Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.278
Cevap
527
Favori
1.133.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jarvfjallet modelleri şuan stokta ( kolçaksız )

    Not: 16 mayısta aldığım sipariş hala kocaeli depoda :) Horoz lojistik sağolsun 30 mayıstan beri depoda bekletiyor. Mağazadan almanızı tavsiye ederim.
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Markus cok saglam bir koltuk hala ilk günkü gibi gözüküyor galiba 5 senedir kullanıyorum. Fakat artık oturma yerindeki sünger iyice gitti sanırım. tahtada oturuyor gibiyim. kol koyma yerleri çok sert ve bazı masaların altına doğru giremeyecek kadar yüksek. sırf desteğide daha iyi olabilirdi.

    Bende oturma yerine rahat bir koltuk bakıyorum şu aralar. Komik görünümlü oyuncu koltuklarındanda olabilir fakat onlarında oturma yeri rahat gözükmüyor.
  • Pazartesi günü ikea ya gidip markus ve jarvfjallet modellerini denedim. Açıkçası bi tık hayal kırıklığı yaşadım. Bir kere markus u çok beğenemedim. Bel desteği benim için istenen konumda değildi. Boy 184. Jarvfjallet modeli ise oturağı en öne, bel desteğini an alta alarak biraz rahat edebildim. Sırt file sertliği açısından iki modelde bana aynı geldi bu arada. Zaten bildiğin metal iskelete fileyi geçirivermişler. Koltuk oturmadan lakır lukur sallanıyordu iki modelde de. Bu arada modellerden ikişer üçer tane kurulmuş vardı hepsi aynı durumda. Uzun zamandır bu iki koltuğu düşünüyordum ama bende çok da kaliteli imajı yaratmadı. Yerel firmalardan bir model denedim casella nın bir modelini. Çok daha oturaklıydı ve istediğiniz şekilde malzemeyi sipariş verebiliyorsunuz. İkea beklediğim gibi çıkmadı ve eledim. Zaten kolçak ayarsızlığı ve kalitesizliği düşünsürüyordu. Açık söylemem gerekir ki alıp iade ettiğim xdrive sancak modeli oturak kısmındaki çıkıntıları saymazsak hepsinden daha ağır daha rahat ve daha oturaklıydı. Simetri sorunları ikea modellerinde de vardı bu arada en azından kurulmuş olan 3-5 koltukta.

    Sonuç olarak ya deri olmasını göze alıp oyuncu koltuğu bakacağım tekrar ya da seduna thunder, casella tekno gibi modelleri düşüneceğim ki ikinci seçenek daha baskın şuan.

    Edit: bürosit'in reflex modelini deneyebilen oldu mu daha önce? Ya da markayla alakalı tecrübesi olan var mı?https://www.burosit.com.tr/tr/content/reflex-koltuk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seceka_ -- 10 Haziran 2020; 14:41:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • seceka_ kullanıcısına yanıt
    Seduna thunder beğenilen bir modelmi? bu forumda çok lafı geçiyor.
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Genel anlamıyla olumlu görüş var gördüğüm kadarıyla ancak olumsuz görüşler de yok değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemartes

    Seduna thunder beğenilen bir modelmi? bu forumda çok lafı geçiyor.
    Ben alacaktım ancak uzun süreli kullanımda takırtı, tukurtu, geriye yaslanınca çatırtı ve çökme sorunlarından bahseden 1-2 mesaj okudum. Belki tek tük böyle olaylar yaşanmıştır ancak benim kafamda soru işareti oluşturdu ve vazgeçtim. 750 lira veriyorsam biraz daha koyayayım, garantisi olan bir şey alayım diye gittim XDrive aldım. Satış sonrası destek konusunda internette haklarında ciddi şikayetler yok ve Şikayet Var'daki şikayetlerinin %68'ini çözmüşler. Ciddi başarılı bir oran. Belli ki satış sonrası destek anlamında müşterinin arkasında duruyorlar. Markayla hiçbir ilgim yok bu arada siparişi dün verdim, bugün kargoya verdiler. 1-2 günde gelince objektif yorumlarımı yapacağım zaten koltuğa dair. Seduna nasıl bir marka bilemiyorum ama bu kadar fazla paraların konuşulduğu bir yerde bana göre en önemli şey satış sonrası destektir. Ben bu yüzden IKEA, XDrive, Adore gibi markaların dışına çıkmamaya çalışırdım.




