişikliğini onaylayıp buna rağmen eski adrese götürdüler ve "talimat böyle abi" deyip gittiler. Neyse ki kutu sağlamdı şükrettim.

     

    Gelelim problemlere. Bu kadar sponsorluk sağlayıp isim yapan firma seri üretim yapmıyor mu anlamıyorum. Kurulum aslında çok basit ancak koltuğun oturma kısmının altını monte ederken deliklerin uygun açılmadığını gördüm. Gerçekten aklım almıyor bunu, seri üretim değil mi bu, fabrika çıkışı değil mi bu kardeşim göz kararı mı açıyorsunuz delikleri yahu 2 cm nasıl dışarı kaçırılır bu delik? Neyse, vidaları eşit şekilde ittire ittire biraz dengeledim, daha fazla uğraşmamak için iade etmedim ama şu an demir havada duruyor az da olsa :)

     

    Koltuk terletiyor evet. Çok terletiyor. Herkese uyarım sıcak bir iklimde yaşıyorsanız bu deri koltukları almayın kardeşlerim. Hava 30 derece üstündeyse temas eden her yerini su yapıyor insanın.

     

    Normal bi rahatlığı var, 10 senelik bürosit koltuktan geçince öyle “oh be ben nasıl oturuyormuşum ona” dedirtmedi. Boyun yastığı ve bel desteği güzel ayrıntılar, bunların ayarlanabilir olması çok daha güzel bir ayrıntı, kolçakların ayarlanabilmesi de ancak.. Koltuğun başka bir artısını göremiyorum geriye baya yatabiliyor olması dışında. Zaten bu yatma olayına başta vaov diyorsunuz ama ben hep 130 dereceye kadar kullandım bir şeyler izlerken en rahatı da oydu daha ötesine hiç gerek duymadım. Evet malzeme bu markanın çakmalarına göre daha kaliteli. Tamam ama kolçaklar bel desteği vs bunlar artık birçok koltukta var. Bu markayı bu modeli 1000 tl altı koltuklardan ayıran ne diye düşünmeye başladım ve gerçekten bu fiyata değmediğini anladım. 500 - 750 tllik bir koltuk alıp, dışarıda satılan bel ve boyun desteklerini satın alıp ona koyduktan sonra hiçbir farkı yok diye düşünüyorum. Postürünüzü düzelten, dik oturmanızı sağlayan şeyler bunlar. Hele bir de kumaş koltuk alırsanız çok daha rahat edersiniz.

     

    Uzun bi yorum oldu ancak ben 7 aydır koltuk araştırıyorum ve karar verene kadar her türlü yoruma açtım. O yüzden diğer arkadaşlara yol göstermesi açısından ayrıntılı yazdım umarım yardımcı olur. Sorunuz olursa da yardımcı olurum





  • bossdarkkiller B kullanıcısına yanıt
    Ne kadar uzun olursa iyi bu mesajlar, ne bela bir arayış bu... bir yandan bel ağrısı yaşarken bir yandan düzgün koltuğu uygun fiyata bulma telaşı insanı yoruyor.

    Şu xprime cool modelide kumaş olarak gördüm fakat omega ile ne fark var onu çözemedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cool model koltuğumu kurdum. özel mesajdan koltuğu soranlar olmuştu burdan cevap veriyim. koltuğu beğendim gibi.


    boyum 184. benim için ideal. daha mesafe var ben den biraz uzunlara da olur. sırt ölçüsü piyasadaki diğer marka modellerine göre en yükseklerinden zaten.


    oturma derinliği kısa bu da dik oturmanıza yardımcı oluyor. bazı koltuklarda çok derin yapıyorlar bu iyi bir şey değil. omurganız dik değil de kambur şekil alıyor. oyuncu koltuğu inceleme videolarında oturanlara bakınca bunu görebilirsiniz bu iyi bir şey değil. bu koltukta öyle bir sorun yok dimdik oturuyorsunuz.


