Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.345
Cevap
157
Favori
1.310.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27062707270827092710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Değerli büyüğümüz;

    Nefret konusunda sizin elinize asla su dökemeyiz, büyük üstat sizsiniz o konuda Benim şahsen Beşiktaş'ta oynamış kimseye bir kinim yok; lakin geçmişten beri çok saçma açıklamalar yapıp, efsanesi olduğu kulübü devamlı zan altında bırakıyor. Herkese salladığı halde kimse kendisine saygısızca birşey söylemedi. Hala ısrarla buna devam ediyor. Süreci olabilecek en kötü şekilde yürüttü, keşke başarılı olsaydı da şu an hoca arıyor olmasaydık. Kendinde asla suç bulmuyor. Bu kafada özeleştiri yapamayan insandan başarı gelmez.

    Anç konusunda defalarca yazdık burada, ona söylenecek ne varsa söyledik. O zaman bile ısrarla laf söylemeyen 2-3 arkadaş vardı. O lafı onlara yöneltseniz daha doğru olurdu:)




  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Benim bu forumda Şenol ve suç ortağı anç hakkında en az 30 40 tane mesajım var her aklıma geldikçe kötü de anıyorum burada Şenol ve Ahmet için nefret düzeyi en yüksek insan benim. rıza Çalımbay camiasına nefret kusuyor başarısız oldu ve inat ve ısrarla hem de büyük bir kibirle bunu inkâr ederek nefret kusuyor ne yapalım rızaya teşekkür mü edelim biraz daha böyle hadsizce patavatsız konuşmaya devam ederse korkarım taraftar rızayı silecek rıza hoca sevildiği yerde dursun şansını zorluyor kimsenin sonsuz kredisi yok gün gelir sıra rızaya gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Mayıs 2024; 16:44:20 >
  • ! SICAK HABER !


    Beşiktaş, Heidenheim’ın başarılı ismi Jan-Niklas Beste'yi transfer listesine dahil etti. Bu sezon ligde 7 gol, 10 asistlik performansıyla beğeni toplayan Beste’nin 15 milyon Euro’luk bonservis bedeli için pazarlıklar başlıyor.





  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin Arat ve Aybaba nefretinizin yanında bizim hiçbir şey. Rıza Çalımbay geldiğinde çok destekledim burada. Mantıklı işler yapar diye düşündüm ancak kendi kendini bitirdi. Hala da konuşmaya devam ediyor. Şenol Güneş ve ANÇ de konuşmaya devam etse onlara da kızarım. Tazminat olarak da 7milyon₺ deniyordu Rıza Çalımbayın aldığı.
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Semih oynadı da ne oldu 45 puan fark var ilk 15 te adı yok


    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
  • Kulisten gelen haberlere göre Semih Kılıçsoy sözleşmesinde zam istiyormuş.

  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Semih sezon başından beri mi oynuyor? Semih'in attığı goller olmasa belkide küme düşme hattında geziyoduk, kaç tane maç aldı sana 18 yaşındaki çocuk.

    Bu konudaki en mantıksız konuşan adamsın, mümkünse beni alıntılamazsan sevinirim güzel kardeşim. Laf anlatmak boşuna sana. Sırf yanıldığını kabul etmemek için Semih Real'e de gitse çocuğu yine kötülersin.
  • Geçen sene Davy Klaassen alıyorlardı profile geçen sene yükledim gerizekalı bir yönetici cebine para indirmek için ... transferi olmadı üstüne masada Tadici bıraktılar Böyle gerizekalı yöneticiler olduğu sürüde bu takım düzelmez


    Samet çapsızı ile bu takım ancak ilk 10 na oynar



    Beşiktaş defansına en az 3 adam lazım ama 1 Türk olacak ha bu arada Beşiktaşın kaliteli Türk oyuncusu da yok

  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    Verilmeli hak ediyor zam motive eder bazı şeylere gereken değeri vermek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 17 Mayıs 2024; 17:40:40 >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Son bir senelik dönemindeki gaflet, delalet ve ihanetinden dolayı ANÇ den,


    Beşiktaş ın başında hoca olarak sahaya çıkarken bordo mavili kravat takan, TS maçlarında sürekli bilinçli hatalar yaptıran, ANÇ nin abuk subuk transferlerine destek olan, gençleri oynatmayan vs ve bunu bir sene sürdüren Şenol Güneş ten,

    6 Aydır futbol şube sorumlusu görevinde olup da 6 dirhem katkı veremeyen, son haftalardaki en büyük icraatı ,alt yapıdan zaten bizim kadromuzda olan gençlerle formayı havaya kaldırıp fotoğraf çektirmek olan S.Aybaba dan NEFRET ediyorum..Keşke herkes zamanında tepki göstereydi de ilk ikisinin gidişi çok daha erken olsaydı ve sonuncusu da hala o koltukta oturuyor olmasaydı. Keşke elime su döken çıksaydı ,gerekeni benden önce ve benden fazla, ama benden daha genç olanlar yapsaydı.

