Şimdi Ara

Bilgi sahibi boş muhabbet yapmayacak arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır araç bakıyoruz. 2015-2016 vw cc 1.4tsi 150hp exclusive. Mercedes cla 1.6cgi amg paket öncelik tercihimiz. Audi a4 2.0tdi 2012-2014 arası. Mercedes c180 2011-2012 avangarde veya amg.
    Belki segment olarak alakasız olabilir ama bizim bu araçlar hoşumuza gitti karar veremedik kullanan bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım edebilirse ve alternatif araç sunabilecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Maksimum bütçe 110bin belki araç çok hoşumuza giderse biraz daha çıkabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam segmentten ziyada aile mi kullanacak genc mi? Aile araci olacaksa kac kisi olucak? Sigarsaniz Cla amg kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında şuan ailede 3 kişiyiz kardeşlerim evli şehir dışında birisi. Ben 20 yaşındayım babam 49 yaşında. Yani şahsen benim gönlüm cc yada cla dan yana ama tabikide kullananlardan bilgi sahibi olmak ve aldığımız araçtan pişman olmamak en önemlisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolu yorum almak için dolu konu açmak gerekir behiç efendi.


    Kaç kişisiniz kim kullanacak hangi segmenti istiyorsunuz bunları yaz sonra konu aç, bu sığ konuya cevap

    Hepsini alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üst cevabı okursan kaç kişi kimin kullanacağı yazıyor zaten. Forumda yeni birisinin eksikliklerini güzelce söylemek yerine bu ukalalık fazla değil mi ? Gidin başka yerde oynayın hocam siz ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CC babamda var,2014 model 2 yıldır keyifle kullanıyoruz,uzun yolda gerçekten rahat ettirir.bir araç,tasarımı,kalitesi,yol tutuş kararlılığı bana kalırsa bu aracı tanımlamak için kullanılması gereken ilk 3 anahtar kelime.Sürüşü uzun yolda konforlu,viraj limitleri ve yüksek hızdaki yola oturan kararlı yapısı en beğendiğim özelliği.Bagaj hacmini de unutmamak lazım.Şikayetçi olduğum tek konu heralde inip binmesi biraz zor eğer birazcık boyunuz uzunsa,öte yandan eğer İstanbul gibi sıkışık trafiğe sahip bir şehirde sürekli dur kalk yaparak aracı kullanacaksanız DSG'nin yapısı gereği ısınıp,bir süre sonra titremesi muhtemel.Babamlar Bursada yaşıyor,ve trafiğe girmiyor araç genel olarak.Aynı zamanda uzun yol için kullanıldığı için DSG'nin olumsuz yanlarını hiç yaşamadık,cidden pahası yüksek kullanımı güzel bir şanzımana sahip CC.Yalnız aracı dar alanlara park ederken biraz fazla manevra yapmanız gerekebiliyor bazen,bizim için bir sıkıntı yaratmadı pek,onun dışında 150 liği bilmem ama 160 lık CC gaza oturduğunuzda sarmaya müsait bir araç çünkü her devir çok dolu,ve lastiğiniz biraz aşınmışsa ön lastikler ani gaz tepkilerinde sarabiliyor,heralde arkadan itişli olsaydı muazzam zevkli olurdu bu araç.Onun dışında şehir içindeki bozul yollarda süspansiyon biraz daha farklı çalışıyor,darbeleri çok iyi sönümleyemiyor.Aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Değerli bilgileriniz için çok sağolun hocam. Benimde gönlümden cc ve cla geçiyor. Diğerlerine göre daha yakışıklı spor geliyor bana. 150lik modeli yakıt olarak 2lt civarı düşük olduğu için tercihen gözümüze çarptı. Bizde Bilecik'te yaşıyoruz öyle pek trafik olmadığı için yakıtta da pek üzeceğini düşünmüyoruz. Ben 20 yaşındayım boyumda 1.85 biraz sıkıntı yaşayabilirim ama gerçekten yolda gördüğümde bile her seferinde dönüp tekrardan baktığım araçlardan birisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek,ben de 21 yaşındayım,boyum 190 ama ben aman aman problem çekmiyorum,koltuk kenarları çıkıntılı olduğu için biraz dikkatli biniyorum,yoksa ön tarafta baş mesafesi oldukça yeterli,arkada da bacaklarım hafif açık ve yayılmış pozisyonda iyi kötü sığıyorum.CLA ya ben bir tek showroomda bindim,sınıf gereği tabi iç hacmi CC ye göre daha küçük.Ben de şu sıra aracımı değiştiricem Astra kullanıyorum,2011-12 c180 bakıyorum.Sürüş tecrübem olmadı ama sadece iç mekandan yola çıkacak olursak bile kesinlikle CC'den kaliteli ve güzel bir mekanı var.Cidden kaliteli bir araç,CC tabi ki C180 ile kıyas edilebilcek noktalara sahip bir araç,hatta belki iyi olduğu konular bile olabilir ama sonuç olarak diğer köşede de Mercedes var.Bence 3 araçtan hangisini alırsanız alın Pişman olmazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam doğru diyorsunuz. Babamında gönlü 2011-2012 makyajlı kasa c180 lerde. Açıkçası onlarda yakışıklı ve Mercedes sonuçta albenisi var. Cla da tipi çok hoşuma gidiyor ama babamın yaşı ve aracın ufak olması dolayısıyla. CC ve c180 arasında bizde kaldık. Bu fiyat aralığında çok temiz az kmli c kasa var gerçekten. Beyaz amg çok albenili araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim dediğin arabaların hiçbirine binme imkanım olmadı bilmeden ahkam kesmek istemem. Ama hem başlığını yukarı taşımak adına hem de ben olsaydım ve elimde 110.000 lira olsaydı hayalimi dillendirmek adına bmw 3.20i bakardım 2013 model civarı demek istiyorum. MTV yüksek mi evet yüksek ama 184 beygir ve arkadan çekişli bir arabam hem de BMW'm olurdu be. 40'ından sonra da olsa bu hayalimi gerçekleştiricem. Size de tavsiye etmek istedim naçizane...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw cc kasa değiştirecek. Ve çok yakıyor söylentileri var.

