Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.262
Cevap
526
Favori
1.129.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • incehesap'ta MSI MAG CH120 X indirime girmiş, 31 Temmuz'a kadar 2.499,00 TL'ye satılıyor. Deri olması dışında bir sıkıntı göremedim, genellikle yorumlar olumlu. Youtube'da Mert Temizer adlı bir kullanıcı yaklaşık 1 yıl önce inceleme videosu çekmiş ve 3 ay önce yaptığı yorumda üründen halen çok memnun olduğunu söylüyor. MSI markasını bilmeyenimiz yoktur, kalitesi herkesçe malum. Daha önce kullanan var mı ?


    www.incehesap.com
    MSI MAG CH120 X Yatırılabilir 4D Kolçak Ergonomik Yastıklı Gaming Koltuk - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/msi-mag-ch120-x-gaming-koltuk-fiyati-46555/
    Mert Temizeryoutube
    #merttemizer #msi #ch120 Uzun zamandır oyuncu koltuğu araştırıyordum. Bir çok modeli inceledim ve uzun süre kararsız kaldım. Yerli marka almayı çok istiyordum fakat fiyatlarından dolayı ithal markalara kaymak zorunda kaldım. Msi ile ilgili internette çok fazla bilgi olmadığını gördüm fakat markaya güvendiğim için satın aldım. Daha önce bu tip bir video çekmediğim için amatör kaldı. Bundan dolayı kusura bakmayın. Blog yazısı - https://wp.me/p7jSoz-ji Ürün satın alma linki - https://www.incehesap.com/msi-mag-ch120-gaming-koltuk-fiyati-44807/ Kanalıma abone olmayı unutmayın. http://bit.ly/33EsZi0 ************************************** Tvbox İncelemelerimiz http://bit.ly/2OT8El2 Uygulama İncelemelerimiz http://bit.ly/31oqBur TvBox Rom, Brick, Tamir Videolarımız http://bit.ly/31nWbZc ************************************** Sosyal Medya Linkleri (Bizi takip edin) ************************************** Instagram - https://goo.gl/tM9tDx ************************************** Websitesi - https://www.merttemizer.com
    https://www.youtube.com/watch?v=HgL2r1pPLy0




  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

    Valla hocam ben bayadır bu konuda aktifim çünkü tam bir kararsız ve üşengeç tayfadayım.


    Ikea sandalyeleri ve Jobb ile alakalı görüşlerimi 410. sayfada yazdım. 750 lira bandından kaliteli sandalye gerçekten şans işi. Benim bütçem bu civarlardan 1 kuruş artmayacak olsa ya Seduna Thunder alırım ya da Decofis'in bazı modellerinden birini alırım. İndirim kovalarım vs. Sonra da ne çıkarsa bahtıma derim. Çünkü gerçekten bu pandemi sebebiyle sandalyeler yok satıyor şimdi şimdi biraz fiyatlar inmeye başladı. Herkes alacağını aldı, talep azaldı dikkat ederseniz Xprime'dan tutun bu işin en sükseli ismi olan xDrive bile ciddi indirimler yapıyor. Halbuki 6 ay önce 1800-2000 liradan aşağıya oyuncu koltuğu yoktu. Hepsi de saçma sapan oturakları dar, suni derili sandalyeler.


    İşin en sinir bozucu yanı ise iyi para verseniz dahi mükemmel sandalyeyi alamıyor oluşunuz. 2000 lira vereyim diyorsun, 2000 liralık sandalyelerde de inanılmaz şikayetler var. Burda Casella, Grammer, Decofis Arvo T, Ikea Jarvfjallet-Markus vs gibi sandalyeler alıp çok da memnun olmayanlar oldu. Hepimizin de Nurus - Me too'ya verecek 5 bin lirası yok malesef.


