Şimdi Ara

Besiktaslı Burak Yılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burak Yılmazda kemik yumasaması tespit edilmiş.son attığı golü görünce iyi işler yapabilir demeye basladım ama insallah bu kemik yumusaması basına dert acmaz ve Türkiyeye ve Türk futboluna büyük katkıları olur



  • alla alla işallah ilerlemez de iyileşir ya çok iyi adam çünkü
  • quote:

    Kemik Yumuşaması

    Kategori:

    Belirtileri Tedavi

    Belirtileri

    Besinlerde, kalsiyum ya da D vitamini (kalsiferol) eksikliğidir. Bazı duramlarda kalsiyum kaybına yol açan böbrek ya da paratiroid hastalıklarından sonra belirir. Bu durumda, bu hastalıkların tedavisi gerekmektedir. Genellikle Doğuda gebe kadınlarda rastlanır. Kemiklerde, ileri derecede şekil bozukluğu oluşur. Özellikle, omurga ve iki kalça kemiğinin baskısıyla, leğen kemiği üçgenleşir. Bu şekil bozukluğu normal yoldan doğum olmasını engeller.

    Tedavi

    Bol nıiktarda, süt, tereyağı, peynir, yumurta ve karaciğer (özellikle balık karaciğeri) yenilmelidir. * Bir litre suyun içine bir avuç yabani gül meyvesi katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir. * İki avuç ince kıyılmış taze civanperçemi bir şişenin boğazına kadar doldurulur ve üzerine ağzına kadar saf ispirto eklenerek, ağzı sıkıca kapatıldıktan sonra şişe iki hafta boyunca güneş görebileceği veya sıcak bir yerde bekletilir. Gerektiğinde firiksiyon yapılarak kullanılır. * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı taze civanperçemi katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün birer çay fıncanı içilir. * Bir litre suyun içine bir avuç kuzukulağı katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün ikişer çorba kaşığı içilir. * Yarım çay fincanı kaynar suyun içine öğütülerek un haline getirilmiş olan yarım çay kaşığı boy otu tohumu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez aralıklarla yarımşar çay fincanı içilir. * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı yabani hindiba katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün birer çay fıncanı içilir. * Bir litre suyun içine bir avuç alıç meyvesi katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir. * Bir çay fıncanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı turp yaprağı katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir.


    tedavisi kolaymış..iyileşir gencoglan..daha 18 yaşında




  • süt içsin süt...
  • siz onu ANTALYASPORdayken görcektiniz...süper lige çıkmamızda çok büyük emeği vardır..çok severiz kendisini...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.