    Cla 49 yaşındaki bir abimize gitmez bence. Hem diğerlerinden kaliteli değil

    C180 olabilir. Ama araç benzinli.

    Bence a4. Hem gence hem babaya gider. Üstelik dizel.

    3.20d de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam bir süre Cla 200 amg kullandı, ikinci el alıp zarar etmeden sattık.
    Tasarım olarak güzel ama yol tutuş, konfor, kalite yani neredeyse her yönüyle bence CC daha iyi bir otomobil.
    CC'ye de bindim, sanki VW değil de premium bir markanın aracına binmiş gibi hissettim.
    Ayrıca en az Cla kadar dikkat çekiyor.
    Dsg şanzıman olmasaydı kesinlikle tercih sebebi olabilirdi ancak CC güçlü bir otomobil o kadar beygir ve torku dsg şanzıman kaldıramayabilir.
    Yukarıdaki arkadaş 3.20i önermiş, benim tavsiyem 3.20i ama 1.6 motor olanından.
    Bu paraya alınabilecek en iyi otomobil.
    Bu da örnek ilan olsun.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-bmw-3.20ied-comfort-plustechoplus-paket-hatasiz-273726205/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Renkli ekranli egea'a baktiniz mi hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim forumu eğer takip eden biriysen bilmelisin ki bu yazdığın araçlar için forumda ortak bir akıl bulamazsın, yani herkesin hem fikir olduğu bir araç yok, örneğin CLA kimi çok severken kimi yerin dibine sokar gibi. Benim önerin bu araçlar Mercedes C kasa alman yönünde olur, param var çıkarım dersem F-30 kasa BMW 3 serisi, öneririm, VW CC benim gözümde güncelliğini yitirdi ben tercih etmezdim, CLA son tercihim olur, çünkü bana oyuncak bir araba gibi geliyor hele baz donanım CLA tam bir facia neyse
    BMW 3- Mercedes C- Audi A4- Mercedes CLA sıralaması yapardım, ama dediğim gibi forumda yüz kişiye sor hepside farklı sıralama yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usezer11

    Evet hocam doğru diyorsunuz. Babamında gönlü 2011-2012 makyajlı kasa c180 lerde. Açıkçası onlarda yakışıklı ve Mercedes sonuçta albenisi var. Cla da tipi çok hoşuma gidiyor ama babamın yaşı ve aracın ufak olması dolayısıyla. CC ve c180 arasında bizde kaldık. Bu fiyat aralığında çok temiz az kmli c kasa var gerçekten. Beyaz amg çok albenili araç.

    İki arabada kaporta olarak son derece guvensiz iihs testlerinde dokulmus araclar.ustune cc de dsg belasi var,merso ise hem performansinin iki kati benzin iciyor.eger o paraya cikiyorsaniz s80 1.6d otm alinir.performans isterseniz ayni motorun 1.6, 180ps olani da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yalnızca CC hakkında bilgi sahibiyim. Kasa mı değişecek makyaj mı gelecekmiş o sebepten kuzenim çok uyguna aldı 2015 sıfırını. 1.4 TSI motorlu ve 70lt depo ile 700-800 km gidiyor Ankara'da. Gayette keyifli bir araç. Genel olarak yorumum şu şekilde seçenekler arasında sıfır alınacak varsa sıfır alınmasından yanayım.
  • sığarsanız tabii ki cla tasasrımı ölmez tam alıp kapıya koymalık
    2013 model üstü 3 serisi
    C180 amg

    diğerlerine bakmazdım.
  • Değerli yorumlarınız için öncelikle herkese teşekkür ederim. Daha önce 2012 qashqai, 2015 ceed felan kullandık yani ilk defa bize göre bu kadar fiyatlı araba bakıyoruz. Açıkçası uzak olduğumuz piyasa ve gerçekten çok çeşit var. 3.20 ve s80 i takibe alayım babama fikir sunarim. Babamın eskiden beri merso merakı olduğu için a4 e bile c180 e baktığının yarısı kadar hevesle bakmıyor. 2015te vw cc motoru 150hp oldu ve yakıt 2 litre civarı düştü diye biliyorum. 2015-2016 exclusive düşük km pazarlıkla 105bine çok rahat alınır diye düşünüyoruz. O limitlerde dediğinz gibi 3.20 ve s80 araştırmalarına başlıyayım. Herkese hayırlı gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CC sanırım sıfır olacak
    Bence o kadar çıkılmışken bi 10 kağıt daha çıkıp 2014 falan 320i sportline bakılabilir eğer babada mercedes sevdası varsa makyajlı 1.8 cgi c180 alın hayırlı olsun şimdiden
  • Evet hocam merco sevdalisi. Bende tip olarak cc ye hastayim ama c180 amg pakette gayet spor ve hos duruyor. Tercihen babam daha ağır bastığı icin az km temiz amg paket c180 alacagiz gibi duruyor veyahut vw cc. Nacizane fikirleriniz icin cok tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.