    Bu konuya bakış açım şu şekilde. Gerçekten maddi durumunuz hiç yoksa fırsat kovalayın fakat birazcık arttırma imkanınız varsa gidin deneyin ve en azından 1500 lira bandına çıkın. Çünkü ilerde bel fıtığı, boyun fıtığı ameliyatına vereceğiniz para ile sağlığınız geri gelmeyecek. Ödeyeceğiniz paralar *50 kat olacak. Çektiğiniz çileler olacak. Maddi durumu olmayana bir şey diyemem ama home office çalışıyorsanız, freelance çalışıyorsanız, evde daha fazla çalışıyorsanız, 8 saat gibi süreler bu sandalyelerde oturacaksanız iyi bir sandalye yatırımı yapmaktan çekinmeyin. Para kazanılır, sağlık zor. Deneyebiliyorsanız gidip denemekte her zaman fayda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 28 Temmuz 2021; 15:14:54 >




  • Bu mühendis murat birkaç yıl öncesinin gizli amazon komisyoncusu değil mi ? Eğer o kişi ise tavsiyelerine, verdiği linklere dikkat edin. referanslı falan olmasın.

  • Aiko A kullanıcısına yanıt

    Ta kendisi  Hatta o zaman tepki verdik diye yıllarca ban yemiştim.

  • Aiko A kullanıcısına yanıt
    DX o segmentin yaratıcısı ve en iyilerinden aslında.
    Söylemeye çalıştığım oyuncu koltuklarının aslında uzun saatler ve sıcak ortamlar altında çalışmaya uygun olup olmadığı idi. O yıllarda bunu pek bilmiyordu kimse.

    Çalışmak için en rahat koltuk bana göre fileli koltuktur. Kumaş döşemeli de kumaşına göre ikinci sırada gelir.
    Deri, ister suni ister gerçek olsun terletir. Çalışma kullanımına uygun değildir. Makam sahibiyseniz belki bi ihtimal gideri var.

    Otomobillerde de genellikle lüks araçlarda deri koltuklara delikli deri uyguluyorlar. En üst segmentte ise koltuklara da havalandırma konuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 Hafta önce İkea'dan Jarvfjallet aldım (1560 tl) ve pek memnun olduğum söylenemez. Oturma kısmı sert ve bel desteği belimde daha fazla ağrılara sebep oldu. Bu ağrıların sebebi benim uzun zamandır dandik bir sandalyede yamuk yumuk oturmaya alışmış olmamdan da kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum. Çünkü bu sandalye ergonomik ve postürünüz düzgün bir şekilde oturmaya zorluyor sizi. Ayrıca arkaya yaslanırken ses olmasada yukarı geri kalkarken bir tık tık tık diye bir mekanizma sesi geliyor.Bu normal mi yoksa kurulumda ben mi hata yaptım yoksa ürün mü sıkıntılı aynı sandalyeyi kullanan biri aydınlatırsa sevinirim.


    Şu an iade etmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Aslında Jarvjallet'i alırken mağazada Flintan vardı ve indirimli olarak 600 tl gibi bir fiyata geliyordu. O sandalyenin büyük farkı baş desteğinin olmaması ve bel desteğinin ayarlanamamasıydı ama 1000 tl farka da bu eksiklikler göz ardı edilebilirdi sanki. Neyse şu an iade etsem işin kötüsü alternatifi de yok maalesef.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorthol

    2 Hafta önce İkea'dan Jarvfjallet aldım (1560 tl) ve pek memnun olduğum söylenemez. Oturma kısmı sert ve bel desteği belimde daha fazla ağrılara sebep oldu. Bu ağrıların sebebi benim uzun zamandır dandik bir sandalyede yamuk yumuk oturmaya alışmış olmamdan da kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum. Çünkü bu sandalye ergonomik ve postürünüz düzgün bir şekilde oturmaya zorluyor sizi. Ayrıca arkaya yaslanırken ses olmasada yukarı geri kalkarken bir tık tık tık diye bir mekanizma sesi geliyor.Bu normal mi yoksa kurulumda ben mi hata yaptım yoksa ürün mü sıkıntılı aynı sandalyeyi kullanan biri aydınlatırsa sevinirim.


