Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: R_DeNiro Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.157
Cevap
196
Favori
1.271.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 24992500250125022503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim kafada Musrati Ox Muçi orta sahası var. Gedson sol bek başlatıp duruma göre ortaya çekme düşüncesi mesela. Gedson mücadeleci ama orta sahanın etkisiz olma sebebi de o.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Chamberlain tam hazırsa oynamalı tabi ki. Bekte Gedson ters ayakla yapabilir mi?
    Serdar Hoca ne tercih ederse güveneceğiz artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt

    Ters ayak soru işareti ama Bahtiyar veya Umut Meraş da sol ayakla bir şey yapmıyor :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]BJK DIGITAL (@tvbjk) on Xtwitter
    🗓️Tarihte Bugün: Kasımpaşa 1 - 5 Beşiktaş | 18 Nisan 2015 #TarihteBugün Kara Kartal birbirinden güzel gollerle şov yapıyor! 🦅
    https://twitter.com/tvbjk/status/1780934017858027701
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Emrecan Terzi'ye güvenmek lazım. Serdar Hoca da güvenecektir bence.
    Sağ bekte denendiyse orada kullanılabilir Gedson diyecem ama o da nane molla zaten. Faydadan fazla zarar verecektir. Chamberlain hazırsa Gedson yedek kalsın biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 18 Nisan 2024; 19:23:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim dedi hatırlamıyorum ama bizim genç kaleci Emir Yaşar A takıma monte edilirse Beşiktaş uzun seneler kaleci sıkıntısı çekmez demişti bir spor adamı.


    Aslında bazı maçlarda oynatmak lazım.

  • Aybaba, oyuncularıyla ilgili olarak, “Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun. İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor” ifadelerini kullanmıştı. Aybaba’nın, bu sözleri üzerine Siyah-Beyazlı futbolculardan tepki geldi.
    Adam kirk yilda bir doğru demis oyuncu ekibinde utanma olsa seslerini cikarmazlar koca camiayi acinacak hale getirdi bu topcular hala laf ediyorlar kendilerince

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colley serkan bahtiyar sakatlanmış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan hasan arat ilk seçimde gitmek istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 18 Nisan 2024; 21:8:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Colley Masuaku 2 maç üst üste oynayamıyor. Bunlara güvenip sezona başlanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chamberlain "yarına hazırım" diyor.

    https://www.instagram.com/p/C56UJeNI9iV/?igsh=dnVndmJ2MHZ6cDI3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 18 Nisan 2024; 20:52:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yav Allahaskina 20 bin lira ortalama alip her turlu mobinge ugrayip gecinemeyen cocugunu boynu bukuk birakan ortalama insanlar da 3 aydir mac kazanmayan 6 hoca yemis takima curuk dendi diye aman alinir aman psikolojisi bozulur diye futbolcuyu dusunmesin bi zahmet.


    3-5 adam disinda bunlarin hepsi hain, normal futbolla taktikle aciklanacak sey degil bu. Belki TR nin en yetenekli adami Abou 6 aydir gol atamiyor. Daha once takimi satmis adami aldik getirdik hata bizde belkide.


    Boyle futbolcu grubuna curuk de denir anasina da sovulur. Siz bunlarda yuz utanma arlanma var mi saniyorsunuz? Parasini bas yarin en buyuk GS FB diye bagirir bunlar.


    Benim Besiktasim bitmis, baslarim oyuncularin bozulan psikolojisine.

  • DOĞRU ve AKILCI HEDEF KOYMAK ŞART


    Bu sene, yapılanma ve en azından Avrupa'ya katılımı sağlama alma ,önümüzdeki sene de yeniden şampiyonluğa oynama sezonları olması planlanırken ,yapılan hatalar sonucu bir sene daha kayıp olmuştur..Hala bunu anlayamayan taraftar zihninde ve durumu görse de doğru ve kalıcı uzun vadeli çözümler üretemeyen, üst futbol aklı olmayan yönetim ise pratikte, önce bu mevcut durumu kabullenmeli ve yanlış hedefler koymamalıdır..


