Şimdi Ara

Özel ders mi dershane mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar.

    Şuan özel ders alıyorum.Haftada 1.5-2 saat kadar.Sizce dershaneye geçmeli miyim? Fiyatları ve ders saatleri nasıldır? Bazı kişiler dershaneleri çok överken bazıları da gereksiz vs diyor.



  • 1 saatte ozel ders ogretmeni sana ne kadar sey anlatabilir ki? O sure sonunda o konu bitmeli haftaya ayni surede baska konu anlatmasI gerek.

    Ayrica dershanenin sagladigi ders calisma atmosferini ozel derste yakalayabilir misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de aynı yere çıkıyor amma velakin kullanmasını bilirsen. Sen bildiğin yeterince öğrendiğin konuyu dershaneye gidip bir daha dinlersen bu vakit kaybı olur.



    Aynı şekilde özel dersde de bu geçerli. Üstelik bu iki yöntemde de hocalar çok önemli. Dershanenin mesafesi önemli.



    ben dershaneye gidiyorum 11 im şuan 12 de de gideceğim. Ama işime yarayan derse gidiyorum. Gerisi zaman kaybı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerize D kullanıcısına yanıt
    Hocam haftada kaç gün,kaç saat ve fiyatı ne hangi dershane bilgi verebilir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershanenin şehrine göre markasına göre fiyatı ve ders verme şekli değişiyor. Ben küçük bir ilde yaşıyorum burdaki dershanelerin fiyatı 5000.

    Ama Antalya eskişehir gibi yerlerde 7000 i buluyor. Duyduklarım böyle.

    Haftada kaç gün olacağını dershane ayarlıyor. Ama genel olarak 4 gün ve civarı oluyor. Ders sayısı olarak da şu an 13 ders görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.sınıftayım.Konuştuğum dershaneler haftalık 24 saat ders, yıllık 16bin-8bin arası fiyat söylemişlerdi. Şuan dershaneye giden arkadaşlarda yaklaşık 10bin civarına gidiyor. (Bursa)

    Ben kendi seviyemi bildiğim için okul kursunu tercih ettim. Haftada 24 saat ve okuldaki hocalar zaten piyasadaki hocalardan fazlasıyla iyi olduğu için pişman olmadım, fiyat olarakta sadece kitap için ücret ödedik, gerisi ücretsiz.

    Özel ders - dershane ayrımı bana göre konuları biliyorsan, altyapın sağlamsa dershaneye gerek duymadan evde/kütüphanede çalışabilirsin. Eksik konularını da özel ders ile halledersin. Ama evde çalışamam, eksik konularım çok fazla gibi durumun varsa dershane daha mantıklı. Eğer mezun değilsen, okulunda iyiyse kursları da düşünebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendin çalıs fizikte umut öncül veya karaagac dinle matta sadece KERİM HOCA yeterli olur
  • Haftada 1-2 kere olan özel dersi ben verimli bulmuyorum. Dershane çok daha iyi. 2 yıldır temel lisedeyim ve aşırı memnunum şubemden eğer mezuna kalırsamda kendi okulumun önceden gittiğim dershanesine gideceğim. Ha ama temelin iyidir, sadece yapamadığın soruları ve birkaç eksik konuyu tamamlatacaksındır o zaman özel ders daha mantıklı olur.
  • Hocam bana kalırsa ikisine de vereceğin para ziyan kendin çalış emin ol daha iyi dershaneye giden tüm arkadaşlarım bana imrenirdi çalışma stilini olustur ve çalış sadece soru soracak yer bulmalısın onu da etüt merkezleriyle ya da dershanelerle anlaşarak yapabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefe bagli ben hedefi cok yuksek olup dersaneye veya okula bagli kalan gormedim. Kendim de yararlanacagim sekilde kullaniyorum ygsm fena degil diye istedigim saatte istedigim kadar birebir aliyorum ygs sonrasi zaten saldi herkes dersane daha bos okuyor soru cozumlerinde gidiyorum soru cozduruyorum. Hocalarla fikir alisverisi de iyi oluyor. Obun disinda derslere girmeye kalksam benim biyoloji haric neredeyse bitti gibi bu hafta sonu iyice bitiricem. Onlar daha haziran basi gibi bitirir. Yararlanmayi bilirsen guzel ama ortam falan bence eksi kendin daha guzel calisirsin. Dersanelerde cok karisik oluyo ogrenci tipi sana uymayabilir. Ama eger cok calisma duzeni olmayan biriysen git derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.