Şimdi Ara

BILGISAYAR MUHENDISLIGI ICIN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese.Malumunuz lys sonuclari aciklandi Bilkent Bilgisayar geliyor gibi gozukuyor fakat ben yazdan baslamak istiyorum biseyler ogrenmeye cumlamanku progra hakkinda sifir bilgim var ne kadar bilgisayarla ilgili olsamda programla ve ya algoritma bise bilmiyorum bu benim icin sikinti olur mu ? yazin neler yapabilirim ? Gunumuzu dusundugumuzde ilk hangi dilden ogrenmeye baslamam gerekir veya universitede bana yardimci olabilicek herhangi bir oneriniz var mi?Bu sorulara cevap verirseniz cok sevinirim. Tesekkurler simdiden. (Lutfen konuyla ilgisi trollemesin yazmasin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalgndzz -- 13 Temmuz 2017; 8:57:51 >



  • bilkent bilgisayar 3. sınıfım. buraya gelmeden önce programlama ile ilgili hiçbir şey bilmiyordum. tabii temel atmak senin yararına olur ama önce ingilizce öğren. türkiye'nin en zor hazırlığı bilkentte.
  • Cok tesekkur ederim.Hicbise bilmemen sana zorluk cikardi mi ve ya arkadaslarin da ilk geldiklerinde nasillardi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemalgndzz

    Cok tesekkur ederim.Hicbise bilmemen sana zorluk cikardi mi ve ya arkadaslarin da ilk geldiklerinde nasillardi

    evet ilk sene baya zorlandım ama lablarda çalıştıkça, kendim de çabaladıkça öğrendim. bazı arkadaşlarım bölümü beceremeyip endüstriye falan geçti.
  • forumda biri varmış oda bilkent bilgisayarda okula başlamadan önce konu açmış aynı senin hesap daha sonra konu hortladığında e-mail ulaşmış konu sahibi googlede staj yaptığını yazmıştı veya çalıştığını orasını tam hatırlayamadım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.