Şimdi Ara

Bethesda: Şimdiye kadarki en büyük Starfield güncellemesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bethesda: Şimdiye kadarki en büyük Starfield güncellemesi geliyor
    Bethesda, bir dizi grafik ayarı dahil 100’ün üzerinde düzeltme ve iyileştirmeyle şimdiye kadarki en büyük Starfield güncellemesini yakında sunacak. 2024’ün ilk yaması 17 Ocak’ta beta olarak yayınlanacak, iki hafta sonra da tüm oyunculara gelecek.



    Ayrıca Bkz.Uzay filmi izlemek isteyenlere en iyi uzay filmleri (2024)



    Yüzlerce hata düzeltmesi ve grafik iyileştirmesi



    Bethesda, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada yama sürüm notlarını detaylı olarak paylaşmamakla birlikte önemli değişikliklerden bazılarına değindi.



    Yeni güncelleme, görevlere yönelik çok sayıda düzeltme içeriyor. Yama, ayrıca kararlılık iyileştirmeleri ve dokular, ışıklandırma, gölgeler dahil çok sayıda grafik iyileştirmesi vadediyor. Hatta aydınlatma ve gölge iyileştirmelerini gösteren ekran görüntüleri paylaşıldı. Güneş kursu, gezegen halkası gölgeleri, Outpost’a geri dönüldüğünde yeniden ortaya çıkan nesneler, gemileri takip eden asteroitler için düzeltme dahil çeşitli hataların giderildiği bir güncelleme olacak.






    Starfield’in ilk büyük güncellemesi, Steam kullanıcıları için beta kanalı aracılığıyla 17 Ocak’ta yayınlanacak ve hangi hatalar düzeltildi, ne tür iyileştirmeler yapıldı, daha detaylı bilgi alacağız. Güncelleme, iki hafta sonra Xbox, PC ve Game Pass’teki tüm oyunculara sunulacak. 2024’ün ilerleyen dönemlerinde de modlama desteği, FSR 3 ve XeSS gibi özellikler gelecek. Bethesda, ayrıca oyunun ilk hikaye DLC'si Shattered Space üzerinde çalışıyor.




    Kaynak:https://www.neowin.net/news/starfields-next-update-will-be-its-biggest-yet-with-over-100-fixes-and-improvements/







  • Gencolar bu oyunları tamamlayıp öyle mi çıkartsanız artık? Ya da erken erişim çıkarttık deyin de ona göre davranalım biz de. Şaka gibi bir şey oldu bu oyun firmaları da.

  • En iyisi star citizen oldu. Neler olduğunu nasıl olduğunu ne zaman olduğunu hep haftalık aylık raporlarla yayınladılar. Şu konu üzerinde bu sıra, o konu üzerinde şu sıra çalışacağız dediler ve iyi kötü oralara vardılar.

    Siz de beta testersiniz dediler buyrun girin. Hem girdik eğlendik hep buglar içinde yüzdük rage quitin tillahını yaşadık , bir saat sonra tekrar girdik yine çok eğlendik.

  • Artık bütün firmalar bunu yapmaya başladı. Bitmemiş oyunu piyasaya sür sonra güncellemelerle düzeltmeye çalış. Gerçi bu oyun motoruyla istedikleri kadar güncelleme yapsınlar çok bir şey değişmez

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Star citizen bambaşka bir evren.Hissettirdikleri çok başka

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fendur kullanıcısına yanıt

    Her oyununu "temelini atalım gerisini modcular halletsin" kafa yapısıyla çıkaran firmadan ne bekliyordu ki millet ? Skyrim bile çıktığı zaman eski kalıyordu bir çok yönden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeler bile beta geliyor ne kadar acizler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun efsane sosyal medya ve forumdalar "Efsane olmuş ya..." Yazılarını okuduğum zaman 3 yıllık gamepassimin bittiği zaman olacak...

  • Unreal 5 gibi bir motor dururken gittiler 20 yıllık motorla çalıştılar.

  • Ben hala oyunun amacının ne olduğunu anlamadım oyun ozurluyum kabul ama oyundan bir halt anlamadım gezegene gidiyorsun gezegende us basıyorsun bastığın üsten vazo kalem kitap top gıbı saçma şeyler alıyorsun ne halta yarayacak bunlar anlamadım vura vura gidilecek bir FPS değil sanırım.

  • bethasdanin en yeni rezilliği.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dll desteğide verseniz bu tip oyunlara.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Zaten oyun o bu yüzden acı çekiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.