Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MUHENDİSLİGİ OGRENCİSİ İCİN PC TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar muhtemelen bu sene ya iyte ya da anadolu uni bilgisayar muhendisligine yerlesecegim. İlk yil hazirlik var ikisinde de. Sizce nasil bir yol izleyeyim illa ki bilen anlayan hatta muhendis olan insanlar vardir aramizda. Hazirlik sinifinda kendim baslayayim mi biseyler denemeye ogrenmeye veya nasil bir bilgisayar almam gerekir. Bu bilgisayari hazirliktan sonra mi almaliyim. Max butcem 2500-3000 civar. Belki cok zorlarsak 3500. Yol gostermenizi bekliyorum hem bolum hem bilgisayarla ilgili. Simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hazırlık sınıfında inglizce komple ingilizce sarılmanı öneririm herseyin sırası var daha sonra ders programını incelersin okulda danışabileceğin bir hoca vardır mailleşir bilgi alırsın %90 ihtimal windows pc işini görür oyun beklentin yoksa ultrabook alman en güzeli olur.
  • Aynen ingilizce isini oyle dusunuyorum hatta disardan 2 3 kur ders alinabilir. Oyun beklentim arada can sikintisi gidercek kadar olsa yeterli. Cs go vs. Ultra book derken mesela ram islemci ekran karti nasil olmali hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.