Şimdi Ara

BF: BAD COMPANY 2 ONLINE OYUNCULARI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.535
Cevap
5
Favori
226.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

    beni de ekleyin listeye.


    kardeş psn vermen gerekir.
  • LOSTPLANET@

    Ekliyim hocam senin psn'i biliyorum ben

    Bu arada biraz önce Private'de gayet sorunsuz oynadık.Kılpayı kaybettik.Theslayerking@ kim ise mahvetti bizim takımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 11 Mart 2010; 0:54:23 >
  • beni eklemeyi unutmuşsunuz :) avlarım
  • hard qore modu güzel olmuş son derece gerçekçilik katmış oyuna
  • ps3slim le beni attı ve kaybettik
  • hehe private de ilk maç iyiydi. bi kişi eksik olmamıza rağmen yendik. fakat ikinci private de ezildik resmen ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man0waR

    hehe private de ilk maç iyiydi. bi kişi eksik olmamıza rağmen yendik. fakat ikinci private de ezildik resmen ya


    aynen ole ılk mac guseldıde ıkıncısınde cok fecı dagıttılar bızı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cempnr


    quote:

    Orijinalden alıntı: Man0waR

    hehe private de ilk maç iyiydi. bi kişi eksik olmamıza rağmen yendik. fakat ikinci private de ezildik resmen ya


    aynen ole ılk mac guseldıde ıkıncısınde cok fecı dagıttılar bızı


    ben başında çıktım sanırım o maçtan mı bahsediyorsunuz? biraz benim yüzümden oldu gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 11 Mart 2010; 1:25:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NextGenCeo

    Ps3slim forumda aslında ama adam işkence gibi ceza gelmiş durumdaWii odası açık sadece ona Xbox ve PS odasına mesaj atması yasakAnlamadığım nokta adam PlayStation fanatiği ve gidip Xbox odasına saçmalamalarda bulunmayan birisi.PlayStation seven adam PlayStation odasında olacak haliyle,sonuçta bu konsolu öveceği yerde bu oda,söveceği yerde bu oda.Şimdi bu adama bu odada yasak koymanın mantığı yok bu kesinlikle bir işkence ve üstüne Ps3slim isimli arkadaş PlayStation odasında PlayStation ile ilgili başlıklar açıyor ve yorumlar yazıyor diye rahatsız olupta şikayet eden PlayStation kullanıcısı varmıdır bilmiyorum

    Biraz ağır bir ceza ve bana göre mantıksız.PlayStation değil Xbox ve odası ona yasaklanmalıydı aynı şekil başka insanlar varsa onlarada.Sonuçta fanatiklik yapan adam sevdiği ürünün odasında nasıl fanatiklik yapsın! PS sever Xbox odasına gider ve Xbox sevenlere karşı tutum alırsa yasaklarsın o odayı bidaha istesede gidemez

    İnşallah bana pek mantıklı gelmeyen ama gene yönetimin kararı yorumu olan bu ceza zamanla kalkar.Sonuçta ben kaynaksız ve gerçek dışı yazdığı tek birşey görmedim bu odada ve Xbox odasına gidipte olay çıkarttığına rastlamadım.Özünde çok temiz insandır,iyi niyetinden şüphe duymadığım 6 senelik dostumdur.Duygusal yaklaşım değil bu ama hakettiği kadar haketmediği şeyleride görmek profesyonellik gerektirir.Umarım biraz daha profesyonel şekilde cezasında değişiklik olur

    Ama dediğim gibi yönetimin kararıdır saygı duymaktan başka yapılacak bişey yoktur.



    Konuyla alakasi yok ama yorumunu gorunce bende 2 kelam etmek isterim izninle;

    Yasak gelen arkadasin kaynaksiz ve gercek disi yazdigi seyleri ben gordum, ne zaman diye sorarsan PS3'lerin network'e baglanamadigin gun 29 subat vakasi, bios saatiyle ortaya cikmis bir hatayi yok Sony geohot'un hackine yaptigi gizli updatedir diye kesin bir bilgiymis gibi paylasmak kaynak sorunca kaynak yok, neyse uyardim bari teorimdir yada bence yaz bir konu hakkinda kesin kaynagin yok ise, sonra teorimdir demeye basladi mevzu 24 saatlik period dolunca duzeldi bu seferde Sony muhendisleri kisa surede sorunu cozdu diye mesaj atti, gene asilsiz bir bilgi.