    bel kısmı kendinden kavisli ve bu destek yeterli. bel yastığını çıkarttım. bu bel yastığı olayı manasız bence. önemli olan koltuğun kendisi. oyuncu koltuklarında bir furya var. kocaman yastıklar koyuyorlar insan yapısında o kadar bel boşluğu yok ki. saçma bir oturuş oluyor ve koltuktan çok yastığa dayanıyorsunuz sırtınızın geri kalanı boşta kalıyor bu da sıkıntı yaratabilir. bu modelin bel yastığını küçük yapmışlar bel bölgesine daha iyi oturuyor ve destekliyor gibi. ama yine de fazla geldi ve çıkarttım bele fazla baskı yapmanın manası yok. belki visco materyal kullanılsa bu yastıklarda tam şekli alır ve daha işlevsel olabilir ama hiç bir marka da yok. bu durumda bence koltuğun kendinden kavisli olması yeterli.


    boyun desteğini ben baş desteği olarak kullanıyorum. bu durumda zaten boyunun dik durmasına yardımcı oluyor. önceki modelini de öyle kullanıyordum. boyunu direk yastığa verince boynumun duruşu rahatsız oluyordu. bu modelin yastık dizaynı da farklı zaten isteseniz de boyununuzu yaslayarak kullanamayabilirsiniz. baş desteği olarak iyi. koltuğu bir 10 derece gibi geri aldım bu durumda yastık tam baş bölgeme geliyor. normal konumda ise çok az önde kalıyor bu durumda çıkarıp kullanılabilir ya da klavyeye uzanıyorsanız tam denk gelebilir. koltuğun baş kısmının ucunda kendinden bir öne kavis de var bu da olumlu.


    kolçak dayama geniş mesafede yanda kalıyor. bu bence önemli bir eksisi. daha içeride kalacak şekilde dizayn edilmeliydi. bundan dolayı rahatsız. malzemesi yumuşak.


    oturma kısmı sünger yoğunluğundan biraz sert gibi geldi. benim için çok sorun olmayabilir ama tam karar veremedim.


    benim siparişimde vidalar eksik gelmiş. yan kapak kısmını takamadım. müşteri hizmetlerine yazdım gönderirler heralde. ayak kısmının boyası iyi duruyor ancak bir yerde çizilmeler vardı onun için ne yapılır bilmiyorum. izlenimlerim böyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospect11 -- 27 Temmuz 2021; 2:21:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bana max. 500 600 tl civarı güzel bir bilgisayar koltuğu/sandalyesi önerebilir misiniz, arkaya yatabilen ve sağlam olsun yeter

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum fakat reklamvari hareketler olabilir, bize gerçek kullanıcı incelemesi lazım ya. 

    Çok haklısınız, ben de forumdaki bazı arkadaşların mesajlarından reklamvari kokular alıyorum.


    Tıpkı sizin gibi bir süredir koltuk arayışı içindeyim. Kumaş seçeneği olmadığı için Xdrive markasını eledim. Suni deri hem terletme yapar hem de düzenli bakım yapılmazsa kısa sürede deforme olacaktır.


    Çok pahalı olduğu için Zio'yu da eledim.


    Xmax ve XPrime düşünüyordum. Xmax 3. seviye amortisör kullandığı için XPrime kafama daha çok yatmıştı ve %90 cool modelini sipariş edecektim.


    Lakin bugün, bu forumdaki XPrime Oyuncu Koltukları konusuna yazdığım yorumum hakaret içermemesine rağmen konu sahibi tarafından silinmiş (Aynı zamanda markanın da sahibi). Silinen yorumumu da aşağıya bırakıyorum. Ben gerçekten kaliteli ve müşteri odaklı bir firma sanıyordum ancak hayal kırıklığına uğradım. Bu tarz maceralara girmeye hiç gerek yok. Bürosit veya Ikea gibi kendini kanıtlamış kurumsal firmalardan alışveriş yapmak en garanti seçenek oldu benim için.


    https://i.hizliresim.com/674u7k3.jpg





  • unforgotten kullanıcısına yanıt
    Zaten DH özel kod demişler burada bir reklam anlaşması olabilir.

    Bunlar garantisizi biziz abicim tarzında oluşumlar, kimisinin tekeri farklı gelir kimisinin oturma deliklerinin yeri yanlış açılmış olur kurumsallıktan uzak hareketler.

