Şimdi Ara

BEŞİKTAŞLILARIN UNUTAMADIKLARI HATIRALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK UNUTAMADIĞINIZ HATIRALAR VARSA ANLATIN. MESALA BENİM ACIDIR AMA AJAX 'TAN İNÖNÜDE 4 YEDİĞİMİZ VE DE HER GOLDEN SONRA HOLLANDALI TARAFTARLARIN-OOOO LİTMANENNN- DİYE TEZAHURAT ETTİKLERİ MAÇ.
    KOSİCE- BEŞİKTAŞ MAÇINDA ÇARŞI 'NIN AKILLARA ZİYAN MÜTHİŞ GÖSTERİSİNİ AĞZI AÇIK SEYREDEN VE SANKİ BREH BREH BİZ KESİN BU TAKIMA ELENDİK ABİ DER GİBİ BAKAN RAKİP ATRENÖRÜN YAKIN ÇEKİM GÖRÜNTÜSÜ
    VE SON OLARAK 100 YILDAKİ ŞAMPİYONLUĞU GETİREN BJK-GS MAÇINDA SERGENİN GOLÜNDEN SONRA ÇILDIRAN BİR TARAFTARIN SEVİNÇTEN SONUNUP BEYAZ SLİP KİLOTLA KALE ARKASI TİRÜBÜNLERİNDE HALAY ÇEKMESİ



  • quote:

    Orjinalden alıntı: silverwolf*

    ARKADAŞLAR BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK UNUTAMADIĞINIZ HATIRALAR VARSA ANLATIN. MESALA BENİM ACIDIR AMA AJAX 'TAN İNÖNÜDE 4 YEDİĞİMİZ VE DE HER GOLDEN SONRA HOLLANDALI TARAFTARLARIN-OOOO LİTMANENNN- DİYE TEZAHURAT ETTİKLERİ MAÇ.
    KOSİCE- BEŞİKTAŞ MAÇINDA ÇARŞI 'NIN AKILLARA ZİYAN MÜTHİŞ GÖSTERİSİNİ AĞZI AÇIK SEYREDEN VE SANKİ BREH BREH BİZ KESİN BU TAKIMA ELENDİK ABİ DER GİBİ BAKAN RAKİP ATRENÖRÜN YAKIN ÇEKİM GÖRÜNTÜSÜ
    VE SON OLARAK 100 YILDAKİ ŞAMPİYONLUĞU GETİREN BJK-GS MAÇINDA SERGENİN GOLÜNDEN SONRA ÇILDIRAN BİR TARAFTARIN SEVİNÇTEN SONUNUP BEYAZ SLİP KİLOTLA KALE ARKASI TİRÜBÜNLERİNDE HALAY ÇEKMESİ


    harbiden de Beşiktaşlı Olmak Ayrıcalıktır...

    bende noumanın elini donuna soktuğu zamanı chelsea yı 2-0 yendiğimiz macı sergenin golünü

    Şifo mehmet,İlhan Mansız,Nouma,Amokachi,Cordoba,Nihat,2003 yılını hiç unutmadım unutmamda




  • İzmir'deyiz babama yalvarıyorum: "Hafta sonu Gs maçı var İstanbul'a gidelim 100. yıl şampiyonluğunu kapalıdan izleyelim." diye. Babam meğerse ben söylemeden benim teyze oğluyla organizasyon yapıp kapalıya 3 tane bilet aldırmış abana söylemiyor. "Bakarız" falan diyor. Neyse 23 Mayıs gecesi eve geldi "Bavulunu hazırla gidiyoruz." dedi.

    İstanbul'a geldik. Geldiğimiz gece yanlış hatırlamıyorsam Sertab Eurovision birincisi oldu. Ertesi gün maç var. Neyse biz girdik stada saat 12:30'da maç 19:00'da. Tezahürat bağırış çağırış kıyamet kopuyor.

    Maç başladı. Canavar gibi oynuyoruz. Pancu vurdu direkten döndü , İlhan vurdu dışarı gitti. Babam döndü teyze oğluna diyor ki "Buraya getirdin bir de yenilirsek ben sana gösteririm." diyor.