    Forum moderatorlerine emir kuluymus gibi bir uslup ile hitap etmesi, yada yine kendisini uyarinca, oturup dusunmek yerine, karsi tarafi art niyetle suclama. Dedigim dedik caldigim duduk tarzi sabit fikirli bir tavir, kisi yanlisini goremiyorsa bende hatali olabilirim diyemiyorsa ne yapicaksin.

    Yine ayni gun forumdaki baska bir arkadasimiz bir video koydu bu tarih problemini cihazi acip anakart pilini sokup takinca hata duzeliyormus, yabanci forumlarda ve haber sitelerindede gecti bu video. Ancak ne videoyu koyan uye nede bir baskasi konsolunuzu alin sokun demedi, yani burada bir suru akli basinda insan var neden millet durup dururken cihazini acsin, veya acacak bir kisi varsa zaten bunun meshuliyetini bilerek ve riski kabullenerek acacaktir. Yasak yiyen arkadas tuttu yeni baslik acti icinde yari dogru yari yanlis bilgilerle(geohot'un hackine gizli update) kimseye konsolunuzu acmayin diye, kimsenin konsolunu actigi yok, gittim sordum varmi kaynagin gizli update bilgisi icin, iyiki sordum art niyetli oldum, ego sahibi oldum, sebep insanlari konsolunu acmaya yonlendiriyormusum... herkes benim kadar zengin degilmis. Bunlar profesyonel bir uslup degil, kimsenin karsisindaki insani bu sekilde tohmet altinda birakma hakki yok hele cirkin tabirlerle nitelendirmeye hic hakki yok. Ben ne videoyu koydum nede tek bir yazimda birine gidipte konsolunu ac dedim. Neyse bu tartismanin devaminda yine yasak yiyen arkadas basladi benim sayemde insanlar konsolunu acmadi, ben herkesi bu kara gunde kurtardim tarzi bir prim yapma, kendi turkusunu calip oynama durumu. Fanatikligin sinirlari vardir, foruma yaptigi katkisina bir lafim yok, ama kisi 2 tane dogru bilgi verip akabinde asilsiz bilgileride dogruymus gibi yazmaya basliyorsa, veya hayali durumlardan prim yapiyorsa bunlar bence fanatikligin sinirlarini asan seyler ve profesyonel degil acemice hareketler oluyor.

    NextGenCeo senin 6 senelik arkadasin ozunde iyi temiz bir insan'dir mutlaka ancak gel gorki fanatiklik belli bir cizgiyi asinca isler degisiyor demekki, kisiler yanlislarini gorup onlari torpuleyebilmeli yok yapamiyorsa bence verilen yasak yerindedir.

    Yazdiklarimdan oturu ne kimse bana cephe alsin dilerim nede kimseye karsi cephe alindigim dusunulmesin, @NextGenCeo yazini gorunce bende gorusumu belirtmeden gecmek istemedim. Tesekkurler




  • @SPYdir +1
  • valla dün gece 40 dk boyunca savunduk tüm istasyonlarımızı baya iyi takım oluşmuş şansa
  • 2 saate yakin suredir ChnGT/Gts ile oynuyorduk.O gece haritasinda(Nelson Bay) savunma yaparken butun takim medicti.Olen yoktu takimda.Oyunun sonunda yaptigim puan 3400du.Kill sayim 11 olmasina ragmen.35-40 arasi revive,rahat 1000 puanlik da heal yaptim.Muthis eglenceli bir oyundu.
  • arkadaşlar atma olayı net bağlantısından da oluyor.dün bağlantı koptu geldim baktım modemde dsl sinyali gitmişti.
  • öğlen 5-6 kere oynadım hiç oyundan atma takılma lag falan olmadı düzeldimi acaba
  • Beni de listeye eklerseniz sevinirim.

    PSN: indiffer
    Sınıf: Engineer / Medic
    Headset: Var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Toruk Macto

    2 saate yakin suredir ChnGT/Gts ile oynuyorduk.O gece haritasinda(Nelson Bay) savunma yaparken butun takim medicti.Olen yoktu takimda.Oyunun sonunda yaptigim puan 3400du.Kill sayim 11 olmasina ragmen.35-40 arasi revive,rahat 1000 puanlik da heal yaptim.Muthis eglenceli bir oyundu.


    Dokturlukta para çok
  • Kill: 1111






  • games:31
    ratio 0,99



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LilxE07 -- 11 Mart 2010; 18:05:35 >
  • Bu BC2 Signatures ları imzamıza ekleyebiliyor myuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkSleep__

    Bu BC2 Signatures ları imzamıza ekleyebiliyor myuz?


    100x100 olmak zorunda imzalar.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.