Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.635
Cevap
89
Favori
166.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5x09


    Müthiş bir bölümdü müthiş. Son 10-15 dakikayı diken üstünde izledim resmen. Öyle bir havaya soktular ki bizi Kim'e bir şey olacak diye o an ödüm koptu. Uzun süredir bu kadar gerilmemiştim herhangi bir şeye. Muazzam bir sahneydi.
  • PaNoZ kullanıcısına yanıt
    Ozark'a bir bakın derim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

    Ozark'a bir bakın derim hocam.
    Sağlam diziye benziyor hocam teşekkürler tuttum
  • Better Call Saul'un son bölümü ile birlikte Breaking Bad'den daha iyi bir dizi olduğunu söylesem linç yer miyim acaba? Gelecekte ne olduğunu ve nerelere geleceğini bildiğimiz bir karakterin hikayesini izlerken bu kadar gerilmek çok ilginç geliyor. Muhteşem bir dizi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 17 Nisan 2020; 14:20:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chris Traeger kullanıcısına yanıt
    Breaking Bad'i de çok sevip ortadaki işe büyük saygı duyan biri olarak aynı fikirdeyim. Better Call Saul, Vince Gilligan'ın ustalık eseri oldu diyebiliriz bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BCS ilk sezonundan itibaren BB'den çok daha iyiydi zaten. Breaking Bad'de benim göremediğim ancak kitlelerin görebildiği şeyi görmeyi çok isterdim. Karakter gelişimi adı altında henüz beşinci veya altıncı bölümde kafasını kazıtıp Tuco'nun mekanını patlatan ve yaptığı onca onun bunun çocukluğuna rağmen her nedense adamlığın kitabını yazdığı iddia edilen bir kimya öğretmenini ben ciddiye alamıyorum. Beş para etmez evlat olsa sevilmez 70 iqlu bir keşi ben ciddiye alamıyorum. Bir yığın karikatürize tipin bir araya geldiği, gerçekçi bir dizide ikinci sezonu göremeyecek tiplerin son ana kadar giderek yükselişini anlatan o hikayeyi ben ciddiye alamıyorum. Şu diziyi izlerken pisi pisine harcanan Mike için üzülmeyi bir kenara bırakın, hala daha Walter reisimiz ulu haşmetbebaplarının gölgesi düşse yeter diye ortalarda dolanan tiplerin mevcut olduğunu görmek, Skyler gibi yazılmış en başarılı kadın karakterlerden birini fahişe olarak yaftalayan cam yüzeyi gibi pürüzsüz izleyici kitlesinin varlığını bilmek bir kenara, yine de BB kitlesi tarafından bile izlemeye değer bulunmayan - evet bu dizi leş ve siz haklısnız bu dizide Jesse abem yok lütfen ötede oynayınız - bu dizinin görece daha küçük ancak çok daha nitelikli, ne izlediğini, neden izlediğini bilen bir kitlece sevilip sayıldığını gördükçe de mutlu olmaktan kendimi alıkoyamıyorum.




