Şimdi Ara

bi karışıklık var sanırım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garantili 4 Aylık Temiz HTC Sensation başlıklı konumu açalı birkaç gün oldu, bu akşam bir üye konuya ilk yorumu yapana kadar da bir sorun yoktu ortada. O yorum sonrası (bir alakası olmaya da bilir yorumun sorunla) önce konum ONAY BEKLİYOR durumuna geçti. Ben de ilk defa karşılaştığım bu ONAY BEKLİYOR durumunu ŞİKAYET ET düğmesi aracılığıyla yöneticilere ulaştırdım. Şikayetime bir yönetici konunuza şikayet gelmiş olabilir diye tahmini bir cevap verdi. Cevabın üzerinden 2 saat geçmeden KONUM SİLİNDİ!??

    Konumun silinmesi de özel mesajla DONANIM HABER tarafından bana bildirildi ama tek açıklama Merhaba, bir mesajınız 'Kural Dışı Konu' nedeniyle silindi. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

    Oysa ki benim açtığım konu bundan önce açtığım tüm diğer satılık cep telefonu ilanlarıyla aynı taslakta aynı şekilde açılmış bir ilandı...

    Bu durumu da çevrimiçi yöneticilerden birine Özel Mesaj yoluyla açıklayarak sebebini sordum ama maalesef o yönetici arkadaş da bir süre bilg.dan foruma giriş yapamayacağı için yardımcı olamayacağını belirtti.

    En alakasız durum ise Şikayet Listesi sayfasında mesajımın silinmesi bilgisini içeren yönetici mesajının bağlantısı resimde de görüldüğü gibi benimle alakası olmayan bir konuda benimle alakası olmayan bir yorumun bağlantısı!????

    Birileri neler olduğunu açıklayabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdrc -- 11 Temmuz 2012; 4:38:25 >







  • 2. El ilanları fiyat içermek zorundadır. Siz ürün fiyatını konu başlığında yazmışsınız. İlan içeriğine fiyat yazmamışsınız ve bu nedenle ilanınız şikayet edilmiş. Şikayetle ilgilenen yönetici arkadaşımızın gözünden kaçmış fiyatının başlık kısmında olduğu. İlan içeriğinde fiyat yer almaması konunuzun gösterimden kaldırılmasına neden olmuş.

    Şimdi konunuzu geri aldım ama tekrar böyle bir sıkıntıya düşmemek için başlıkta belirttiğiniz fiyatı konu içerisinde de belirtin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karacabey

    2. El ilanları fiyat içermek zorundadır. Siz ürün fiyatını konu başlığında yazmışsınız. İlan içeriğine fiyat yazmamışsınız ve bu nedenle ilanınız şikayet edilmiş. Şikayetle ilgilenen yönetici arkadaşımızın gözünden kaçmış fiyatının başlık kısmında olduğu. İlan içeriğinde fiyat yer almaması konunuzun gösterimden kaldırılmasına neden olmuş.

    Şimdi konunuzu geri aldım ama tekrar böyle bir sıkıntıya düşmemek için başlıkta belirttiğiniz fiyatı konu içerisinde de belirtin.




    teşekkürler açıklama için...

    gözümden kaçmış benim de...

    ama ilanda fiyat belirtilmemiş diye de şikayet etmek biraz garip olmuş




  • Aynı şekilde "kural dışı konu" sebebiyle benimde bir mesajım kaldırılmıştı. Yeni oldu DH The Walking Dead Fan Klübü adı altında. Neden olduğunu bilmiyorum, doğru yere açtığımı düşünüyordum. Yöneticiler sadece kaldırıyorlar açıklama yapmıyorlar. Bir mesajınız için işlem yapıldı da ne için yapıldı arkadaş? Beni bir bilgilendir ki aynı hataya tekrar düşmeyeyim değilmi. Söyle bana şunun için diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.