Şimdi Ara

Bilen birisi varsa gelsiin. BAD SECTOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese,

    Soyle bir sorunum var. Elimde bad sector lu bir notebook diski var. Sistem acılmıyor. format atılamıyor.
    Fakat bu diskin icindekilerini kurtarmam gerekiyor.
    max blast ile bad sector u tamir edersem veriler gider. Tek aklıma gelen calısan bi notebook a ya da desktop a diski ide kablosu ile baglamak.
    Olursa recover my files ile almak.

    Bunun olabiletisi var mıdır.

    Herkese tesekkurler cevaplar icin simdiden.



  • yok hayır ne yazıkkı bu dıske yapılabılecek hıc bır sey yok
  • bad sector oluştuysa malesef ama belki bilen birileri vardırda sonuçta bad sector hdd üzerindeki hasardır e üzerinde dosya olduğuna görede verileri kurtarmak imkansız gibi
  • Notebooku cd ile aç ve harici bir disk bağla. Kurtarma yazılımlarının cdden boot edilerek çalışanları var, onlardan edinebilidiğin gibi Hiren Boot cd nin de içerisinde dosya kurtarmaya yarayan programları var onları kullanmayo deneyebilirsin. Kurtaracağın verilerin ne olduğunu biliyorsan işin nispeten kolay olacaktır. Kurtarma yazılımları dosya adına ya da uzantısına göre filtreleme yapabilir ve kurtarmak istediklerine daha kısa sürede ulaşabilirsin. Data kurtarma da Ontrack yazılımlarını öneririm. Kolay gelsin.
  • HDD ni çalışan Pc ye bağla eğer bad sector yayılmamışsaa yani küçük bi bölümdeyse bazı bilgileri kurtarabilirsin tabi bu bilgiilerin bad sector kısımda olmaması gerekiyor. Aygıt bağlı değil hatası alırsan pc yi yeneden başlat yine başka dosyaları almaya çalış yapabileceğin tek şey bu... O da Hdd açılırsa.
  • Arkadaşlar.Benim yedekleme harddiskimde bad sektörler oluştu.Fakat notebook değil,masaüstü bilgisayar..Bazen veri kaydedemiyor,ses çıkarıyor. Bazende harddiskin içine giremiyorum,yani klasörlere ulaşamıyorum.Bad sektörleri onarabilecek bir program tavsiye edermisiniz.

    Hard Disk :Western Digital-IDE
  • bu 2.5 inch lik notebook hdd sini çalışan bir bilgisayara nasıl baglayacağım.

    piyasada ide notebook kutusu varmıki.

    3.5 luk ide veya sata diskleri kasaya kolayca baglayabiliyorduk. notebook hdd si için ide kablosu varmıdırki. yada 3.5 luk ide kablosuna adapte etmek için adaptör.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: khanshan

    bu 2.5 inch lik notebook hdd sini çalışan bir bilgisayara nasıl baglayacağım.

    piyasada ide notebook kutusu varmıki.

    3.5 luk ide veya sata diskleri kasaya kolayca baglayabiliyorduk. notebook hdd si için ide kablosu varmıdırki. yada 3.5 luk ide kablosuna adapte etmek için adaptör.



    Var ben kullanıyorum akasa 2.5 inç hem IDE hem sata




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.