    Şu an iade etmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Aslında Jarvjallet'i alırken mağazada Flintan vardı ve indirimli olarak 600 tl gibi bir fiyata geliyordu. O sandalyenin büyük farkı baş desteğinin olmaması ve bel desteğinin ayarlanamamasıydı ama 1000 tl farka da bu eksiklikler göz ardı edilebilirdi sanki. Neyse şu an iade etsem işin kötüsü alternatifi de yok maalesef.

    evde ikea markus var. bu paraya bu kalite bence çok iyi. oturma yeri çok geniş olmadığı için yayılamıyorum. mekanizma sesi de yorumları okuyunca fark ettim, bazılarını rahatsız edebilir. geçen sene bir de zivella dan koltuk aldım. o da bin lira zam yemiş neredeyse. karşılaştırma yapınca ikea f/P ürünü bana göre. iade ederseniz de bütçeyi bayağı artırmanız lazım, kaliteli bir şey alacaksanız





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darion

    Valla benim param değerli hawk indirime girmedi xprime aldık dediğim gibi 1800 veremezdim 1300 e aldım direkt

    x prime mi? degerli dediginiz paranızı cöpe atmaışsınız. orta göbek cok yakında langur lungur oynar. ayrıca rahat ve kalitedeli de degil. hawk suan zio kalitesinde ve kullanıcıların yorumları cok iyi.stratejik hata yapmışsınız. xprime xdrive dan bile daha kotu bir koltuk

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    Haklısınız bu fiyat aralığında hiç alternatifi yok. Biraz daha zaman tanıyayım olmazsa, baktım alışamıyorum en kötü o zaman iade ederim. Bu arada Jarvfjallet de zam yemiş.

  • Gorthol kullanıcısına yanıt

    Hocam Flintan'a baktım çok ufak oturma genişliği gözüküyordu ama 47CM gördüm hiç fena değil.


    Birde bu kolçak meselesini tartışmaya açmak lazım bir yandan hareket alanını kısıtlıyor bir yandan da gerçekten kol koymak için çok gerekli mi? zaten sağ el mouse'ta sürekli.


    İşim gereği sıkça sağa sola dönüyorum, oturuyor kalkıyorum bu fena gelmedi gözüme.


    Bu arada 600 dediğin 750₺ nette.



    Bu arada hater'lar dolmuş gene, hep aynı kişiler :) yaptıklarımla sizi delirtmeye devam edeceğim, siz kudurdukça ben daha çok tanınıyorum, referanslarımı gözyaşları eşliğinde okuyabilirsiniz. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2021; 17:50:50 >




  • Gorthol kullanıcısına yanıt

    Hocam asıl Markus'ta her geriye yaslandığınınzda tak-tak mekanizmaya çarpma sesi çıkıyor. Jarvfjallet'de bu ses Ikea'da denediğimde çıkmıyordu. Onda da geriye yaslandığımızda 1 cm kadar bir oynama söz konusu ama bu her koltukta aynı. Markus'ta da o 1 cm boşluk nedeniyle her sırtını ileri çekip, geri yaslandığınızda tak tak diye sesi duymak sinir bozmuştu. Mağaza çok kalabalık ve gürültülü olmasına rağmen çok net duyuluyordu. Evde ne olur tahmin bile edemiyorum. Jarv'dan ise hiçbir ses duymamıştım. Nasıl bir ses duyuyorsunuz bir kaydedip atabilir misiniz merak ettim doğrusu.


    Eğer oldu da iade ederseniz alabileceğiniz alternatiflerden biri de bu olabilir. Fakat showroom'da deneme imkanı yok. Körleme satın alınıyor. İade etmeden önce biraz piyasa araştırması yapın sonra yaya kalmayın çünkü fiyatlar hep artıyor bildiğiniz gibi. :)

    https://www.adoremobilya.com/
    Adore Manager Techno File Sırtlı Yönetici Koltuğu VLT-380-FS-1 Siyah Yönetici, Muhteşeme Cuma %10 İndirim, Çalışma Koltuğu Adore Mobilya MANAGER TEC
    https://www.adoremobilya.com/adore-manager-techno-file-sirtli-yonetici-koltugu-vlt-380-fs-1-siyah


    Ben Ikea - Jarvfjallet 1269 TL iken almaya karar vermiştim tee geçtiğimiz eylülde şimdi ise 1649 TL oldu. Artık gidip ne olursa olsun almak istiyorum ama bu ses işini merak ettim. Dediğim gibi mekanizmanın vurması sesi Markus'a özel Jarvfjallet'de bu ses olmamalı.


