Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
156
Favori
1.310.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt

    Di Maria mı bitmiş 🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 


    🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Akillarinca milli takim euro2024 de derece yapacak yarifinale çıkacak bunlar o gazla tekrar kazanacak oysaki milli takim gruptan çıkamayıp 10 gune geri dönecek o zaman gorecezzzz bakacazzzz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 5 Mayıs 2024; 15:7:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Di maria, reus neden gelsin sana ? Avrupa konfederasyon şeysinde oynamak içinmi ? İkisine vereceğin yıllıkla 4 oyuncu alabilirsin.

    Ayrıca ne istediğine karar vermek lazım. Alman hoca gelsin yapılanalım deniliyor son durak futbolcular övülüyor.

    Adamlara lafım yok ama yapılanma olacaksa isim oyuncular bir sonraki senenin hikayesi.


    Gerçi son yapılan transferlerden bu yönetimin forum aksine şampiyon olmak için takım kuracağını düşünüyorum, yapılanma filan düşünmüyorlar bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Mayıs 2024; 15:29:29 >
  • Ciganito kullanıcısına yanıt

    Birşeyleri değiştirmeye geliyoruz deyip 36 yaşında Di Maria'ya kafiysen senin görüşün

  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Evet uyanan kitle var. Serdal Adalı'nın kongre salonundan topuklarına vurarak kaçmak yerinde anç'yi ibra etme fırsatını kullanmaması dolayısıyla ançden hiç bir farkı olmadığının gayet farkında. Neyse ki öyle bir yanlışa düşülmedi Adalı uzaktan izlemeye devam etsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar ben forumda sorun var sanıyordum bir kaç kişiye sordum yurt içi dışı onlar girebiliyordu ben de ip ban mı yedim acaba diye merak ediyorum çünkü evdeki Wi-Fi dan mobil internete çevirince girebildim. 403 hatası alıyorum ne olabilir acaba? @thecaliph

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiningeagles24

    Ne dedin hiç birşey anlamadım. Senin düşüncende olmayan diğerini destekleyecek diye kaide yok. Muhalif kesim sergen gelsin desede ben demiyorum mesela. Hiç yapmayacağım şey adalıyı desteklemek olurdu. Şimdi ne üzerine tartisiyorsak on küsur yıl öncede Adalı başkan olmasın diye tartıştık! Sen yanlış anlamişsin, yanlış yerdesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Mayıs 2024; 17:6:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

    abi iyi diyorsun haklılık payın da var ama dar açıdan bakıyorsun olaya. bu yaştaki bir oyuncu neden bize bir hedef için gelsin ki? ne proje ne yapılanma tek motivasyon kaynakları para.

    yönetimin böyle bir isim getirmesi hem yabancı hoca hem de diğer transferleri getirmek için reklam niteliği taşır. mesela reus gelmesi başka oyuncuları ikna etmede elini güçlendirir.

    di maria/reus gibi isimleri bu açıdan bakarak değerlendiriyorum ben.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    Browser değiştirip denedin mi? Bu günlerde google da tuhaf hatalar oluyor çünkü

  • Am@deus kullanıcısına yanıt

    Adalı ile Arat tan başka birileri de çıkar elbette ..sertancan ın Hürser abisini kastetmiyorum tabi ki &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı  Linç edilmeyeceksem, başıma bir şey gelmeyecekse &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı  benim aklım F.Orman da &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

    Zaten senle farklı birşey söylemiyoruz para için gelirler. Senin reklam yapabilmen için ürünün iyi olması lazım, bu beşiktaşın nesini reklam yapacaksın ?

    İlk iş iskelet oluşturup şablon çıkarırsın sonra kaymağını, çileğini nesini koyarsan koy. Beşiktaş bu şekilde reklam yapılmaktan çok uzak anca makara konusu olur.

  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Hocam olabilir ama telde de PC de de Google chrome denedim. Wi-Fi dan çıkınca hata almamaya başladım. Birkaç gün önce tam senin yazdığın bir şeye cevap verecekken hata almıştım çöl üstünde durmamıştım. Bir baktım hala aynı Salı dan beri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Valla hocam beni biliyorsun kongre üyesiyim babam divanda. Seçim öncesi iki aday da bana uymuyor demiştim fikrimde değişmedi. Arat hakkında eleştiri yapıyorsam bu beni adalı taraftarı yapmaz değilmi.

