Şimdi Ara

bilgisayar acilmiyor xp yi kuramiyorum c yi silemiyorum lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3-4 gundur arastirmama ragmen bi sonuc elde edemedim ve sizin yardim etmenizi umit ediyorum.1 ay once falan bilgisayarimi acmaya calistigimda bana guvenli modda calistir gibisinden yazilar cikmisti fakat ordaki butun yazilan sekillerde baslatmaya calismama ragmen acilmamisti ben de xp yi yeniden kurayim bari dedim ve kurdum yalniz c deki bilgilerim kaybolmamisti proglamlar haricinde.zaten p3 733 olan makinamin hepten yavasladigini farkkettim ve nerden aklima geldi bilmiyorum bi hata yaptim ve xp yi yeniden kurmam gerekli galiba dedim ve de xp yi bu kez d ye kurdum ve c deki xp yi silmeden bi de.Artik komple format atayim oyle kurayim dedim xp yi.dosyalarimi kurtarayim bari dedim baska bi harddiske atarak ama benim makina 20 mblik veriyi bile 1 saatte atamaz oldugundan ben dosyalarimdan falan da vaz gectim sadece format atmak istiyorum fakat iste xp kurulum cdsini takiyorum kur islemine geliyorum c yi veya d yi sil diyorum ama silinemiyor hatasi veriyor... (devami asagida hepsini yazmama izin vermedi cunku.)







  • c d li ekrana geldiğin zaman biçimlendirmeden önce kurulu partitionlarını boz seçili bölümü silmek için L ye basın çıkar önce boz sonra tekrar oluştur


    burayada bi gözat

    http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 8 Ocak 2008; 22:30:22 >
  • xp yi kurmak istiyorum onda da hata veriyo.arastirdigim kadariyla maxblast4 diye bi program varmis o siliyomus dediler tamam onu da indirdim attim cdye baska bi bilgisayardan ama benim makina o cdyi hic gormedi boot ayarlarinda ilk siraya cdrom secenigini de koydum yine olmadi.Hiren boot cd diye bi;ey varmis onu da indirdim cektim cdye yalniz bunu da gormedi bir tusa basin baslamaya gecin yazisi falan hic cikmiyo yani.En son care de low level formatmis yalniz onu da bi turlu bulamadim hangi programlari tam olarak indirecegimi.Bu harddiskin numarasina gore program indirmemiz gerekiyomus galiba ama ben bulamadim.Elimde 2 tane harddisk var birisinde bu dediklerimin hepsi olurken digerinde de system disk failure boot enter gibi bisey yaziyo tam hatirlamiyom su an.Kisacasi ben'm level format atabilmem icin hangi programlar gerek anlayabilecegim dilde anlatirsaniz sevinirim.El'mdeki harddisklerin numaralari:seagate ST320410A ve samsung SP1203N.Bu uzun yaziyi okuduysaniz yardimlarinizi bekliyorum.




  • Basiyorum L ye ama silinemiyor falan diyo herhalde bu low level formattan baska bi seklide olmayacak bana hangi programlari nerden indirebilecegimi soylerseniz iyi olur.
  • Arkadaşım, geçmiş olsun..Senin HDD in partisyonlar gitmiş büyük ihtimal. Aynı durum, dün bende de olmuştu. Ne yaptıysam, açılmadı bir türlü. Hatta biçimlendirip Windows'u yeniden kurayım dedim, diske ulaşılamaz uyarısı veriyordu. Ve bu disk daha 2 aylık bile değildi. Mecburen söküp, garantiye gönderdim..
    Kolay gele..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.