    Parçaların çoğu yurtdışından geldiği belli amortisör vs. burada sadece marka dik birleştir en az 2 kat kâr yap bunu anlamayan yoktur herhalde.

    Bende Türksit gördüm ama Bürositle aynı mı değil mi emin olamadım ve pek yorumu yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Temmuz 2021; 23:1:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    Zaten DH özel kod demişler burada bir reklam anlaşması olabilir.

    Bunlar garantisizi biziz abicim tarzında oluşumlar, kimisinin tekeri farklı gelir kimisinin oturma deliklerinin yeri yanlış açılmış olur kurumsallıktan uzak hareketler.

    Parçaların çoğu yurtdışından geldiği belli amortisör vs. burada sadece marka dik birleştir en az 2 kat kâr yap bunu anlamayan yoktur herhalde.

    Bende Türksit gördüm ama Bürositle aynı mı değil mi emin olamadım ve pek yorumu yoktu.

    Reklam anlaşmasına lafım yok fakat konunun içinde ''Ben aldım çok memnunum. tavsiye ederim.'' tarzında aynı mesajı defalarca yazan arkadaşlar var, o biraz reklam gibi geldi bana.


    Ben daha kurumsal bir yaklaşım bekliyordum, bu kadar mahalle esnafı bir tarz tahmin etmemiştim. Bazı parçaların yurtdışından gelmesine takılmıyorum ben. Zaten büyük ihtimalle hepsi amortisör, kolçak gibi şeyleri Çin'den alıyor. Lakin dediğiniz gibi montaj kalitesinde sıkıntı olunca delikler de yanlış yere açılır, tekerlekler de farklı gelir.


    Hayır bir de güya başka firmalar tekli mekanizma kullanıyor, mdf iskelet kullanıyor, düşük densite sünger kullanıyor vb. şeyler söylüyor rakip firmalar için. Siz neden 4D kolçak yerine 3D kolçak kullanıyorsunuz diye yazınca adam benim yorumumu siliyor. Kendileri rakip firma aleyhine konuşunca sorun yok, ama başkası onlara neden üst kalite malzeme kullanmıyorsunuz diye sorunca hakaret oluyormuş.


    Ben Bursa'da yaşıyorum. Bürosit burada kurulmuş olan çok eski, köklü ve kalite olarak bunlarla kıyaslanamayacak bir firma. Bunlar Tofaş ise Bürosit VW diyebilirim. Fakat daha çok ofis koltukları yaptıkları için ve toplu siparişlere ağırlık verdikleri için çok düşünmemiştim. Bir de fiyat olarak pahalılar.


    Decofis Melodi veya Seduna Thunder Pro da kaliteli ürünlere benziyor.





  • @unforgotten


    Xprime yani ofisel markasını kaliteli ve müşteri odaklı zannetmen büyük hata. 2 yıl önce adamlar burada üyelik açıp, xprime oyuncu koltuğu sipariş etmiş gibi yorum yazıyorlardı. Bunu farkettiğimiz zaman bana hakarete varabilecek cümleler sarfetmişti, bazı hayvan benzemeleri yapmıştı, o yüzden müşteri odaklı derken biraz düşünün.


    Ayrıca burada firma reklamı yapanlar şikayetvar sitesinde kendi kendilerine şikayet oluşturup, kendi şikayetlerini çözüyorlardı. Hala duruyor mu bilmiyorum 2 sene öncesine kadar bakın şikayet varda, adam kendi oluşturduğu şikayeti yine kendisi şirket çalışanı olarak çözmüştü, acayip müşteri odakları var aman uzak durun.

  • Hocam attıklarına baktım arkası file, inan bana güzel bir his vermiyor oturunca, sünger destekli kumaş olması lazım.


    Bu arada @n0fx adlı arkadaşın yazdıklarını görünce şok oldum, iyi ki acele karar vermemişiz.

