Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
156
Favori
1.310.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26252626262726282629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gzegen kullanıcısına yanıt

    Allah bu sefer bizi korumuş demek ki..Cenk, Salih, Necip, Onur, U.Meraş gidince (Tayfur ve Gökhan Keskin i hiç saymıyorum zaten) bakalım hangi yerli isimleri konuşuyor olacağız?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 5 Mayıs 2024; 12:52:40 >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Okumadım.

    Neden okumadığıma gelince sen üyelere sıfat takıyorsun.

    Kolay gelsin iyi forumlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Mayıs 2024; 12:59:27 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Ne sıfatı pardon? İnsanları ötekileştiren sizsiniz ben değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sergenci, şenol, sametçi diyen ben değilim herhalde...

    Neyse sizinle anlaşamayacağız.

  • Şaka mı bu ya, delirtcekler en sonunda insanı. Salih sevdasından niye vazgeçemiyor bunlar.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 5 Mayıs 2024; 13:7:10 >
  • nier kullanıcısına yanıt

    Resmi haber bekleyelim. Haberin dili bile Beşiktaş düşmanı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Daha iki aşağıda aratçı dediniz. Muhalif istemiyorsunuz dediniz. Anlaşmak gibi bi derdim yok. Aşağıda “okumadım” yazmanızdan sonra size attığım son mesaj bu. Saygısızlığa tahammül edemiyorum. İyi günler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kontrat yenilenmez. Normalde takım o kadar kötü durumdaki salih iş yapar gözüktü.

    Hırslı oynamak isteyen adam lazım, deniz türüç alınmalıydı o dönemde çok yazdım artık başkan kimdi hatırlamıyorum.

  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Sen vurursan karşı taraf yanağını dönmez. üyelere kulp takarsan aynı şekilde cevap verirler. selametle.

    Edıt: Bu arada eski yönetici alışkanlığı profiline baktım FM oynayan senmişsin. Kişi kendinden bilir işi diyor birde &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Mayıs 2024; 13:16:12 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

    Ooo zamanında ne ANÇ ciler vardı buralarda..ANÇ denilen zat ''Taraftar ne derse desin ben bildiğimi okurum, bir kulağımdan girer bir kulağımdan çıkar demişti'' ..hemen ''bu zihniyetteki bildiğini okuyan, taraftarı yok sayan bir adam diktatörlüğe gider ve Beşiktaş ı yönetemez'' diye yazmıştım duruyor hala forumda..O zaman birlik beraberlik muhabbetine çok savunan çıkmıştı ANÇ yi..Şimdi de Hasan Arat , Beşiktaş a başkan olabilecek kapasitede bir zat değil diyorum..Benim gibi açıktan yazan da bir tek sen varsın görebildiğim kadarı ile.İnsanların çoğu mevcut yönetim kimse onu desteklemenin konforlu gölgesine sığınıyor..Zamanla yönetenler artık yönetemez hale geldikçe de ancak uyanabiliyorlar.


    Forumda yeni bir yaklaşım var..Bir konuda fikrini yazıyorsun .Sana karşı fikirdeki bir arkadaş da senden alıntı yapmadan, aynı konuda fikrini söylüyor ama bu arada üstü kapalı seni iğneliyor, ironi yapıyor vs..Aklınca ''cool'' takılmış oluyor herhalde..Cevap versen sana mı yazdım? olacak..cevap vermesen iğneyi, ironiyi sindirmen gerekecek..Bence yanlış işler..Kimin fikrine karşı isen doğrudan alıntılayarak ,terbiyelice fikrini ortaya koyarsın, biter gider..Zaten bu yaşa geldim kendim dahil hiç kimsenin fikrinin %100 doğru olabileceği bir pozisyon yakalayamadım..Her zaman bir ''evet ama'', ''ancak şu koşullar altında'' vs gibi bazı istisnalar, farklı açılar, gri noktalar, bulunur..Zaten forumlar bunları tartışıp öğrenmek için var değil mi?


    Burada yazan arkadaşlardan iyi niyetli görmediklerimi veya üslubu bozuk olanları bazen engelliyorum..onlar da beni tabi ki..Ama elimde olsa onlardan önce Samet Aybaba daha sonra da baktım hala düzelmiyor enkazı bilerek oy isteyen ve o makama gelen ama maalesef enkazın üzerine de ayrı bir enkaz eklemeye başlayan, gelecekteki edimleri için de hiç güven vermeyen Hasan Arat'ın yöneticilik yapmasını engellerdim..Ama görüyorum ki daha dibi bulmadık, ufuktaki kongreye kadar bir sezon daha bu sıkıntıları acıları yaşayacağız gibi gözüküyor

    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

    Profiller ne kadar, çağdaş, temiz, aydınlık değil mi?? Eminim ki kişilikleri de görünüşlerine paraleldir .Ama iş bilmek hele koskoca camiaları başarı ile yönetebilmek için çok daha farklı akıl, vizyon, futbol hitabet ve siyaset bilgisi gerekiyor..Sonları benzer olacak belli ki..Hoca ve sportif direktör seçimleri son durak Hasan Arat için ..en ufak bir yanlışta artık kimi sattın kimi aldın...kimi hangi mevkide kimin yanında oynattın anlamsız olacak çünkü ,ilk düğmeyi baştan yanlış iliklersen..





