Şimdi Ara

Beyler arşiv yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bilgisayarımda 1TB hafıza var yeterli olur diye düşünüyorum şimdilik fairy tail bleach naruto izliyorum ve indirip izlemek istiyorum fakat indiricek yer bulamadım tek tek değilde 50 bölüm 50 bölüm gibi indirmek isterim var mı bildiğiniz güvenilir bir site.



  • Anime arşivi için en güzel torrent sitesi bakabt.
  • Üye olmam gerekiyor sanırım nyaa'dan indirmeye çalışıyorum 100 KB bile olmuyor çok sorun çıkıyor şuan 251-300 bölümlerini zamundadan indirdim ama geri kalanı hep teker teker bakabt bi bakayım ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delton

    Anime arşivi için en güzel torrent sitesi bakabt.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • animelegancenin ftp adres var oradan 100le çekersin:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awesome99

    Üye olmam gerekiyor sanırım nyaa'dan indirmeye çalışıyorum 100 KB bile olmuyor çok sorun çıkıyor şuan 251-300 bölümlerini zamundadan indirdim ama geri kalanı hep teker teker bakabt bi bakayım ben.

    seeder sayısına göre torrent arasan problem çıkacağını sanmıyorum
  • arşiv yapacaksan seçici olmalısın, benim gibi her animeyi arşivine koymamalısın , seçtiğin videolar dvd-rip, ya da blueray-rip olmasına dikkat et yoksa benim gibi 1 tb harddisk 400 dvdli bir arşivin olur
  • Bende arşiv yapıyorum HD olduğu için 1tb lik veya 2tb lik hdd bana yetmez DVD ye atıyorum bende.

    HDD bi bozulsa toz olur herşey

    Deniz@

    Prensiplerimiz aynı

    Pc nin bi çekmecesi sırf DVD dolu hepsi de 720p eski seriler ise DVDrip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madao -- 28 Ağustos 2012; 10:55:19 >
  • eğer ingilizce alt yazıkı arıyorsan, bir süredir, aşağıdaki siteyi kullanıyorum ve şimdilik bir sorun yaşamadım.

    http://www.animetake.com/

    türkçe altyazılı içinse, soutensub'ı tercih ediyorum. ama şu sıralar bazı animeler de işi yavaştan alıyorlar.

    http://soutensubs.com/

    sana tavsiyem, gelecek için 1-2 tb'lık harici harddisk bütçesini hazır etmelisin.




  • hiç bulaşma ben bir ara arşiv yapmaya başladım kafayı sıyıracaktım. Hatta 115 gb one piece ve 85 gb lık bleach arşivim vardı. izlemeden sildim. en iyisi netten izlemek
  • Ben izleme sitelerinden indiriyorum.İnternet download manager var.Video yu izlerken kenarda o bana link veriyor.Bende ordan indiriyorum ve izliyorum.Şuan Naruto , Bleach ve One piece arşivim var.Gittikçe arttırıyorum anime çeşidimi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cazador1453

    Ben izleme sitelerinden indiriyorum.İnternet download manager var.Video yu izlerken kenarda o bana link veriyor.Bende ordan indiriyorum ve izliyorum.Şuan Naruto , Bleach ve One piece arşivim var.Gittikçe arttırıyorum anime çeşidimi :)


    quote:

    Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

    hiç bulaşma ben bir ara arşiv yapmaya başladım kafayı sıyıracaktım. Hatta 115 gb one piece ve 85 gb lık bleach arşivim vardı. izlemeden sildim. en iyisi netten izlemek



    Bana göre online anime izleme sitelerindeki video kalitesi vasat seviyede.Eğer internetiniz kotasızsa torrent olarak indirmenizi tavsiye ederim.(ingilizceniz yoksa sorun olabilir.)
    Bir deneyin bence bluray ve 720p arasındaki fark bile çok fazla geliyor bir süre sonra 720px ve bluray'den kalitesizini izleyemiyorsunuz.




  • Ben de bir aralar niyetlendim arşiv yapmaya fakat bir noktadan sonra zor gelmeye başladı. En iyisi indir - izle - sil üçlüsü.
  • Benim dediğimi yapsan rahat olur.Türkçe altyazılı olanlar biraz daha kalitesiz ama.
  • Abi online izlemek istiyorum siteden fakat donuyo ediyor bin tane reklam kalite çok kötü falan sorun oluyor
  • İngilizce sorun olmaz diyorsan nyaa torrent de sağlamdır. Aslında bakarsan sorun olmaz divxplanet gayet güzel şekilde anime çevirisi de yapıyor. Özellikle yeni animeleri 1080p ile gayet güzel şekilde bulabilirsin oralarda. Tabi OST'ler, openingler varsa real 3d(Death Note'unki mesela) ve normal filmlerini bulabilirsin orada.
  • Türkçe fansub olarak:

    www.anisekai.com ,www.soutensubs.com ,www.animeou.net

    Raw veya En-Translated anime indirip türkçe sub ile izlemek istiyorsan:

    baka-bt




  • Arkadaşlar ayrı konu açmamak için buraya yazıyorum

    Ben de arşiv yapmak istiyorum ama türkçe alt yazılı torentten indirip alt yazıyı başka yerden bulabilir miyim? Bir de dvd ye yüklesem 4gb a kaç tane video yüklenir 720p olarak
  • divxplanet ten altyazılara ulasabılırsın ama bi cok altyazı sitesi belli başlı animelerin altyazılarını ceviryorlar onlarda cok gec ceviri oluyor.Benim tavsiyem hooky90 arkadasımızın dediyi sitelerden fansub indirmen 500 gb ye yakın anime arsivim var(4 büyük yok cok yer kaplıo ) hepsni de fansub sitelerinden indirdim.FileFactorty Cokie sini ögren idm veya jdownload gibi bi program kur cok kolay indirme yaparsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenpachii

    divxplanet ten altyazılara ulasabılırsın ama bi cok altyazı sitesi belli başlı animelerin altyazılarını ceviryorlar onlarda cok gec ceviri oluyor.Benim tavsiyem hooky90 arkadasımızın dediyi sitelerden fansub indirmen 500 gb ye yakın anime arsivim var(4 büyük yok cok yer kaplıo ) hepsni de fansub sitelerinden indirdim.FileFactorty Cokie sini ögren idm veya jdownload gibi bi program kur cok kolay indirme yaparsın.

    FİLEFACTORTY cokie ne? Jdownload ne? :D o siteler türkçe alt yazılı olarak mı indiriyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.