    Edit: Bir de bel desteğini çıkartarak oturmaya deneyin. Öyle belki rahat edersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 29 Temmuz 2021; 18:28:39 >




  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

    Markus veya Jarv a göre daha basit bir sandalye ama yine de fiyat/konfor alanında en iyi seçeneklerden biri olabilir. Fiyat konusunda ben o fiyatı geçen ay Jarv ı almak için mağazaya gittiğimde görmüştüm hatta tam olarak 586 Tl idi fiyatı. Belki son kalmış teşhir ürünüdür diyedir çünkü stokta yokmuş şu an ve o gün bile internet üzerindeki fiyatı 750 tl idi.

  • Hips H kullanıcısına yanıt

    Hocam benimkinde yatırırken değil de kalkarken ses çıkıyor. Valla bu da olmadıysa masa sandalyesinde devam artık. Yani araba mı alıyoruz koltuk mu belli değil. Neyse sesi kaydetmeye çalıştım merak edenler için link ;



    https://drive.google.com/file/d/10-qyThjpn-GCnZVMqQLz7W3Ky8a3erkU/view?usp=sharing

  • Gorthol kullanıcısına yanıt

    Hocam bence bu ses ya güzel montaj yapamadınız ya da bir şeyler sıkışıyor. Söküp tekrar deneyin, eğer iade etmeyecak olsaydınız da WD-40 falan deneyin diyecektim ama bilemedim şimdi sıktığınızı anlarlar falan. Ekşi sözlükte biri de gıcırtı vs bir şeyden şikayet ettiğini yazmıştı sonra sorunu vidaları iyi sıkıştırıp, wd-40 sıkarak çözmüş vs gibi bir şey okumuştum. Gerçi sizin sandalyeniz daha yeni normalde ihtiyaç duymamalı wd-40 gibi bir pas sökücüye o nedenle bir daha montaj yapmayı deneyin olmadı gidip Ikea'dan yardım isteyebilir, değiştirebilir, iade edebilirsiniz. Hoş bir ses değilmiş cidden. Rahatsız ediyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorthol

    Hocam benimkinde yatırırken değil de kalkarken ses çıkıyor. Valla bu da olmadıysa masa sandalyesinde devam artık. Yani araba mı alıyoruz koltuk mu belli değil. Neyse sesi kaydetmeye çalıştım merak edenler için link ;



    https://drive.google.com/file/d/10-qyThjpn-GCnZVMqQLz7W3Ky8a3erkU/view?usp=sharing

    Aynı ses birebir benim koltuktan da geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hips H kullanıcısına yanıt

    O kadar da özenerek yapmıştım montajı halbuki. Yarın bir kere daha dener yine aynı sıkıntılıları yaşatırsa iade ederim artık.

  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

    Sizin koltukta rahatsız ediyor mu peki? Eğer yanlış montajdan kaynaklanan bir durumsa belki rahatsız etmesinin sebebi de o olabilir diye düşündüm.

  • Gorthol kullanıcısına yanıt
    Benim bir rahatsızlığım yok. Sadece arkadaşın attığı aynı ses var, onu da mecburen duymamazlıktan geliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorthol kullanıcısına yanıt

    ALEFJALL'e bakabildiniz mi peki?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoxGolls

    Bu mesaj silindi.

    nasıl böyle insanları bir cırpıda karalıya biliyorsun iftira ediyorsun? ben hakkımı helal etmiyorum üstüme attığın bu iftira karşısında. ben x drive kullanıyorum ve memnun değilim.hatta fabrika sahibiyle telefonda kavga etmişligim bile var. neyse konu değil ama tekrar ediyorum


    azıcık dinin imanın varsa tırnak ucu kadar bu iftira karşısında yastığa kafanı nasıl koyucaksın bilemiyorum. bak cuma cuma yazıyorum hakkımı helal etmiyorum bu pis iftira karşısında. ben twitch yayıncısıyım. bir cok arkadaşım x drive ve x prime aldı. hepsinin göbek mekanizması langur lungur.durduk yere söylemiyoruz. hadi bakalım durduk yere hak yedin iftira attın.ahiretde görüşmek üzere . selametle

  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.