  • IKEA'dan online alışveriş yapacak olan varsa dikkat etsin.

    4 Mayıs'da verdiğim siparişi 17 Mayıs'ta kargoya verdiler. Kargoist ile 18 Mayıs'da elime ulaştı. 23 Mayıs günü iade ettiğim siparişimin iadesini ise halen alamadım. Uzun zamandır bu kadar yoran bir firmaya denk gelmemiştim.

    Bu siparişin iadesini alayım bir daha ne mağazalarına giderim, ne de IKEA'dan alışveriş yaparım. Sosyal medya şikayetler ile yıkılıyor zaten. Pek umurlarında da değil. Sürekli aynı ezber cevaplar. Kaç kez aciliyet bildirdik, aradık hatırlamıyorum. Ses yükseltme de işe yaramıyor.
  • 16 mayısta sipariş verdiğim ürün 30 mayısta kargoya verildi horoz lojistik bugün getirdi. Kurulumu yaptım ürün jarvfjallet gri kumaş kolçaksız

    Ürün file kısmı sert diye bahsedenlerden sonra bir şüphelenmiştim ama sanki ürün benim için özel yapılmış bel desteği olsun boyun desteği olsun tam denk geldi ( boy 180 cm kilo 85 civarı ) fileside bana çok raha geldi.

    Bir kaç gün kullandıktan sonra güncellerim ama ürünü çok beğendim eski sandalyeme göre aldığına pişman olmayacağım kesin. Özellikle bel boyun ayarları ve koltuğun ileri geri gitmesi markus yerine jarvf tercih etmemde ki en büyük etken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdrive 15'li geldi. Birkaç gündür kullanıyorum fakat beklentimin çok altında kaldı. kafa yastığından tutun koltuk yapısı genel olarak rahatsız etti. üstüne bu sıcaklarda bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. baya normal deri gibi yakıyor. tek güzel tarafı şekli ve rengi herhalde.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Hocam mağaza yetkilisinin bana söylediği 15li ve sancak modellerinin küçük segment (çocuklar için) olduğuydu daha önce de yazdım bu konuda. Sancak alıp iade etmiştim. Bir çok koltuk baktım sonrasında ikea modelleri de dahil. Ancak şuan oyuncu koltukları aklıma düştü yine deri olmasalar alacağım o derece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seceka_ kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi de heybetli duran Kasırga modelinin oturma eni de 47 cm. 15'li modelinin oturma eni de 44.5 cm. Arada fark yok gibi bir şey. Normalde oranın en az 53-54 cm olması gerek aslında. XDrive'ın çoğu modeli geniş kalıplı kişilere hitap etmiyor bana kalırsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni almıştım, bugün kargoya verildi. 1-2 güne elime ulaşır muhtemelen. Umarım pişman olmam. Sizin boy-kilo kaçtı acaba sorması ayıp? Bazı yorumlar okudum, 1.90 boyum var, 100 kiloyum, koltuğa sığamadım tarzında. Şaşırmamak lazım böyle durumlara tabii ben 1.82-83 civarı, 80 kilo biriyim. Umarım rahat edebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seceka_ kullanıcısına yanıt
    Sancak modelini bacak ağrılarından dolayı mı iade ettiniz? Ben Sancak modelini bacaklarda yaptığı ağrıdan dolayı elden çıkarttım. Firma ile görüştüm Atak modelini önerdiler. Forumdan da Atak daha iyi seçenek olduğunu söyleyenler olmuştu. 2 haftadır Atak kullanıyorum gayet memnun kaldım şuana kadar. Bacaklarda ağrı sızı yapmıyor, gayet de rahat.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Kısmen evet hocam. Oturak kısmında yandaki çıkıntılar sıkıntı yaratıyordu. Bir de tam eşit açıda değillerdi yani bir tarafında bacağım çıkıntının üstünde kalırken diğer taraf boşa düşüyordu. Dedim ben bunu kafaya takarım içim rahat etmez, iade ettim

    İşin gerçeği ürün kaliteliydi oturaklıydı sağlam duruyordu. İkea ya baktım pazartesi günü, sancak modeli bana markus ve jarvfjallet den daha sağlam geldi. Ha tabi teşhir ürünü olduğunu unutmamak lazım sıfır kutudan çıkan mutlaka daha iyidir.

