Şimdi Ara

Bilgisayar kitabı: MAYA 2009 Unlimited

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Bilgisayar kitabı: MAYA 2009 Unlimited

    quote:


    Animasyon - Modelleme - Film Efektleri artık parmaklarınızın ucunda. Zengin uygulamalarla hayal gücünüzün sınırlarında gezinin. MAYA ile etkileyici animasyonlar ve efektler yapmak için tam bir başucu kitabı ve eksiksik klavuz. Nebi Yıkaroğlu'nun kendine özgü üslubu ve sıradışı anlatımıyla! Üstelik kitaptaki uygulamaların ve MAYA'nın deneme sürümünü içeren DVD ile beraber!

    Kitap boyunca anlatılan uygulama ve projeler sayesinde Maya'nın içinde öğrenerek ve aynı zamanda üreterek ilerleyeksiniz.

    Farklı konulara ait projelerde Maya'nın farklı ve yeni özelliklerini öğrenmiş olacaksınız. Ayrıca kendi projeleriniz için kendi tekniklerinizi geliştirebileceksiniz

    Herbir proje sizi farklı bir konuda bilgilendirecek ve bir sonraki proje için yeni donanımlar kazanmış olacaksınız. Kitap çok farklı konulara ve tekniklere dayanması açısından Maya 2009 bulunmaz bir kaynak!


    denmiş sitesinde.

    Kişisel olarak en son Maya 4 ün bir kitabını hatırlıyorum. Ondan sonra pek kitap yapılmadı. Sanırım bekleyeni çoktur. Paylaşmak istedim. Videosu da ilginç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimaru -- 20 Mayıs 2009; 11:15:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.