Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.271
Cevap
529
Favori
1.131.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

    Ben 400TL'ye almıştım baya oldu bir sorun olduğunda firma yetkilileri ilgileniyorlar iyi şekilde bu bakımdan çok iyi, Eğer kronik sorun olan gıcırdama'yı çözmüşlerse uzun zaman sorunsuz kullanırsın bence.

    Alıntıları Göster
    Maalesef. Gıcırdama devam ediyor ama sıkıntı değil benim için...
  • Seduna thunder pro ile turksit concorde arasında kaldım kol koyma yerleri yerden çok yüksek olmayan ve rahat bir koltuk arıyorum hangisi daha iyidir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adore Soho modeli nasıl acaba ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Çok garip bir durum o kadar para verilen ve çok net bilinen bir sorun neden yıllardır çözülmüyor üstelik bu yeni model makyajlanmış şekilde geliyor yazılar ufak değişilikler filan keşke bunada el atsalarmış.
  • Merhaba 200-300 TL arasında iyi bir koltuk tavsiyeniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

    Ben 400TL'ye almıştım baya oldu bir sorun olduğunda firma yetkilileri ilgileniyorlar iyi şekilde bu bakımdan çok iyi, Eğer kronik sorun olan gıcırdama'yı çözmüşlerse uzun zaman sorunsuz kullanırsın bence.

    Alıntıları Göster
    Hocam koltuğun rahatlığından şüphem yok fakat tek bir sorun var. Terletme yapıyor mu?

    edit:

    Sanırım Seduna Thunder Pro alacağım ya, kararımı verdim. Yalnız hepsiburada.com'da tahmini teslim tarihi 3 temmuz diyor, kafayı yemiş olmalılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 19 Haziran 2019; 18:8:11 >
  • Terletme yapıyor ister istemez hocam sıcak havalarda yapısı gereği.
  • Benim bir ayı geçti alalı bugüne kadar en rahat ettiğim koltuk kesinlikle. Terleme yapmıyor sırt, oturak kaplaması gayet iyi kumaştan yapılmış.
    Oturma kısmı baya geniş ben 87 kiloyum rahatlıkla kullanıyorum.
  • Lahmacun Küreği kullanıcısına yanıt
    Türksitin ürününü arkadaşım bende Sedunanın thunderini kullanıyorum kıyaslanamaz iki ürün çok kalite farkı var. arkadaşım bin pişman oldu benim koltuğu görünce :D Thunder pro on numara tek pişman olduğum ben 760 tlye almıştım şuan daha indirmişler fiyatı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N E J A T

    Mobilyanoktası Hala ücret iademi yapmadı. Pişman olmak istemiyorsanız Mobilyanoktası'ndan alışveriş yapmayın..




    Tanıdık bilindik yerlerden almaya bakın yada ikinciel alın enazından gidip görürsünüz, incelersiniz ve beğenirseniz alırsınız..
    https://www.sikayetvar.com/mobilya-noktasi/mobilya-noktasindan-gec-ve-kusurlu-teslimat

    Alıntıları Göster
    şaka gibi ama iade işlemimi hala gerçekleştirmediler.. baktım olucak gibi degil Tüketici mahkemesine verdim. Mobilyanoktası yazan yerden aman diyim uzak durun bin pişman olursunuz aynı ben gibi ve mobilyanoktası ndan memnun kalmayanlar baya var grup açsak birlikde toplanırız öle dandik firma.. Afilli fotoraflara ücretine fln kanmayın ne ürünlerinde hayır var nede şirketde zaten mail ve telefonlar görntü kimsesinin müşteriyi umursadıgı yok.. Kısacası değerli kardeşlerim mobilyanoktası ndan uzak durun derim..

    Sizlere tavsiyem şu olur böyle yakında kumaşcılar , koltukcular , koltuk sanayisi veya mahallesi vb. varsa oraları mutlaka bi dolaşın.. ufak defolu sıfır ürünleri uygun fiyata yakalarsınız tabi şansınıza artık. Ufak defoyuda sorun etmezsiniz hem denersiniz hem çok uygun fiyata alma imkanınız olabilir. Aynı zamanda adamlar işin uzmanı oldugu için sıkıntı yaşadgınızda çözebilme kapasiteleride olucak ;)




  • Seduna Thunder Pro modelini aldım gitti.

    Dün hepsiburada.com'dan tam sipariş verecekken bir de ne göreyim, tahmini teslimat tarihi 3 Temmuz yazıyor. Sonrasında Seduna'nın firma telefonunu bulup yetkili ile görüştüm. Çok kibar bi hanımefendi açtı telefonu, siparişin ardından kargonun ertesi gün verilebileceğinden bahsetti. Epey konuştuk, kafama takılan sorularda yardımcı oldu kendisi. Hatta kolçağın yerden yüksekliğini sorduğumda hiç üşenmeden fotoğraf çekip Whatsapp'tan ölçü fotoğrafı attı, gerçekten ilgililer. Ofiste de kullandıkları koltuk thunder imiş.

