Şimdi Ara

besin takviyeleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba; bitkisel besin takviyeleri kullanan veya hakkında bilgisi olan varya bilgilerini paylaşabilirmi özellikle spor yapanlara tavsiye edebileceğiniz ürün varmı.
    Teşekkürler.



  • Aynı başlık aynı soru : hangi spor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 3RS!N

    Aynı başlık aynı soru : hangi spor.

    merhaba aynı konuyu iki kez açmışım kusura bakmayın ayrıca gece çalıştığım için cevabım geç oldu spor olarak kick box yapıyorum ayrıca evde ağırlık çalışıyorum teşekkürler
  • Sağlıklı beslenin yeterli. Bu devirde zaten her şey kimyevi, bir de haplara boğulmanın anlamı yok bence. Eğer vucut çalışıyorsanız her gün Muz yemelisiniz. Kaslarınız için çok faydalı. Ayrıca düzenli protein et,balık,tavuk yemelisiniz. Zaten dengeli ve düzenli beslenirseniz hiç bir ilaca ihtiyacınız kalmaz.
  • teşekkürler orgeneral
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Orgeneral_

    Sağlıklı beslenin yeterli. Bu devirde zaten her şey kimyevi, bir de haplara boğulmanın anlamı yok bence. Eğer vucut çalışıyorsanız her gün Muz yemelisiniz. Kaslarınız için çok faydalı. Ayrıca düzenli protein et,balık,tavuk yemelisiniz. Zaten dengeli ve düzenli beslenirseniz hiç bir ilaca ihtiyacınız kalmaz.


    Bahsettiği kimyasal ilaç değil sentetik ek beslenme ürünlerdir ve yediğin içtiğin gıdalardan doğal yollarla üretilir. Muz sadece antrenmandan çıkarken tüketilir ki kana çabuk karışan basit şekerden oluştuğu için üzüm suyu gibi %50si glikojen bir nimet dururken spor yapan birinin muzu aklından bile geçirmesine gerek yok , antrenman öncesi tüketmek kan şekerinde oynama yapacağından performansı düşürür fruktoz olduğundan glikojene dönüşmez ve kaslar tarafından kullanılmaz bu yüzden ya yarım saat içinde aldığın enerjiyi kullanması gerekir yoksa yağ olarak depolanır. Lütfen bir konu hakkında bilginiz olmadan atıp tutmayın.
    quote:


    merhaba aynı konuyu iki kez açmışım kusura bakmayın ayrıca gece çalıştığım için cevabım geç oldu spor olarak kick box yapıyorum ayrıca evde ağırlık çalışıyorum teşekkürler


    Evde yapılan ağırlık çalışması gerekli ekipmanlar yoksa bir işe yaramaz ki olduğunu da sanmıyorum o yüzden protein tozu gibi ürünlere masraf etmene gerek yok 4 öğün düzenli beslen yeter. ikincisi bitkisel demişsin ağrılık çalışan biri için bitkisel proteinin bir yararı yoktur düşük kaliteli amino asit içerir o yüzen kalitesi yüksek hayvansal protein ürünlerine yönelmek gerekir. kickbox antrenmanı sonrası yarım litre üzüm suyu işini görür.




  • 3RS!N ilgin için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.