  • Valla benim param değerli hawk indirime girmedi xprime aldık dediğim gibi 1800 veremezdim 1300 e aldım direkt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

    Kaliteli file var, kalitesizi var. Örneğin ben rahatlığına düşkün, her şeyi sorun edebilen pinpirikli biriyim ama Ikea’nın Jarvfjallet’in filesinde çok rahat ettim. Kilom da yüksek. Markus’un da filesi aynı. Satın almadım ama 15-20 gün sonra gidip Jarvfjallet almayı kafaya koydum gibi.


    Söylemek istediğim; 500-600 liralık fileli koltuk modelleri ile kaliteli ofis koltukları üreten firmaların fileli koltukları arasında ciddi fark var. Sırf Ikea değil başka iyi markaların da güzeldir ben sadece Ikea’yı deneyimleyebildim.


    Bu arada bu sayfaya gelip hiç okumadan 500-600 liraya koltuk tavsiyesi isteyenler oluyor.


    Arkadaşlar 500-600 liraya geçen sene eylül aylarında; Decofis Melodi, Seduna Thunder Pro gibi modeller vardı. Artık bu modeller 750-850 TL arası. Ve birazcık koltuk araştırması yapan herkes fark edebilir ki Seduna’nın farklı isim verdiği modelin birebir aynısını Decofis başka isimle satıyor. Goldsit var o başka satıyor. Bu firmalara kötüler demiyorum ama işleyişler bu şekilde.


    Özetle; 500-600’e arkası yatabilen, kolçakları 2d/3d olan kaliteli uzun ömürlü sandalyeler yok.

    750-850 bandından ise kiminin gayet memnun kaldığı, kiminin çok şikayet ettiği sandalyeler var. Bunun sebebi de seri üretimin firmanın kontrolünde olmaması ve her şeyi Çin’den ithal edip burda birleştirip, marka etiketi basması. O sandalyeler de yukarıda yazdığımız markaların sandalyeleri. Bir de Koçtaş’da satılan Jobb ofis sandalyesi var.


    750-850 TL arası sandalye bakanlar;


    Seduna Thunder Pro

    Decofis Melodi

    Koçtaş Jobb ofis sandalyesi


    gibi seçeneklere baksınlar sonra da başka alternatifler bulup bir tanesine karar kılsınlar diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende xprime omega modelinin 2 aylık aktif kullanıcısıyım ve xprime'ın istanbul mağazasına giderek ürünlerini birebir deneyimledim. benim aldığım zaman omega modelinde güzel bir indirim vardı fakat gözüm o dönem cool modelinde kalmıştı. sizin söylediklerinize ve yazdıklarınıza bakıldığında çok fazla teknik bilgi içeriyor ve bu durumlar için firmanın whatsaap ve müşteri hizmetleri hattı var. sizin bahsettiğiniz konu zaten sponsorlu ve sadece kampanya duyurularının yapıldığı konu. Bende ilk olarak kendilerine mesaj attığımda yeterli teknik bilgiye sahip olmadıklarını ve bizi yanlış yönlendirmemek adına whatsaap hattına yani 0850 302 10 83 nolu numaraya yönlendirdi. Bende hem whatsaap hem de müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmeler neticesinde mağazaya giderek inceledim ve satın aldım.


    Firma tamamen kurumsal bir yapıya sahip bir firma, donanım haber için burada sosyal birimi ücretli konu açmış ve ürünleri hakkında kampanya gibi duyurularda bulunuyor onun dışında teknik ve ürünler hakkında sorular için whatsaap veya mail adresine yönlendiriyor.


    üründen çok memnun kaldığım gibi firmanın yaklaşımı ve desteğinden de çok memnun kaldım. Firmanın başka markaların ürünlerini kötülediğinden bahsetmişsiniz lakin ben öyle bir bilgiye erişmedim aksine kendim diğer markaları incelemiş ve kendi görüşlerimi de paylaşmıştım.


    siz ikeaya gidip reyondaki bir satış personeline detaylı bir teknik konu sorduğunuzda bilgisi dahilinde değil ise sizi ilgili birime yönlendirir ve buda gayet doğal bir durumdur. bu durumu gösteren bir firmaya kurumsal değil demek doğru değildir. birebir alışveriş yapan biri olarak şunu rahatlıkla söyliyebilirim. Türkiyedeki bir çok firmadan daha kurumsal ve müşteri odaklı. müşteriler her daim kendilerine ulaşıp bilgi alabiliyor. ben alışverişimi yaptığımda mail adresime efatura, mail ve sms ile bilgilendirmelere kadar kurumsal ve profesyonel bir yapı kurulmuş durumda.


