Şimdi Ara

Bi insan niye airpods satın alır? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
44.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YuRYTR

    Tamamen öyle dediğin gibi, MI airdots var 140 liraya aynı işlevi görüyor ama iphone olacak illa 1k vercem hava atcam diyorsun ve alıyorsun :D
    Çakmaomi alacağına instagramdan çakma airpods al. En azından görünüşü benzer.

    Ses kalitesi xiaomi alsan da çöp olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 6 Aralık 2019; 18:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rig3L

    Audi, Mercedes'i anladım da Volkswagen'i neden araya sıkıştırdın onu anlamadım hocam.
    Kıytırık poloya 200bin bayılmıştır ondan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan kablosuz icin aliyoruz diyorlar ya . JBL'in bluetooth kablosuz kulakligi yok mu zannediyorsunuz? Bunlarin urunleri Apple'dan daha ucuz ve cok daha yuksek kalitede ses veriyor. Apple markanin kolesi olmussunuz yazik.
  • Tamamen aksesuar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan airdots kullanıyorum. Slikon yüzünden kullanamıyorum daha doğrusu. Airpods almak istiyorum çünkü piyasada başka slikonsuz tam kablosuz kulaklık yok. Ayrıca işim gereği macbook almak da istiyorum. Bu tür harcamalar sana çok gelebilir ama sürekli o teknolojiyi kullanan insanlar isteklerini tecrübe ile belirler ve ücretine çok önem vermez. Çünkü onunla ya para kazanacaktır ya da sağlığını koruyacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrelio -- 6 Aralık 2019; 21:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galaxy buds ve samsung s9+ kullanıyorum. Elmanın her türlü ürününden nefret ederim, elimde olsa ve siyah renk olsa airpods alır onu kullanırdım. Neden mi ? Verdiği ses kalitesinden öte mikrofon kalitesi için.
  • Parası senin cebinden çıkmıyor kardeşim niye böyle şeyler hep kendinize dert ediniyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bazı insanlar için para sadece bir rakam
  • Kardeşim fikri olmayan, airpods denememiş insanlar yorum yazmasın. Elimde Bang Olufsen E8 kulaklık var. Bilen bilir. Oldukça pahalı bir kulaklık. Müzik kalitesi şahane ama telefonla konuşma deneyimi tek kelimeyle rezalet. Airpodsu da kullanıyorum. Telefonu artık elime almıyorum konuşma yapacağım zaman. Hem karşılıklı olarak harika bir iletişim kurmamı sağlıyor hem de kulakta hiç rahatsız edici değil. Keza müzik kalitesi de bir bang olufsen olmasa da oldukça iyi. Sırf ismi Apple diye karalamaya çalışmayın. Arkadaşıma ait Airpods pro da kullandım, millet eleştirdi ufacık kulaklıkla noise cancelling ne kadar olur ki diye. Canavar gibi çalışıyor. Ses kalitesi de çok iyi. Bütçeniz hangisine yeterse yetsin 2.nesil veya pro, 1 çift airpods sahibi olmanızı tavsiye ederim Apple kullanıcıları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hederahelix

    Kardeşim fikri olmayan, airpods denememiş insanlar yorum yazmasın. Elimde Bang Olufsen E8 kulaklık var. Bilen bilir. Oldukça pahalı bir kulaklık. Müzik kalitesi şahane ama telefonla konuşma deneyimi tek kelimeyle rezalet. Airpodsu da kullanıyorum. Telefonu artık elime almıyorum konuşma yapacağım zaman. Hem karşılıklı olarak harika bir iletişim kurmamı sağlıyor hem de kulakta hiç rahatsız edici değil. Keza müzik kalitesi de bir bang olufsen olmasa da oldukça iyi. Sırf ismi Apple diye karalamaya çalışmayın. Arkadaşıma ait Airpods pro da kullandım, millet eleştirdi ufacık kulaklıkla noise cancelling ne kadar olur ki diye. Canavar gibi çalışıyor. Ses kalitesi de çok iyi. Bütçeniz hangisine yeterse yetsin 2.nesil veya pro, 1 çift airpods sahibi olmanızı tavsiye ederim Apple kullanıcıları.
    Helal olsun hocam al benden de o kadar. Cahile laf anlatılmıyor işte, ön yargıları Çin Seddi gibi olmuş ne desen nafile bunlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alınmasına alınır ama inadım inat deyip AAC codec kullanmaktan vazgeçmediği sürece o paraya kesinlikle değmez. iphone yüzünden TWS olarak çıkan yeni nesil kulaklıkların hepsi AAC ye geçti, ne gerek var yahu qualcomm aptx koymaya diyorlar. qcy eskiden bütün kulaklıklarında aptx kullanırdı şimdi yeni TWS 'lerin hepsi AAC. Piyasada aptx desteği sunan çok az marka kaldı, Türkiyede satan ise hiç yok. Aliexpress'de falan arayınca buluyorsunuz ancak.