    Merakla beklemekteyim. Koltuk geldikten sonra fotoğraflarla birlikte tekrardan yazacağım.

    edit: kargoya verildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 21 Haziran 2019; 15:39:24 >
  • Kolçağın en düşük seviyedeki yüksekliği kaç cm ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

    Kolçağın en düşük seviyedeki yüksekliği kaç cm ?
    Sabit kolçağın ölçüsünü attı bana. Yaklaşık 60-65 cm geliyordu fotoğrafta. Ama daha detaylı ölçü atmadı. Ben koltuk geldiğinde metre ile tekrardan ölçüp fotoğrafları buraya atacağım.
  • Ders çalışırken kullanabileceğim rahat ve uygun fiyatlı koltuk önerebilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim evde de bir çalışma koltuğuna ihtiyacım var. Öyle yönetici koltuğu veya oyun koltuğu gibi bir arayışım yok. 400-500 tl arası rahat bir koltuk öneriniz varsa almak isterim. Açıkçası netten de sipariş vermek istemiyorum, gidio görerek yerinden almak daha cazip geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/50308686/alefjall-kolcakli-donen-sandalye.aspx

    Bu fiyata çıktıktan sonra daha iyi modeller olabilir gibi geliyor bana ? Nasıldır bu Alefjall ?




  • Nasıl, koltuktan memnun musunuz?

    Ben de internetten koltuk bakıyorum ama en uygunu mağazaya gidip denemek olacak sanırım.



    Koçtaş'ta 650'ye bu var ama kalitesinden emin değilim. Buradaki mağazalarda da yokmuş.:-/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Haziran 2019; 22:58:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Nasıl, koltuktan memnun musunuz?

    Ben de internetten koltuk bakıyorum ama en uygunu mağazaya gidip denemek olacak sanırım.



    Koçtaş'ta 650'ye bu var ama kalitesinden emin değilim. Buradaki mağazalarda da yokmuş.:-/
    Arkaya eğiliyorsa bnce guzeldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar, hepsiburada'dan sipariş ettiğim Seduna Thunder Pro marka koltuk geldi. Aslında cumartesi günü gelmişti ama foruma yazabilmek bugüne nasip oldu. Herkesin merak ettiği, alıp almamak konusunda kararsız kaldığı bu koltuk hakkında biraz bahsetmek istiyorum, detaylı fotoğraflarını da ekliyorum.

    Sipariş süreci yorucu değildi, zaten sipariş öncesi firmaya ulaşıp Gül Hanım'dan fazlasıyla teknik detay almıştım, sağolsun siparişimin takibini de benimle beraber yaptı. Sipariş Horoz Lojistik ile 1 günde geldi. Tek bir koli içerisinde (75 desi) sağlam şekilde paketlenmiş olarak teslim aldım. Alırken sağına soluna baktım, herhangi bir darbe & yırtık yoktu.

    Cumartesi günü sandalyeyi kurdum. İçerisinden alyan başlı civatalar ve vidalar çıktı. Hatta Ikea ürünlerinde olduğu gibi ufak bir alyan anahtar da eklemişler sağolsunlar. Neyse uzatmayayım, sandalyeyi kurmak 10 dakikamı almadı. Epey basit ve yormayan bi montajı var.

    Tek bir noktada sıkıntı yaşadım. Sandalyenin oturma yerinin altındaki ağır teçhizatı sabitlemek için sıkılan vidalar çok kısa (Foto 8). 4 adet vidanın sadece 3'ünü sıkabildim, birinin boyu dişi kavramaya yetmedi. Neyse ki çok büyütülecek bir problem değil. Bugün hırdavatçıdan 25 kuruşa aynı vidanın 5 mm uzun olanını aldım ve taktım. Şu an taş gibi.

    Malzeme kalitesi epey iyi. Oturma kısmının kaplandığı kumaş terletmeyen hoş bir parça. Sağlamlığını test edebilecek kadar üzerinde vakit geçirmedim fakat vidayı sıktıktan sonra "tank" gibi oldu. Koltuk arkaya doğru yatabiliyor, tilting mekanizması mevcut. Öndeki yuvarlak somun ile sertlik & yumuşaklık ayarı yapılabiliyor.

    Kolçaklar fotoğraflarda da görüleceği üzere düz plastik gibi duruyor fakat öyle değil. Yumuşak derimsi bir malzemeden yapılmış ve içerisinde ince tabaka sert süngerimsi bir madde var. Yani elinizi kolunuzu koyduğunuzda sert bir yüzeye değmemiş oluyorsunuz. Aşağı - yukarı ve ileri - geri hareket edebiliyor kolçaklar. İleri - geri hareket edebilmesi için bir buton yok, az biraz ittirince ayarlayabiliyorsunuz.

    Ve son olarak rahatlık. Ben mesleğim gereği sürekli masanın başında bilgisayar ile haşır neşirim. Bu yüzden boyun & sırt ağrılarım bitmiyor, meslek hastalığı işte. Bu koltuk sadece 2 gündür bende olmasına rağmen üzerine oturduğumda sanki normal bir koltukta yaslanıyormuşum gibi hissediyorum. Oturma yüzeyi çok geniş ve sert değil. Aldığıma epey memnun kaldım. Herkese öneririm.

    Şu an indirimde, yaklaşım 645 Lira'ya aldım.

    Fotoğraflar:





















  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.