    Daha başkalarından da nefret etme hakkımı sadece saklı tutarak, şimdilik süreci takip etmekle yetiniyorum..


    Rıza Çalımbay ise bunların yanında bir melek bence..sadece 1 ay kaldı ,yapamadığına karar verildi ve hiç de şık olmayan bir şekilde vedalaşıldı. O da bu haksızlığa dayanamayarak feryada başladı ve gereğinden fazla uzatması da hoş olmadı tabi ki..Kim bilir belki kalsaydı ,bizi düze çıkaramayacağı kesin olsa da Santos dan daha az puan kaybı yaratacağına da eminim


    Yukarıda yazdım zaten, yaptığı çok yanlıştır..Sadece ona gelene kadar ,son dönemde ne tepki verecek kişiler ve olaylar yaşandı..Linç etmeye gerek yok dedim..

    Bakın ne yazmışım ve siz maalesef acele ile okuyup yanlış anlamışsınız.


    ''Bunun yarısını ,takımı ANÇ ile birlikte batıran, bordo mavi kravatlı filozofa göstermedi kimse'' demişim.


    ANÇ ye tepki gösterilmedi, göstermediniz demiyorum , biraz gecikmeli olsa da gösterildi ..ANÇ ile birlikte takımı batıran filozofa bile bu kadar tepki gösterilmedi diyorum.. gerçek de bu





  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    Bakın ne yazmışım ve siz maalesef acele ile okuyup yanlış anlamışsınız.


    ''Bunun yarısını ,takımı ANÇ ile birlikte batıran, bordo mavi kravatlı filozofa göstermedi kimse'' demişim.


    Yani ANÇ ye tepki gösterilmiyor değil, onunla beraber bu enkazın baş sorumlusu filozofa bile bu kadar tepki gösterilmiyor dedim..


    Yukarıda yazdığımı tekrar yazmayacağım ama , onu hoş olmayan şekilde gönderenlerin de bu durumda payı var..usulünce ayrılınmalıydı..Rıza hoca tepkisinde haklı ama sürekli aleyhte konuştuğu için haksız.. Ölen de öldüren de kabahatli yani..Bu duruma uygun bir efe ata sözü var ama yazmak mümkün değil..Belki aralarında bizim bilmediğimiz çok eski yıllardan kalma gerginlikler var

  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Arat a nefret duymuyorum henüz ,gözlemliyorum, eleştiriyorum kendimce..umarım da duymam ,başarılı olursa önce Beşiktaş a sonra kendisine faydası olur..bence ihanet etmiyor, iyi niyetle uğraşıyor ama ekibi zayıf, revize etmesi şart.

    Rıza hoca için ben de başlangıçta aynı şekilde düşündüm ..sevindim..benim için de hayal kırıklığı oldu..çok sevdiğim emekçi efendi ,yokluktan sıfırdan gelip, dişi ile tırnağı ile savaşıp yükselmiş bir insan ..çok da efendi idi..Ancak iteklendiği için kinlendi ve konuyu gereksiz uzattı..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 17 Mayıs 2024; 20:26:20 >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    31 maç, 7 gol, 13 asist.
    Şampiyonluk için aynen böyle en az 20 gol katkısı almamız lazım.
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

    O zaman neden sözleşme imzalamış daha 1 ay önce?

  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş'ı karıştırma girişimleri bu tür uydurma haberler. Her zaman gördüğümüz şeyler. Ferdi'nin, Kerem'in iki katı ücret alıyor Semih.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 17 Mayıs 2024; 18:40:18 >
  • Muleka sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarılmış.

  • Nihayet Hırvat ligine bakmayı akıl etmişler.
    Samet Aybaba Osijek'in forveti Ramon Miérez'i önermiş yönetime.
    Zagreb'den Petkoviç'i da alıp gelin. İki sıkı forvetimiz olsun.
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Hocam, Şenol Güneş'i sevmemenize saygı duyuyorum. Ancak 21. yüzyılın en başarılı Beşiktaş'ını onun döneminde gördük; en mutlu olduğumuz dönemdi. Geçen sezon da Valerien Ismael sonrasında gelip iyi işler yaptı. Bu sezon başında yönetimi savunmak adına attığı adımlar ne kadar olumsuz olsa da, Şenol hocanın bu takıma kattıkları, sağladığı başarılar, terazide çok daha ağır gelir. Benim gibi düşünen de birçok Beşiktaşlı vardır. Güncel durumda gelmesini isteyip/istememek ise farklı bir konu. Daha önceki mesajınızda dediğiniz gibi, siz biri hakkında 10 tane pozitif şey söylersiniz, başkası da 10 tane negatif yanını söyler.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Hayat bitti. Şaka bir yana öyle bşr kadro ki Muleka oynasın istiyorum en uçta. Yoksa Cenk oynayacak.

  • R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Herkes özgürce fikrini açıklamalı..fikirlere saygı duyulmasa dahi ,saygılı yaklaşilmalı..işin özü bu .. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 27062707270827092710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.