Şimdi Ara

Beyler yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler gerçekten çok kafam karışık.İstanbul'da yaşıyorum ve gaziantepliyim ama gaziantep'e hiç gitmedim.Bu sene başımdan bir sürü abuk sabuk olay geçti ve sınavda pek istediğim gibi geçmedi.İstanbul çevresinde bir sürü üniversitenin makine mühendisliğini kazanıyordum özellikle sakarya üniversitesini çok istiyordum ama ikinci öğretimi tutturmam beni ondan vazgeçirdi.Bende gaziantep üniversitesini araştırmaya başladım gerçekten kaliteli bir mühendislik eğitimi verdiklerini gördüm ve bir kaç mezununu buldum ve gerçekten hatrı sayılır firmalarda önemli yerlerde çalışıyorlardı.Bende onların gazıyla yazım ve burası tuttu.Ancak lise arkadaşlarımın çoğu özel üniversiteyi kazandı (bizim maddi durumumuz pek iyi olmadığı için ben pek özel üniversiteleri tercih etmedim) ve doğuda bir üniversiteye gitmem ile ilgili abuk sabuk yorumlarda bulundular.bu benim moralimi bozdu biraz birde bu son yaşanan terör olaylarından sonra iyice gözüm korkmaya başladı sizce gitmelimiyim yoksa bir sene daha mı hazırlanmalıyım lütfen görüşlerinizi bildirin







  • Lütfen beyler bir fikrinizi paylaşın lütfen
  • bence gözün korkmasın insanların söylediklerini bu kadar önemsememelisin ki sonuçta sen hakkınla güzel bi mühendislik dalını kazanmışsın onlarsa baba parasıyla gittikleri okullarıyla hava atıyolar çünkü içleri hava dolu bomboş insanlar.son yaşanan bu olaylar gerçekten üzücü ve iğrenç ve ülkemizin malesef her yanında bu olaylar keşke yaşanmasa ama yaşanıyor ki istanbul da buna dahil. başına her an heryerde bişey gelebilir allah korusun ama sadece gaziantepte değil.bunun yanında gaziantep çok güzel bi şehir tarihi yemekleri harika maddi imkanlarınla da böyle bi şehirde çok da zorlanmazsın. nacizane benim fikirlerim bunlar..
  • Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten çok sağolasın.
  • antep de okuyan arkadaşlarım var gerçekten doğunun en iyi şehrine gidiyorsun doğu falan filan diye bozma moralini antebin ne kadar modern olduğunu ve şehrin ne kadar güzel olup iyi bir üniversiteye sahip olduğunu o zaman göreceksin. bence moralini bozma şu sıralar zaten herkes hayatında yeni bir başlangıç yapıyor her an her şeye panikleyebiliyorsunuz o yüzden bu tarz şeylere takılma,eğer okumak istediğin bölümse düşünmeden git derim.
  • Çok teşekkür ederim vallahi içimi rahatlattınız
  • Ya bence insanları hiç dinleme. Sonuçta sen okuyacaksın bu bölümü. Özel üniversiteyi herkes kazanır, marifet olan bir devlet üniversitesini kazanmaktır. Bence git aslanlar gibi okulunu bitir orada. Zira artık yeni bir hayatın olacak. Belki onlarla görüşmeyeceksin bile. Şunu da bilmelisin ki onlar senin gerçek arkadaşların olsalardı sana bu tip yorumlarda bulunmayacaklardı zaten. Başarılar.
  • Hepinize çok teşekkürler hala tereddütlerim var ama biraz olsun içimi rahatlattınız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.