    2.yarı oldu. ben Koltuğun üstüne çıktım tam aşağımda birisi var bir de kolruğun yaslanmak için yapılan kıvrımına benim yaşlarımda bir çocuk çıkmış benim ozumlarıma tutunarak maç izliyor. Tam o sırada Ümit Karan çok net bir pozisyonu kaçırdı hemen arkasından Tayfur vurdu direkten döndü.

    Maç 0-0 biter şampiyonuz derken , Yasin rövaşatayla topu çevirdi , Ahmet Dursun aşırdı bir baktık Sergen - Bülent karşı karşıya arkadan adını vermek istemediğim bir şahıs bindirme yapıyor. Sergen onla verkaça girdi , topla bir buluştu , ondan sonra üstümdeki çocuk "Gooooolll" diye bir atladı ( Tahminimce stadda ilk gol diye bağıran odur.) ondan sonra gözümü bir açtım hemen tellerin oradayım. Babamda benimle. "Baba gel atlayalım Sergen'in formasını alalım." dedim. Enseden yakaladı "2 saat sonra otobüs kalkıyor" dedi.

    Anam biz bir gittik otobüs kaçmış. Neyse telefon ettirdiler otobüsü durdurdular bizi başka bir araçla oraya götürdüler. Otobüse bir bindik herkes bizi alkışlıyor bir sürü Beşiktaşlı var. Hemen oturduk yerimize maçı tartışmaya başladık. Ne güzel gündü ya.




  • @com güzel hatıra olmuş valla
  • Kanka 100 kiloluk bir cüsse gözünün önünde 100. yılda şampiyonluk golü atıyor. Güzel olmaz mı be.
  • Beyler Anıları anlatmak için yapılmış bir topicte kavga çıkarmayın. Ayıptır yahu. İstemediğiniz mesajları görmezden gelin. Horozlar bile kavgaya direk dalmıyor.
  • Neyse ben hatıralarımı yazmayım şimdi
    gelir birileri tahrik olur yine
  • quote:

    Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

    Neyse ben hatıralarımı yazmayım şimdi
    gelir birileri tahrik olur yine


    aa olurmu korayın golü ve izmir hatırası söylenmezmi 100 galibiyete bedel bunlar
  • ben de gecen seneki fener kupa maci bileti icin 2 gun d&r'in onunde bekledim. yine alamiyordum. oen bir yere kaynak yaptim. hatta kavga falan da cikti.ama deydi dogrusu mukemmel bir macti.
  • takoz recep in malmo macında ucarak kendi kalesine attığı gol en unutulmazı olsa gerek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kadircan

    takoz recep in malmo macında ucarak kendi kalesine attığı gol en unutulmazı olsa gerek




  • şifonun ajaxa attığı golden sonraki spikerin bağırışını unutamıorum

    gs nin 8 attığını öğrendikten sonraki ağlayışımı,

    ts ye 7 atışımızı,

    off offf
  • ts ye 5 atışımızı göztepeye 7 atışımızı

    ve valencia maçında serdarın golünde spikerin bağışını unutmak çok zor
  • Beşiktaşlı değilim ama güzel bir hatıram var;
    Ankara'da cumhurbaşkanlığı kupası final maçı vardı.okuldan mı yoksa kurstan kaçıp gittim hatırlamıyorum.o dönem Hiddink le anlaşmıştık ama takımın başında değildi.
    Beşiktaşı bir türlü yenemiyoruz o zaman.(şimdi de pek farklı değil ama neyse)
    maça fırtına gibi başlıyoruz ve ilk yarı 3-0 öndeyiz.ikinci yarı sahaya acaip bir takım çıktı valla.BJK nın efsane kadrosu var o zaman(siz daha iyi bilirsiniz) müthiş top oynadılar.sonlara doğru Metin bir kafa golü daha attı maç 3-2 oldu.ölüp ölüp dirilmiştim.ama kazanmıştık.
    çok harika bir maçtı,futbola doymuştuk resmen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.