    Yani APTX eskiden beri var ve 2016 senesi snapdragon 652 - snapdragon 820 ile APTX desteği sunmaya başladı, Android 'de bunu destekliyor, samsung'un exynos işlemcileri de bunu destekliyor. Kulaklıklarda APTX 'in yerini artık APTX HD alması gerekirken şu 2020 senesinde, hala AAC 'li kulaklıklar üretiliyor.


    LDAC diye bir codec var bir de Sony 'nin formatı, Android bunu da destekliyor. Ama tabi o kulaklıkları alabilmek için sağlam bütçe lazım
    https://www.soundguys.com/understanding-bluetooth-codecs-15352/

    Bi insan niye airpods satın alır?

    Bi insan niye airpods satın alır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Aralık 2019; 22:51:29 >




  • H1 çip sayesinde Apple cihazlar ile 120-130ms geçikme oluyor, pubg, fortnite, cod gibi oyunları ses geçilmesi hissesilmeden oynayabilirsiniz. Bunu yapabilecek başka bir Bluetooth kulaklık yok maalesef şu an.

    Mikrofon kalitesi sık telefon görüşmesi yapanlar için çok tatminkar, yine alternatifi yok gibi birşey.

    Tıpalı kulaklık ile rahat edemeyenlerin alacağı yine çok alternatif yok.

    Apple ekosistemi ile mükemmel uyumlu çalışıyor ve sarj konusunda da gayet başarılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 6 Aralık 2019; 23:30:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ürünleriyle aram yoktur ama ama airpods kullanıcıları gayet memnun gözlemlediğim kadarıyla s9+ kullanıyorum aynı özelliklerde bir kulaklık bulsam hemen alırım hele de trafik cezaları bu kadar coşmuşken kulaklık şart bence
  • Daha yeni bi tanıdık bi çocuk ile telefoncuda karşılaştık çocuk airpods Pro alacam dedi 1950 liraya alma dedikçe inat etti aldı bundan daha iyi kaliteli kulaklıklar var dedim bu paraya ama dinlemedi sonra ses kalitesine baktım benim Sony Xz1 de denedik ses kalitesi iyi sayılır dedim sonra onun iPhone xs Max da denedim yine aynı kalitede dedim çocukta baktı her iki cihazda da birbirine yakın aynı kalitede dedi Sonra benim Sony Wf 1000x kulaklığı çıkardım aynı müzikleri bide bunda dinle dedim hem benim Xz1 de hemde kendi cihazı iPhone Xs Max da denedi bu daha kaliteli ses veriyor abi dedi bana daha önce neden demedin bunu alırdık dedi bende bunun yeni nesil olanı çıktı o daha iyi dedim ama dinlemedi beni şimdi satışa koymuş satalım abi bunu diyor 🤣🤣🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bose kafabantlı qc35 ii var bende 2600 tl falan sporda kullanmaktan deri kulak membranları yırtıldı
    Bose kulak içi olan modele bakıyorum gürültü engellemesi yok
    Sony çok büyük
    Airpods proya yönelecem sanırım son çare benim sebebim bu param da var seçme şansımda var bose su geçirmez +aktif gürültü engelleme çıkarana kadar bekleyebilirim apple ses cihazlarında son tercihimdir hep

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu airpodslar sporda nasıl acaba özellikle koşuda düşmese bile insan tribe girer düşerse diye sonuçta ucuzda değil
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.