Şimdi Ara

Bilgisayar harddiskteki dosyaları görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar.

    Evdeki SATA HDD'yi söküp haftasonu için ailemin yanına gittim. Evde sınırsız internet olduğu için haliyle biraz indirme yaptım (torrent aracılığı ile). Buraya kadar herşey normal. Bugün sabah dönüşte HDD'yi söktüm ve evdeki kasama taktım. Fakat ne göreyim 30GB olması gerek boş alan 400GB gözüküyor. İndirdiğim dosyaları kontrol ettiğimde ise klasörler duruyor fakat içerisindeki herşeyin boyutu 0 KB olmuş. Yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

    Edit: Boyutu 0KB olan dosyalara sağ tıkladığım zaman "Bu dosya başka bir bilgisayardan geldi ve bu bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için engellenmiş olabilir" diye bir uyarı var en altta lütfen yardımcı olun.

    Edit: Şu an biraz daha detaylı araştırdığımda aynı klasör içerisinde sadece ailemin evindeki bilgisayarda indirdiğim klasörler 0KB görünüyor. Önceden kendi bilgisayarımda indirdiğim dosyalarda herhangi bir problem yok.

    Edit: Diskte chkdsk/r komutunu çalıştırdım epey uzun sürdü fakat sonuç vermedi.

    Edit: Yaptığım daha detaylı araştırma sayesinde farkettim ki dosyalar sadece belli bir boyutun (yaklaşık olarak 100MB) üzerindeyse 0 KB olmuş. Lütfen yardımcı olun ben daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfakoc -- 12 Aralık 2016; 22:13:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.