Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ'A ŞOK HABER! AVRUPA KUPALARINDAN 1 YIL MEN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BEŞİKTAŞ'A ŞOK HABER!
    UEFA'nın, Beşiktaş kulübünü mali konularla ilgili Disiplin Komitesi'ne sevk etmesi nedeniyle başkan Fikret Orman ve beraberindeki heyetin UEFA yetkilileriyle yaptığı toplantı sona erdi, siyah beyazlılara şok bir haber geldi..


    UEFA'nın, Beşiktaş kulübünü mali konularla ilgili Disiplin Komitesi'ne sevk etmesi nedeniyle başkan Fikret Orman ve beraberindeki heyetin UEFA yetkilileriyle yaptığı toplantı sona erdi.

    UEFA, siyah beyazlı kulübe Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men cezası verdi.

    UEFA'nın Beşiktaş'ın finansal durumundaki sıkıntıdan dolayı 1 yıl men cezası verdiği belirtildi.

    Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, siyah beyazlı takımın Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesini değerlendirdi.

    Kolot, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
    "Böyle bir ceza bekliyordum. Benim için bir sürpriz olmadı. Bu Fikret Orman'ın bir suçu değil. Tamamen bir önceki yönetimin başkanı olan Yıldırım Demirören'den kaynaklanmaktadır. Aslında yönetim, hemen radikal kararları alıp, bu fırsatı değerlendirmeli ve yeni bir çıkış planı aramalıdır. İlk kazma futbol takımına, daha sonra da inşallah İnönü'ye vurulur."

    BEŞİKTAŞ DİVAN KURULU BAŞKANI KARADENİZ: "İÇİM KAN AĞLIYOR"
    Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Siyah beyazlı takımın Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesini değerlendirdi.

    Karadeniz, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
    "Fevkalade üzüntülüyüm. Açıkçası böyle bir karar beklemiyordum. Şoktayım desem yeridir. Söylemek istemiyorum ama bundan böyle gelecek yönetimlerin mali tabloya dikkat etmesi konusunda fevkalade bir uyarıyı UEFA da verdi diye düşünüyorum. Ama içim kan ağlıyor."

    Avukat Levent Erdoğan ise, yaptığı açıklamada "İtiraz için CAS'a başvuracağız" dedi.

    Siyah-beyazlı takımın takımın yerine Avrupa'ya, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nu 2. sırada tamamlayan Eskişehirspor gidecek...

    Beşiktaş ile ilgili kararın açıklanmasının hemen ardından Beşiktaş hisseleri sert bir şekilde düştü. Hisseler yüzde 8.84 kayıpla 4.34 liraya geriledi.

    http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120530/besiktasa_sok_haber.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.