    Siz sadece mesajınız silinip size daha detaylı yardımcı olabilecek bir birime yönlendirdi diye gereksiz bir sinire bürünmüşsünüz. Türkiye'nin üreticilerini burada bu şekilde yermek doğru olmadığı gibi firmanın doğru yaklaşımını da hatalı gibi göstermek yanlıştır. Türkiye geneli 4 tane mağazası 2 adet fabrikası olan bir marka hakkında böyle basit yargılarda bulunmak ucuz bir davranış olmuş.





  • Bilginiz olsun diye paylaşıyorum. 6 yıldır düzenli olarak kullandığım DXRACER sandalyemin şuanki hali.


    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]


    Yazın uzun süre oturmak ölüm. Suni deri büyük pişmanlık. Ayrıca sandalye kısa kalıyor. en kısa sürede değiştireceğim artık.


    Fakat Onun dışında sandalye hala çok rahat ve iskeleti sapasağlam.


    Suni deriden kesinlikle uzak durun.

    Suni deriden kesinlikle uzak durun.

    Suni deriden kesinlikle uzak durun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aiko -- 28 Temmuz 2021; 12:1:29 >
  • Aiko A kullanıcısına yanıt

    Aynı paralara alınan kaliteli bir fileli koltuk ilk günkü gibi dururdu muhtemelen.

    Herkesin kendi keyfi tabi kimseye bir şey diyemeyiz.

  • n0fx kullanıcısına yanıt

    2 yıl öncesini bilmem ama şu anda 2 ay önce yapmış olduğum alışveriş deneyimi açısından bakarsak bir çok firmayı kurumsal çalışması ile geçer diyebilirim. benim kurumsal bir firmadan beklentim kolay ulaşılabilir ve alt yapı desteğinin sağlam olmasıdır. xprime yani ofisel firması whatsaaptan geçtiğim iletişimde gece dönüş yaptılar ve bilgi aktarımı sağladılar. sonrasında mağazalarına gitmek istediğimde en yakın mağaza konumunu tarafıma whatsaaptan ilettiler. sonrasında mağaza personeli tarafım ile iletişime geçerek kendini tanıttı sonrasında mağazaya gelirken sorun yaşarsam bu numaradan direk iletişime geçeceğimi paylaştı. mağaza oldukça temiz ve kaliteli tasarıma sahipti. personel güler yüzlüydü. teknik bilgiye hakimdi ve çok fazla destek oldular. mağazada çay ikramları yaptılar. ürünlerini deneyimledim ve o dönem xprime omega modelinde iyi bir kampanya vardı ve benim bütçeme uymasından dolayı satın aldım.


    Fatura Mail adresime anında e-fatura olarak ulaştı. sistem tarafından sms ve mail bilgilendirmeleri aldım.


    sonrasında sormak istediğim bir konu olduğunda tekrar whatsaapdan yazdım ve destek oldular. dediğim gibi 2 sene öncesini bilmem ama şu anda oldukça profesyonel açıdan kurumsal yapıda bir firma. her zaman türk üreticilerine +1 destek vermeliyiz. 2 yıl önce yaşadığınız bir deneyim yüzünden bugün de aynı şekilde olduğunu düşünmek doğru değildir. insan olarak biz dünkü biz değiliz ki firmalar 2 sene önceki gibi olsun.


    xprime omega hakkında sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa benimle iletişime geçebilirsiniz, seve seve destek olabildiğim kadar olurum :)





  • 700 tl civarına aldım zamanında. O zaman en kalitelisi bu marka idi galiba. çok alternatifi de yoktu. İlk koltuk tecrübem oldu benim de.Suni deri gerçek deri veya kumaş farkını bilmiyordum haliyle.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    @unforgotten


    Xprime yani ofisel markasını kaliteli ve müşteri odaklı zannetmen büyük hata. 2 yıl önce adamlar burada üyelik açıp, xprime oyuncu koltuğu sipariş etmiş gibi yorum yazıyorlardı. Bunu farkettiğimiz zaman bana hakarete varabilecek cümleler sarfetmişti, bazı hayvan benzemeleri yapmıştı, o yüzden müşteri odaklı derken biraz düşünün.