    Adalı konusunda biz burda çok kavgalar ettik. Hatta görev yapan diğer yönetici arkadaşımız destekliyordu. düşünebiliyormusun iki beşiktaş forum yöneticisi aynı ortamda tartışıyor ?

    Forum bak, nerden nereye gelmiş. şimdi birşey yazmaya çekinir olduk. Orman önceden de konuştuğumuz gibi en vizyoner beşiktaş başkanıdır ama bizim insanımızdaki kronik sorun zaman geçtikçe ben demek.

    Bilgili gibi ormanda beşiktaş sayesinde dünyalığını yaptı. Bizim bulmamız gereken, bize maziyi anlatan değil geleceği gösteren başkan adayıdır. Bu laf da anlayana...

    Başarıya hürser götürecekse onada okey'im &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 


    Ekleme: Ben herhalde bir müddet yazmayacağım, yazdıklarımın değeri olmadığını hissediyorum ve anlaşılmıyor. Ara ara özelden devam ederiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Mayıs 2024; 17:22:40 >




  • Burada tartisilirken basak 4 atti ve 4. Oldu büyük ihtimal 3 4 yarisi basak ts arasinda olur bu mukemmel takim max 5 6 arasi kalir siralama da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk, Gsnin 2 sene önce yaptiği hatayi yapti. Morutan, Cicaldau vs gençleri toplayip kirilgan ve ileride çoğalamayan bir takim kurdular. Ayni hatayi Bjk de yapti. Muçi ara ara parlasa da Al Musratiye 10 milyon avro verilmezdi. Çok ağir adam.


    Gedson tempo ve çalımla iş yapiyordu, fizik olarak bitik halde. Bjknin ilk 11e en az 7-8 tane adam almasi lazim seneye şampiyonluk yarişinda olmak istiyorsa Bjk.

  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Farklı fikirler iyidir, çeşitlilik katar, tatlı tatlı tartışmalar olur, bunlar sıkıntı değil. Bazen alınganlık yapıyoruz, yazmayacağım diyoruz, bunu benim de yaptığım oldu ama gerek yok bence, burası özgür bir forum sonuçta. Fikirler farklı bile olsa güzel bir şekilde argüman sunup tartışmakta hiçbir sorun yok. Mesele üslûp aslında, başka birşey değil.

    Aslında takımın bu 50 yılda bir olacak kötü durumu herkesi etkiledi bence. Karşıt fikirlere kimse dayanamıyor. Bir dönem sizinle benzer fikirlere sahiptik ama sonradan ayrıştık, yine de şahsen neyi neden dediğinizi anladığım için olabilir diyorum, olaylara bakış açısı diye birşey var. Çok takılmamak lazım, yazmaktan vazgeçmeyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 5 Mayıs 2024; 19:39:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu Musrati olayını anlayamıyorum, linç aldı başını gidiyor. Bu adamdan beklenti nedir ? Takımı ileriye çıkarması mı yoksa ciğersizce baskı yapması mı ? Eğer ileriye çıkarmak ise adamın ayağı uzun zamandır görmediğimiz kalitede. Ciğersizce basması ise o zaten olmaz, belli. Bunun ikisini de yapabilen 3-5 topçu var zaten, onları da almaya klübü ipotekletmek lazım. Koy bunun yanına kesici-vurucu-kırıcı biri otur izle. Yazıktır günahtır, bu kadar popülist eleştri yapılmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quzman kullanıcısına yanıt

    Şahsen Atiba kadar oynamasını bekliyorum hepsi bu&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 

  • &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalıduhuliye
    Kongre üyeleri konuştu... Hasan Arat'a üç itiraz
    https://www.duhuliye.com/kongre-uyeleri-konustu-hasan-arata-uc-itiraz

    Bir de aplikasyon projesi vardı Hasan Arat'ın ..sahi ne oldu? 25 milyon usd gelir bekleniyordu

  • 
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.