Şimdi Ara

Bilgisayar görüntü problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımda aniden görüntü birbirine giriyor sesler karışıyor bilgisayar kullanılamaz hale geliyor. ve haliyle reset atmak zorunda kalıyorum ,bazen bir iki saat kullanmadan sonra yapıyor, bazen beş on dakika kullanmadan sonra yapıyor genellikle video izlerken oluyor. ,ekran kartını çıkarttım,monitörü anakartın çıkışına bağladım ama yine görüntü bir birine giriyor.sorunu bir türlü çözemedim.
    kaç defa format attım olmadı , ramların yerini değiştirdim olmadı,bilgisayar kapalıyken bios pilini çıkarıp taktım olmadı . bu sorunun bir çaresi varsa bilen arkadaşlar bir yardımcı olsa? işletim sistemim windows xp



  • cpu hatası olacahını zannetmıyorum hdd ile alakası yoktur . ram desen enfazla reset atar veya mavi eran verir veya donar kalır e onboarda taktım yine aynı sorun diyosun gerine anne kart kalıyor fakat bilgisayar çok farklı bişey en basıt ve göz ardı edilen parçada da sorun olabilir veya belki de anakartın dA sağlamdır bazen sistem uyuşmuyo olabililiyo zamn la sorun çıkara bilyo sn en iyisi hiç kurcalama en yakın bir bilgisyaarcıya götür bence :D
  • Arkadaşım cevabın için çok sağol forum sitelerinde araştırdım böyle sebebi açıklanamayan tutarsız sorunlar genelde anakartın kısa devre yapmasındandır veya psu dandır diyorlar, birde uzay montajıyla kurulum yapmayı denicem.
  • bana kalırsa psu dan başka bir bilgisayarın iyi bir psu sunu alıp dene bilgisayarcıya götürmeden öncede bi kaç parçayı söküp başka bir bilgisayarın sağlam parçalarıyla dene sorun çözülürse öyle götür bilgisayarcılar adam kazıklamak için herşeyi yapıyor çok başıma geldi benim ama bilgili olduğumdan tuzaklarına hiç düşmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 10 Şubat 2012; 14:20:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AAT.BH

    bana kalırsa psu dan başka bir bilgisayarın iyi bir psu sunu alıp dene bilgisayarcıya götürmeden öncede bi kaç parçayı söküp başka bir bilgisayarın sağlam parçalarıyla dene sorun çözülürse öyle götür bilgisayarcılar adam kazıklamak için herşeyi yapıyor çok başıma geldi benim ama bilgili olduğumdan tuzaklarına hiç düşmedim.

    aynen katılıyorum sorunun buyuk ıhtımalle psu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.