  • Son kısımda o kadar gerildim ki dudağımı ısıra ısıra kanatmışım. allah cezanızı versin. bu kadar gerçekçi dizi mi yapılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 17 Nisan 2020; 18:53:4 >
  • kim'in çatışmayı bildiği halde jimmyi'i o derece koruması ve de göstediği tepkiyle aralarındaki düğümün çözüldüğünü gördük bence bu bölümde
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Kısmen haklısınız ama biraz fazla hatta aşırı gömmüşsünüz yahu. Bilmeyen de Breaking Bad'i kurtlar vadisi sanır.
  • Kim Abi kim kadın efsane böyle hatunun olsun sırtın yere gelmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    BCS ilk sezonundan itibaren BB'den çok daha iyiydi zaten. Breaking Bad'de benim göremediğim ancak kitlelerin görebildiği şeyi görmeyi çok isterdim. Karakter gelişimi adı altında henüz beşinci veya altıncı bölümde kafasını kazıtıp Tuco'nun mekanını patlatan ve yaptığı onca onun bunun çocukluğuna rağmen her nedense adamlığın kitabını yazdığı iddia edilen bir kimya öğretmenini ben ciddiye alamıyorum. Beş para etmez evlat olsa sevilmez 70 iqlu bir keşi ben ciddiye alamıyorum. Bir yığın karikatürize tipin bir araya geldiği, gerçekçi bir dizide ikinci sezonu göremeyecek tiplerin son ana kadar giderek yükselişini anlatan o hikayeyi ben ciddiye alamıyorum. Şu diziyi izlerken pisi pisine harcanan Mike için üzülmeyi bir kenara bırakın, hala daha Walter reisimiz ulu haşmetbebaplarının gölgesi düşse yeter diye ortalarda dolanan tiplerin mevcut olduğunu görmek, Skyler gibi yazılmış en başarılı kadın karakterlerden birini fahişe olarak yaftalayan cam yüzeyi gibi pürüzsüz izleyici kitlesinin varlığını bilmek bir kenara, yine de BB kitlesi tarafından bile izlemeye değer bulunmayan - evet bu dizi leş ve siz haklısnız bu dizide Jesse abem yok lütfen ötede oynayınız - bu dizinin görece daha küçük ancak çok daha nitelikli, ne izlediğini, neden izlediğini bilen bir kitlece sevilip sayıldığını gördükçe de mutlu olmaktan kendimi alıkoyamıyorum.
    Bu dizi BB'nin öncesini anlatan bir dizi, diziden ayrı yorumlamak bence pek mantığa yatkın değil.

    BCS net olarak BB ile özdeş devam dizisidir. BB'yi beğenmediyseniz 5 sezonu izlemeniz baya zor olmuştur heralde.




  • 5x8 ve 5x9 ardı ardına izledim ve sabırsızlıkla final bölümünü bekliyorum. dizi top noktasına gelmiştir. inanılmaz çekimler, müzikler karakter gelişimleri ve oyunculuklar... hatta sanırım izlediğim tüm dizilerin en keyif aldıklarımdı diyebilirim. uzun zamandır bir diziye bu kadar bağlanmamıştım. resmen bir başyapıt
  • Bu güzel sezona daha iyi bir final beklerdim açıkçası.


    Lalo'nun ilk tetikçiyi görünce ölmeyeceği kesinleşti gibi bir şey oldu. Oraya kadar gerilim güzel gelmişti ama sonrası parodiye döndü benim için.
  • 5x10


    Bu sezon genel olarak çok iyiydi ve güzel bir sezon finali oldu. Lalo'nun tünelden çıkıp eve gelip adamları vurması çok iyiydi. Nacho ne yapacak acaba sonraki sezon. Kim ile jimmy'nin uyumu çok iyi. Kim goodman oldu resmen .Hatta jimmy'den beter oldu. Jimmy'nin suratındaki şaşkınlık ve korku... Breaking Bad zamanında kim hapiste falandır belki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 21 Nisan 2020; 11:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final günü bari erken koy şu altyazıyı netflix
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Büyük bir rezillik ortaya koydular sezon boyunca. Tebrik etmek gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti mi şimdi sezon finali mi oldu ne ara bitti :((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrına birisi çevirmiş.
    https://turkcealtyazi.org/sub/756678/better-call-saul1.html

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5x9 u şimdi izledim ve duygularımı tarif edecek kelimeleri seçemiyorum resmen.


    her halükarda yaşayacağını bildiğimiz bi adamın hikayesini nasıl bu kadar mükemmel aktarabilirler aklım almıyor. En çok kafama takılan kısım kim wexler a ne olacağı. Ne oldu da saul ile koptular çok merak ediyorum.


    Son 10 dakikayı iki büklüm izledim, uzun zamandır bu kadar gerilmemiştim. Vince gilligan çok büyük ustasın abim, saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir sezondu. 10/10 kesinlikle. Her şey bir kenara Kim karakterini böylesi bir gelişim/değişime uğratmak, takdire şayan. Bana göre yayındaki en iyi dizi.

    Nacho'nun başı fena dertte.

    Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 21 Nisan 2020; 16:8:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.