    Oyuncu koltuğu işi reklam mıdır o fiyatlar sadece oyuncu ifadesi için mi yüksek falan diye de düşünürken açıkçası şuan aynı fikirde değilim. Beni tek düşündüren deri olmaları açıkçası..

    Diğer modelleri deneme şansım yok mağazaya gitmek istemiyorum iade vs derken yüzümüz eskidi biraz her ne kadar firma iade de hiçbir sorun çıkartmayıp yardımcı olsa da. Sonuç olarak kararsız kaldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ben de anlam veremedim hocam ama firma öyle dedi bana iade etmeye götürdüğümde. O oturaktaki yan çıkıntılar olmasa keşke. Şekil iyi hoş da bacaklarınızı açamıyorsunuz doğru düzgün insan arada esnemek istiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seceka_ kullanıcısına yanıt
    Artık gelince göreceğiz hocam. Bütçe yetse gider en kalitelisinden bir Sparco alıp, yoluma bakardım. 1200 liradan fazla verip XDrive aldım bütçemi aşıp. Umarım memnun eder. Rahat olduktan sonra yanlar batmış falan umrumda olmayacak çünkü onlar bir süre sonra esneyip, düzleşmeye başlıyor. En azından eski koltuğumda öyle olmuştu. En kötü üstüne minder koyup, orayı düzleştirip otururum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlar sadece sünger olmuyor ama hocam orası sert malzeme ile kalıp gibi (bende öyle rampage var. xdrive alan bir arkadaşta da öyle) rampage var bende profil boru orası üzeri kaplama

    Edit: esnemez açmaz ezilmez vs vs :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 11 Haziran 2020; 8:48:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır Koltuk bakarım. burda konusulanlar fikrimi pekiştirdi. adam gibi koltuk yok TR de alanabilecek.
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam elimizden geleni yapacağız artık be. Türkiye'de satılan çoğu koltukta oturma alanının eni 50 cm'den az olduğu için yapacak bir şey yok zaten. Rampage'lerin biraz daha genişti ama hem senle, hem başka bir arkadaşla konuştuk biliyorsun bu gıcırtı olayı beni şüpheye düşürdü ve vazgeçtim o markadan. Onun dışında DXRacer, AKRacing gibi markalar zaten 2.5 bin liradan başlıyor iyi modelleri. IKEA'nın koltuklarını denemiştim ve memnun kalmamıştım zaten. Koltuk için bugün randevu verdiler, bakalım gelsin zaten yazacağım nasıl olduğu. En kötü iade ederim, sıkıntı yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler ucuz oyuncu koltuğu isteyen varsa bana p.m'den ulaşsın. Bu resimde görülen koltuk sıfır jelatinin de 600 TL. İstanbul Atışalanı mevkinde İnternet Cafesi var fakat kapatmış. Kendisinden uygun fiyata ( 750 TL ) kutusunda PSU ( Corsair HX1200 Platinum ) almıştım. Bu koltuklardan sanırım 3-4 tane daha var elinde sıfır jelatinin de sadece bu renk. Ben 2 tane aldım tanesi 550 TL'den ama daha önce PSU aldığım için 50 TL indirim yaptı. Elinde Corsair 700Watt yarı modüler 80+ Bronze PSU'lar da var kutusunda almak isteyene 350-400 TL civarına veriyor. Koltuklar çok çok iyi kalite değil, kolçak kısımları aşağı yukarı ve ileri geri hareket edebiliyor. Normalde 900 TL civarı satılıyor bu koltuklar.

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.