  • Stadda değişiklikler için başvuru yapılmış. Bakanlık onay verirse başlanacak. Kara Duvar projesi, kapasite, yükseklik ve ses/akustik konusunda iyileştirmeler için adımları bekliyoruz.

    https://twitter.com/Armaicinkavga/status/1787036970255831508?t=FiB9cD9rpJYH05lFk-lMXg&s=19

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gs'nin istediği oldu, tff seçim tarihi 18 Temmuz olmuş.


    Açıklamayı da gs kulübü yazmış herhalde.


    Alıntı

    metni:
    TFF: Bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarının tutarsız bahanesi olarak sporseverlerin önüne TFF'nin ve kurullarının atılma çabası, TFF'nin kurumsal yapısının zaafiyete uğratılmaya çalışılması Türk futboluna ihanet etmektir. 
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Beşiktaş başkanlık makamı tabiki büyük saygımız sonsuz ama bu eleştirmeyeceğiz anlamına gelmez. Malum şahıs parmak hareketi yaptığı gün anç adına ben utandım ve çok rahatsız oldum.

    Yinede kendisini görsem saygıda kusur etmem beşiktaş başkanlığı yapmış sonuçta.


    Bu alıntılamadan yazma işini benimle başladı sanırım ama tamda emin değilim. Muhalefetiz ya karşı fikir çok, 3/5 kişiyi alıntı yapacağıma ortaya yazar buldum kendimi. tek tek mesaj yakalamak zor ve diğer arkadaşlar gibi zamanımız yok. Ama bazı arkadaşlar gibi tek mesaj üzerinden mesajımın hedef alınmasını tasvip etmiyorum. Alıntılamaya değer görmediğin mesaja cevap verme o zaman. Haliyle karşı tarafta sana okumadım der sonra. Bunda alınganlık edecek birşey yok. Ne kadar saygı o kadar karşılık.


    Arat seçim kazanmak için ekstra birşey yapmadı sadece bizim duymak istediklerimizi söyledi. Toplumun genelide böyle, bunlar söylenirlen söyleme şekli ve hitabı bizi pek ilgilendirmiyor.

    O zaman söylemiştim konuşmasında ciddi hatalar vardı ve yıl olmuş 2024 sen eski beşiktaşı öyle anlattığın şekilde kolaylıkla kuramazsın. Zaten yalan söylendiği ilerki günlerde ortaya çıktı, biz bunu söyleyince 'sen beşiktaş başkanına hakaret ettin deniliyor. Hakaret ve eleştiriyi ayıramayan güruh ile muhatap oluyoruz maalesef.


    Bu elmas örneğide çok güzel olmuş adamın genç, çağdaş görüntüsünün ardından neler neler çıktı. Bizim başkandan öyle birşey çıkacağını düşünmem ama beşiktaş şirket kurumsallığından yönetilmez, samet neysede feyyaz beşiktaşın haklarını savunamaz. Futbolla ilgili bütün kadrosunu değiştirmesi lazım. Hani diyorlar ya, adamlar geleli şu kadar gün oldu sabırlı olun. Doğru ekip kurarsa 3 sezon beklerim sorun değil. Desteklerimde taraf olmak gibi huyum yok ama başarısız olursa burda destekleyenlerin çoğu kaybolur diğer dönemlerdeki gibi. Yine biz bize kalırız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Mayıs 2024; 13:57:36 >




  • WmLord kullanıcısına yanıt

    benim bu konuda şüphem yok. başkanın bürokrasi ile arası iyi

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bütün bu transferleri bütün bu boş adamları Hasan Arat getirdi zaten o yüzden bu eleştiriler. Yersen. İki adam almasa almadı diye yine eleştirilecekti. O yüzden ciddiye bile almaya gerek yok. Haziranda başlıyor yönetimin esas olarak değerlendirme süreci kendi adıma. Yapılacak hamleler gidecekler gelecekler belirleyici olacak. Zaten 1 sene sonra da seçim var. Başaramazsa da gidecek. Başarmamak üzerine gelmediğine göre hamleler olacaktır. Romantiklikten gerçekçi yaklaşıma geçmek lazım. Bütün yerli rotasyon yenilenmeli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • süper remix valla



    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalıx (formerly twitter)
    Hasandinho JR (@NavakF) on X
    https://twitter.com/navakf/status/1786830758696439838?s=46

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Kulüplerin çoğunda yandaş yönetimler var. Kulüpler Birliği başkanı da şimdiye kadar rakibiyle birlikte kollandığı için hep destek çıktığı TFF'ye şimdi biraz daha az kollandığı için bayrak açtı. Ama "too little too late" derler.
    18 Temmuz'da bari destek vermesinler.
    GS kongresini de umarım Süheyl Batum ve ekibi kazanır. En azından yandaş olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 5 Mayıs 2024; 14:34:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Akılla yönetilmeyen bir ülkede liyakatsiz veya belli camianın ağırlıklı olduğu bir bürokrasiye karşın bu kadar iyimser bakamıyoruz ne yazık ki. Epey bekleyecektir bu iş bence. Bu yaz izin çıkacağını sanmıyorum mesela.
    Yönetim tüzük kongresinde mal mülk satış işini genel kurulun onayına tabi tutma değişiklığini yapacak. İdari anlamda en önemli gelişme budur bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26252626262726282629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.