Şimdi Ara

Bilet hakkinda sorum olacak yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar benim passolige kayitli numaram kapandi kullanmiyorum. internetten mac bileti alamiyorum guvenlik şifresi yuzunden, Stadyum gişesinden bilet alabilirmiyim daha once gişeden hic almadim telefon numarasi lazim oluyormu?

    Guncelellemeye calistim numarayi dilekce yazilcakmis maca yetismez o da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedimvural -- 12 Eylül 2016; 17:36:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sana soyle bisey soyleyeyim ben numarami degistirdim butun bankalar 5 dkda numarami guncelledi passolig 2 ay surundurdu. Dilekce yaziyorum gonderiyorum imza uyusmuyor diyor. En son yeni sozlesme gonderdiler filan da oyle hallettim. Sistemde hala eski numara gozukuyor profilime girince ama yeni numaramla islem yapabiliyorum. Rize macina bilet aldim telefona mesaj gelmedi ama mailden baktim islem tamam. Bu kadar sacma bir sistemleri var yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi maça gitmeyen sneijder, chedjou seviciler cevap verir.
  • Hocam başka biri bilet alsın kendi pasoliginden sonra sizin t.c nize aktarsın en kolay ve basit yolu budur anlattıgınız duruma göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

    Sana soyle bisey soyleyeyim ben numarami degistirdim butun bankalar 5 dkda numarami guncelledi passolig 2 ay surundurdu. Dilekce yaziyorum gonderiyorum imza uyusmuyor diyor. En son yeni sozlesme gonderdiler filan da oyle hallettim. Sistemde hala eski numara gozukuyor profilime girince ama yeni numaramla islem yapabiliyorum. Rize macina bilet aldim telefona mesaj gelmedi ama mailden baktim islem tamam. Bu kadar sacma bir sistemleri var yani.

    Koca cellat nasılda oyaladılar o kadar zaman!

    Konuyu açan arkadaşım yukarıda arkadaşın söylediği doğru bir arkadaşın senin için satın alsın ve TC'ne transfer etsin. Bu güncelleme işini bence passolig noktalarından yapın daha hızlı olur yoksa bizim cellat gibi bekler durursun. Verdiğin telefon paralarına yazık!




  • Ek olarak sanırım bu sorun kredi kartı özelliği olanlarda çok sık yaşanıyor benim passolig ön ödemeli cüzdan özellikli site üzerinden rahatlıkla numaramı değiştiriyorum.
  • En son baya bi fircalayinca duzelttiler kirip atim karti yeniden passolige basvurim diyorum o da olmaz diyor yine numara icin dilekce yazman lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calibrane



    Senin oturduğun kabahat aslanım Biliyorsun yürürkende




  • Konuyla alakasi yok ama rize macinda ne.kadar bilet satilmis 40 bini gecer mi bu macta bilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercn80

    Konuyla alakasi yok ama rize macinda ne.kadar bilet satilmis 40 bini gecer mi bu macta bilen var mi

    Şu an kombine + bilet toplam 38 bin satılmış gözüküyor. 17 bin kombine satıldığını zaten biliyoruz. Geri kalanı bilet şeklinde söyleniyor. Tahminim 25 bin kişi garanti o maçta. Özledik arenayı açılışı yapıyoruz inş cumartesi
  • turn table kullanıcısına yanıt
    maçta 40 bini geçer inşallah
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler yeni sözlesme istedim 1 hafta once hala gelmedi bakalim... Pazar gunu gişeden bilet alabilirmiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.