Şimdi Ara

Bilgisayar Performansının Nedensiz Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarın performansında nedensiz bir düşme var.Tam olarak ne zaman başlamıştı bu sorun bilmiyorum fakat, bi gün glary ’nin içindeki bellek düzenlemeyi kullanıp, serbest bellek miktarını 3800 civarına getirdiğimde (4 gb ram var) assassins creed ve football manager 2012 yi sorunsuz oynayabiliyodum.hatta FM 2012 de bellek düzenlemeyi kullanınca bilgisayar performansı 5 yıldız, kullanmayınca yarım yıldız oluyordu.oyunun sorunsuz olynanması için 5 yıldız gerekiyor.

    aynı şey assassins için de geçerli.bellek düzenlemeyi kullanınca sorunsuz takılmadan, kullanmayınca takılarak oynanabiliyor.

    fakat şuan bellek düzenlemeyi kullanmama rağmen her iki oynda da sorun yaşıyorum

    aynı zamanda chrome kullanmama rağmen, chrome nin kitlenip, 5-10 sn içinde geri gelmesi oluyor.twitter ’a girince, mause nin scroll unu aşşağı çekince ise donup donup aşşağı gidiyor ekran.

    unutmadan, bellek düzenlemeyi kullanmadan önce de aynı sorun vardı ve dell ’in internet sitesinden driver yükledim ve bios güncellemesi yaptım ve sorun kalmamıştı.bios tan sonra yine aynı şey olunca bellek düzenlemeyi yaptım (nası aklıma geldi niye yaptım böyle birşey bilmiyorum)

    acaba bilgisayarın normal performansına gelmesi için ne yapmalıyım?

    cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.iyi günler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.