    Maalesef önümüzdeki sezon bir ''feda sezonu'' olmasa bile..Yaraların ancak sarılabildiği, çürüklerin ayıklandığı, yeni ve artık kalıcı olacağı umut edilen hocanın yepyeni futbolcularla uyum sağlayıp öncelikle eskisi gibi bir takım olabileceğimiz ve Avrupa ya katılımın sağlanabileceği bir sezon olarak hedeflenmeli ve çok kolay bir başarı da beklenmemelidir. Aksi taktirde yeni kaoslar yeni problemler yaşanacaktır. Uçuk, sürekli kısa vadede koltuk korumaya yönelik ve popülist çözümlerden uzak durulmalı ve Beşiktaş'ın parası çok ama çok dikkatli harcanmalıdır. Yönetimde bir revizyon ve kan değişikliği şarttır..Hasan Arat ın da artık kafasını kuma gören başkan modundan çıkmasının ,konuştuğu zaman hem futbola, hem idari konulara vakıf, hitabet gücü keskin ve ağırlığı olan bir futbol takımı sözcüsünün atanması ve Samet Aybaba ya bu görevinden ötürü acilen teşekkür edilmesinin vakti çoktan gelmiştir. Aksi taktirde sonuç HÜSRAN ve gene HÜSRAN olacaktır.. Bu sonuçla, çok değil bir sene önce ANÇ güzellemesi yaparken şimdi ANÇ ye küfür kafir sövenlerin yerini aynısını Hasan Arat için yapanlar alacaktır. Bu bağlamda taraftara düşen görev, gözünü dört açmak, kimseye beyaz öküz muamelesi yapmadan gecikmeden eleştirebilmek ve konjoktüre ağırlığını koyabilmektir.





  • Basketbol takımımız da Avrupa'dan elendikten sonra çok kötü oynuyor gerçekten. Bu nedir yahu &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 




    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]Berat Hamilton🇬🇧 #III. Şenol Güneş Dönemi (@landomentality) on Xtwitter
    @BJK_Basketbol şunlarla ne bekliyorduk acaba bu takımdan
    https://twitter.com/landomentality/status/1781024953694826730
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

    Akıl ile mücadele etsin, hızlı manevra yapsın, çarıklı erkan-ı harp tipleri etrafından uzaklaştırsın, kadroları aydınlık, bilgili futbol adamları ile revize etsin,..Samet Aybaba gitmeden , winner bir hoca gelmeden , kuvvetli bir medya sorumlusu ve futbol takımı sözcüsü seçilmeden ..bu çürükler ayıklanmadan ,mehter takımı gibi bir ileri bir geri ,aman komşular ne der kaygısı ile, aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey modu ile, sürekli kafa kuma dönük devekuşu pozisyonu muhafazası ile uzun ömürlü olamaz..

  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Hocam hasan arat destekledim ama serdal adalı gelse hocamız net sergendi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sol bekte Umut Meraş'tan başka oyuncu kalmamış görünüyor.


    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 18 Nisan 2024; 21:55:47 >
  • Bu takımı bu adamlar mı kurdu da bu kadar yükleniliyor anlamak mümkün değil. Senelerce biriken anç denen adamın enkazı var . Üç dört ayda adamların elinde sihirli değnek yok ki hemen düzeltsinler. Ayrıca sürekli aynı adamların gelip düzeltmesini bekliyoruz. Sürekli aynı isimler etrafında dönüp duracağız anlaşılan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

    Kalben ben de destekledim..Aydınlık yüzlü, vizyoner, planı programı olan, dinamik ve bilgili ekip kurabilecek, popülist kısa vadeli çözümler yerine bilimsel ve uzun vadeli çözümler yaratacak, taraftarla yakın ilişki sahibi biri olarak değerlendirdim..Ama yanıldığım çok nokta varmış ..Serdar Adalı gelse o da kapalı kutu..bir şey diyemiyorum...her güzelde bir kusur var..Bu dönemde Sergen Hoca gelsin de istemiyorum pek, olası başarısızlıklarda günah keçisi yaparlar..Hasan Arat yönetimi gelecek sezon sonunu zor görür bu yanlış tavırları sürdürdükçe..Yabancı hoca belli ki tutmuyor bizde, yerli bir hoca bulsunlar Çağdaş veya İ.Palut hocalar gibi..Seneye 3. olsunlar, mücadele eden bir takım kurabilsinler bence kafi..büyük beklentim kalmadı benim...yönetim değişir ve Sergen hocam daha faydalı olacağı bir dönemde gelir...kim ne derse desin, mevcut davalarından aklandığı ve güç zehirlenmesi yaşamadığı taktirde F.Orman profili benim için Seba dan sonraki en başarılı başkandır..





  • 
Sayfa: önceki 24992500250125022503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.