    Ayrıca burada firma reklamı yapanlar şikayetvar sitesinde kendi kendilerine şikayet oluşturup, kendi şikayetlerini çözüyorlardı. Hala duruyor mu bilmiyorum 2 sene öncesine kadar bakın şikayet varda, adam kendi oluşturduğu şikayeti yine kendisi şirket çalışanı olarak çözmüştü, acayip müşteri odakları var aman uzak durun.

    Ben burada açtıkları konuyu incelerken herkese cevap verdikleri için düzgün bir firma zannetmiştim ta ki konu sahibi tarafından mesajları kaldırılan arkadaşları görene dek. Benim mesajımı da sildiklerinde şok oldum, şimdi sen neler neler anlatıyorsun. Eğer benim mesajımı silmeyip doğru düzgün cevap verselerdi cidden sipariş verecektim, direkten dönmüşüm.





  • Hips H kullanıcısına yanıt

    Güzel yorumlar gelmeye başlıyor, arkadaşlar sessiz kalmayın ki burası satıcıların reklam yerine dönmesin zaten forum kültüründe bilgi paylaşımı yapan az kişi kaldık hepten çakallara bırakmayalım ortamı.


    Bu ülkede şansa eline biraz para geçmiş düşük zekalı elemanlar "ama biz ticaret yapıyoruz, istihdam yapıyoruz" goygoyu altında bilimum al-satçılık, hazır malı birleştirip satıcılık gibi işlere yönelirler, kopyala yapıştır siteleriyle, verdikleri amatör reklamlarla adeta "sizi kazıklamak istiyoruz" diye bağırırlar, bunları da ballandıra ballandıra anlatırlar ve buradaki arkadaşların sorgulayıcı yazıları hoşlarına gitmez çünkü eleman zaten low ve yaptığı iş sağlam temellere dayanmıyor, sorgusuz sualsiz paraları saymaya odaklamış kafayı, ah güzel ülkem bu zihniyetle hiçbir dünya markan yok, olamaz da...


    Söz meclisten dışarı, kimse spesifik olarak hedef alınmıyor, bu her alanda böyle ve ben bunu ezelinden beri korkmadan yazan bir avuç kişiden biri olarak kaldım.




    Söylediğiniz modele baktım fakat bu tarz olan sandalyelerde mavi sünger kısım zamanla göçüyor ve yeşil sert plastik kısmına kadar iniyor bu da bacakları kesiyor, hiç hoş olmuyor, yekpare tam olması lazım oturtuduğunuz yerin.


    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Temmuz 2021; 14:51:24 >




  • Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]urun.n11.com
    Herkese Mobilya Berlin Fileli Müdür Koltuğu Ofis Koltuğu Bilgisay Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/herkese-mobilya-berlin-fileli-mudur-koltugu-ofis-koltugu-bilgisay-P395314836
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]urun.n11.com
    OFİSMALZEMECİM BİLGİSAYAR ÇALIŞMA SANDALYESİ KOLTUK OFİS KOLTUGU Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofismalzemecim-bilgisayar-calisma-sandalyesi-koltuk-ofis-koltugu-P282338032
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]urun.n11.com
    CLASS LUKS MÜDÜR KOLTUGU CALİŞMA KOLTUGU Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/class-luks-mudur-koltugu-calisma-koltugu-P309190507
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]urun.n11.com
    H-43 Makam Müdür Ofis Büro Çalışma Bilgisayar Koltuğu Sandalyesi - n11.com
    https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/h-43-makam-mudur-ofis-buro-calisma-bilgisayar-koltugu-sandalyesi-P124617259

    arkadaşlar bunlardan hangisi mantıklı olur %11 indirim var koltuklarda n11 de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Temmuz 2021; 14:50:42 >




  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.